BritGreek Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Φτιάχνω το σταθερό infoquest που πήρε ο γιος μου ως αριστούχος δώρο από το Υπουργείο Παιδείας, πριν από 2 χρόνια. Ενσωμάτωσα το SP3 μέσω του Nlite (το έχω κάνει πολλές φορές) και έκανα format. Κατά την εγκατάσταση δεν δέχεται το serial number που γράφει το αυτοκόλλητο πάνω στον πύργο του υπολογιστή, ενώ σίγουρα τον γράφω σωστά. Πώς γίνεται αυτό παιδιά; Η Microsoft και η Infoquest είναι σήμερα κλειστές λόγω αργίας. Αν μπορείτε βοηθήστε.
parsifal Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Αφού το serial number υπάρχει σε αυτοκόλλητο επάνω στο PC, πρόκειται για OEM serial number. Τα αρχεία εγκατάστασης των Windows επάνω στα οποία εργάστηκε το nLite προέρχονται μήπως από Retail δισκάκι Windows... ;
BritGreek Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Αφού το serial number υπάρχει σε αυτοκόλλητο επάνω στο PC, πρόκειται για OEM serial number. Τα αρχεία εγκατάστασης των Windows επάνω στα οποία εργάστηκε το nLite προέρχονται μήπως από Retail δισκάκι Windows... ; Όχι. Πήρα το δισκάκι της infoquest και πέρασα σ' αυτό το sp3 με το nlite. Αν δεν πειράξω το δισκάκι (το αφήσω με το sp2), εγκαθίσταται κανονικά. Τι κάνουμε σ' αυτή την περίπτωση;
parsifal Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Ίσως να είναι πρόβλημα του nLite. Για δες αυτό: http://www.msfn.org/board/topic/143677-nlite-148-problem-w-cdkey-for-sp3/
The_Fake Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Γιατι δεν κανεις εγκατασταση τα SP2 και να περασεις μετα το SP3? Δεν νομιζω να εχουν μεγαλες διαφορες αν το κανεις ετσι...Εκτος και αν εχεις εσυ καποιον συγκεκριμενο λογο.
BritGreek Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Λοιπόν, τελικά πρέπει να φτιαχτεί το cd από λειτουργικό windows xp. Ευχαριστώ, parsifal.
kallair Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα παιδιά. έχω και εγώ πρόβλημα με το κλειδί μου. Χρειάστηκε να κάνω φορμάτ στα xp αλλά επειδή δεν έχω usb floppy οι οδηγίες έλεγαν να τα ενσωματώσω με το nlite.το κάνω λοιπόν, περνάω και το sp3 μέσα αλλά όποτε φτάνω στην φάση να βάλω το κλειδί μου πετάει ότι δεν είναι γνήσιο. cd των xp δεν είχα και έτσι είχα χρησιμοποιήσει κάτι εκδόσεις που είχα βρει σε τορεντς. όλες home edition ελληνικές. τι φταίει; το nlite ή δν χρησιμοποιώ το σωστό version των xp; ποια έκδοση των xp πρέπει να βάλω για να δεχθεί το κλειδί μου; και αν φταίει το nlite, πως μπορώ να το διορθώσω; σε κανένα μου pc δεν έχω xp για να φτιάξω απο κει το cd και να δοκιμάσω!!!
BritGreek Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα παιδιά. έχω και εγώ πρόβλημα με το κλειδί μου. Χρειάστηκε να κάνω φορμάτ στα xp αλλά επειδή δεν έχω usb floppy οι οδηγίες έλεγαν να τα ενσωματώσω με το nlite.το κάνω λοιπόν, περνάω και το sp3 μέσα αλλά όποτε φτάνω στην φάση να βάλω το κλειδί μου πετάει ότι δεν είναι γνήσιο. cd των xp δεν είχα και έτσι είχα χρησιμοποιήσει κάτι εκδόσεις που είχα βρει σε τορεντς. όλες home edition ελληνικές. τι φταίει; το nlite ή δν χρησιμοποιώ το σωστό version των xp; ποια έκδοση των xp πρέπει να βάλω για να δεχθεί το κλειδί μου; και αν φταίει το nlite, πως μπορώ να το διορθώσω; σε κανένα μου pc δεν έχω xp για να φτιάξω απο κει το cd και να δοκιμάσω!!! Αν έφτιαξες το cd με το nlite. τρέχοντας windows xp -και όχι vista ή 7- δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα.
kallair Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 εν τέλει το έφτιαξα με xp και όλα καλά. απορώ γιατί έχει αυτό το πρόβλημα το nlite με τα 7..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.