Προς το περιεχόμενο

ALPHA CMS Version 3.6 Sources Released!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
Για μας ακόμα είναι με την ευρύτερη έννοια "άχρηστο" το MVC γιατί κάνουμε χρήση του MVC μέσα από AJAX. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να το προσφέρουμε σαν υπηρεσία...

Για explain...πως κάνετε χρήση του MVC μέσω AJAX;

Προσφέρεται το MVC σαν υπηρεσία; Σαν service; Software As Service δηλαδή;

Συγνώμη για τις αφελείς/χαζές ερωτήσεις αλλά προσπαθώ να καταλάβω ακριβώς τα πλεονεκτήματα και γενικότερα τις αρχιτεκτονικές αποφάσεις σας...

@andreasl

σε παρακαλώ φίλε μου, σκίζεις το topic... ;-)

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Για explain...πως κάνετε χρήση του MVC μέσω AJAX;

Προσφέρεται το MVC σαν υπηρεσία; Σαν service; Software As Service δηλαδή;

Συγνώμη για τις αφελείς/χαζές ερωτήσεις αλλά προσπαθώ να καταλάβω ακριβώς τα πλεονεκτήματα και γενικότερα τις αρχιτεκτονικές αποφάσεις σας...

Τις ίδιες απορίες έχω και εγώ...

Επειδή ασχολούμαι ελάααααααααχιστα με το αντικείμενο θα ήθελα πολύυυυυυυυ μια εξήγηση....:-)

Δημοσ.
:shock: όχι ρε παιδιά .. δεν υπάρχει αυτό ... διαβάζω τα περιεχόμενα από το rapid αρχείο και μου έχει φτιάξει το απόγευμα :)
  • Moderators
Δημοσ.
:shock: όχι ρε παιδιά .. δεν υπάρχει αυτό ... διαβάζω τα περιεχόμενα από το rapid αρχείο και μου έχει φτιάξει το απόγευμα :)

Δεν θυμαμαι αν μεσα στην συλλογη που ετοιμασε ο natural ειναι κ αυτο απτο thelab.

Γενικως,ορεξη να χεις να διαβαζεις!

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα μικρό update για τους ανυπομονους φίλους μας..

v6

άντε, σε καλή μεριά...

Επίσης, παρακαλείσθε να γραφτείτε στο group "Delaportas Uber Alles" προκειμένου να είστε πιο κοντά(συναισθηματικά) στον ΝΤΕΒΕΛΟΠΕΡ αλλά και να απολαύσετε πρώτοι τα updates!

edit: typo

Επεξ/σία από natural_sgf
Δημοσ.
Η έδρα της εταιρίας μας είναι στην Αγγλία στο Surrey.

Στη σελίδα σας πάντως γράφει τα ακόλουθα :

Η UMBRELLA Consulting είναι μία από τις λίγες εταιρίες που έχουν παρουσία σε όλο το κόσμο. Η UMBRELLA Consulting διαχωρίζεται σε τρείς βασικές περιοχές στην Ελλάδα. Αθήνα (Κεντρικά γραφεία), Θεσσαλονίκη και Κρήτη.

Η UMBRELLA Consulting επίσης έχει γραφεία στην Αγγλία (Λονδίνο), Ολλανδία ('Αμστερνταμ), Καναδά (Βανκούβερ) και Η.Π.Α (Καλιφόρνια).

Δημοσ.

Αφού μας έμαθε τα πάντα για τα νευρωνικά δίκτυα, αφού μας διαφώτισε με πληθώρα λογισμικού, αφού έδωσε στην ανθρωπότητα το επαναστατικό του CMS, αφού απέρριψε την έδρα στο Harvard για μια θέση στην CIA (ή στην CIO, δεν θυμάμαι), ήρθε η ώρα να μας δώσει τα φώτα του και στο σεξ. Μεγάλε φωστήρα, πες μας πως το κάνεις! Άφησε μας μαλάκες με τις εξελιγμένες τεχνικές σου!

Δημοσ.

@andreasl

σε παρακαλώ φίλε μου, σκίζεις το topic... ;-)

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.

Δεν είχα παρακολουθήσει το συγκεκριμένο αλλά κατέβασα το bio και έχω λυθεί.

Θεούλης της καθημερινότητας απλά.

ΥΓ. Περιμένω και plugin για Codeigniter!

Δημοσ.

Deja vu. ποσες φορες εχει γινει αυτο στο ινσομνια με την προωθηση του Alpha Cms , με το γνωστο ύφος...και σιγα σιγα ερχεται ο εκνευρισμος των μελων του φορουμ , γινεται χαμος και στο τελος locked...και μετα απο λιγο καιρο παλι τα ιδια!!!!

Χρόνια τώρα με ξεκίνημα ένα topic σχετικο με νευρωνικά δίκτυα αν θυμάμαι καλα.

Keep walking

Δημοσ.
Η έδρα της εταιρίας μας είναι στην Αγγλία στο Surrey.

Έχω ένα ξάδερφο που κάνει μεταπτυχιακο εκεί. Θα σε πείραζε να σε επισκεφτεί;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...