kazantzidis Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Τελικά πήρα αυτή την κάρτα. Εχει διαφορά που είναι overclocked Απο τις άλλες;
phanispal Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Πέρα απ' το καλύτερο σύστημα ψύξης που φαίνεται να έχει (αν είναι όντως αυτή), το «εργοστασιακό» overclocking δε μου λέει και πολλά.. Μόνος σου μπορείς να την πας παραπάνω.
LouCi4er Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Τελικά πήρα αυτή την κάρτα. Εχει διαφορά που είναι overclocked Απο τις άλλες; Βλεπω οτι εχει custom pcb.Το MSI afterburner σου δινει επιλογη για volts?
p_under Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Πέρα απ' το καλύτερο σύστημα ψύξης που φαίνεται να έχει (αν είναι όντως αυτή), το «εργοστασιακό» overclocking δε μου λέει και πολλά.. Μόνος σου μπορείς να την πας παραπάνω. phanispal μερικες ομως δεν φορανε καλυτερους πυκνωτες κ τρανζιστορ ωστε να πανε ακομα πιο πανω απο τις reference ?
p_under Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 ναι .η απλα εχουν πιο ανεβασεμνο bios απο τις αλλες ? δεν μιλαω για αστραπες κ soc .
kazantzidis Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Βλεπω οτι εχει custom pcb.Το MSI afterburner σου δινει επιλογη για volts? Στον Δρόμο είναι. Οταν ειπα οτι την πηρα εννοούσα οτι την εχω παραγγείλει
LouCi4er Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Στον Δρόμο είναι. Οταν ειπα οτι την πηρα εννοούσα οτι την εχω παραγγείλει AAAAAAAA.Και ποτε φτανει? Γιατι δεν επαιρνες μια reference?
kazantzidis Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 AAAAAAAA.Και ποτε φτανει? Γιατι δεν επαιρνες μια reference? Δηλαδη; Τι εννοεις με τον ορο reference ?
LouCi4er Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δηλαδη; Τι εννοεις με τον ορο reference ? something like this
kazantzidis Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Γιατι κανει 15 ευρω παραπανω μονο η άλλη και εχει καλυτερο συστημα ψυξης και εχει κ λιγο παραπανω συγχρονισμο στις μνημες και στο chipset. Αλλα πιο πολυ επειδη την εχω παθει με θερμοκρασιες μεγαλες (και σε καρτες γραφικων και σε επεξεργαστες) την επελεξα πιο πολυ για το συστημα ψυξης...
LouCi4er Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Γιατι κανει 15 ευρω παραπανω μονο η άλλη και εχει καλυτερο συστημα ψυξης και εχει κ λιγο παραπανω συγχρονισμο στις μνημες και στο chipset. Αλλα πιο πολυ επειδη την εχω παθει με θερμοκρασιες μεγαλες (και σε καρτες γραφικων και σε επεξεργαστες) την επελεξα πιο πολυ για το συστημα ψυξης... Εχει λιγο παραπανω υπερχρονισμο ( οχι συγχρονισμο) στις μνημες και στον πυρηνα αλλα ειναι υποθεση λιγων λεπτων,μη σου πω δευτερολεπτων.Αν δεν εχεις σκοπο να ασχοληθεις με overclock καλη ειναι αλλα οι reference ( σαν αυτη που σου δειχνω πιο πανω) εχουν καλυτερες δυνατοτητες για overclock.Τεσπα.καλοφαγωτη
nickelodeon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Παιδιά, σύρμα.... Το PC1 πουλάει την Asus HD 5850 στα 229,42. Μέχρι πριν λίγο ήταν σε κατάσταση "Άμεσα Διαθέσιμο" τώρα έπεσε σε "Κατόπιν Παραγγελίας", μάλλον πέσανε μαζικές αγορές μόλις κατέβασε την τιμή, το eshop την συγκεκριμένη την δίνει 305:fear:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.