haHa Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 To Toshiba Qosmio F60 ειναι ιδανικο για να χτενιζεσαι: δεν εχει μονο glossy οθονη, αλλα τωρα πια μπορεις να καθρεπτιζεσαι και στο palm rest αλλα ακομα και στο ιδιο το πληκτρολογιο! Χωρια το συστημα ψυξης του: και ζεσταινεται αρκετα και κανει και αρκετο θορυβο.. Και φυσικα η toshiba συνεχιζει την παραδοση της να βαζει τραγικες οθονες στα λαπτοπ της..
devill0 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 ... Εγω σε μια βδομαδα θα ειμαι αραχτος με το laptop και εσυ κατσε περιμενε να ερθουν τα καινουργια cpu και τα αλουμινενια σου καπακια... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app ahahahahhahahahahahhaha..........πακετο...οποιος βιαζεται σκονταφτει
thegreeklover Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ωραια αφου επιμενεις και εχεις κολλησει στο ποστ μου στελνοντας μηνυμ. απο διαφορα account να το θεσω αλλιως το θεμα.. Kirimi ανθρωπε μου εσυ αν ειχες 1200 ευρω τωρα και μπορουσες να περιμενεις πολυ λιγες μερες (τελος ιουνιου) ποιο λαπτοπ θα αγοραζες; Να εχεις υπ οψιν design επιδοσεις εγγυηση οθονη... Προοριζετε για surfing ταινειες και κανενα pro evolution .. music και τα λοιπα.. Αμα θες να κανεις ενα καλο και να με βοηθησεις οριστε.. Προτεινε μου να λαβω και γω μια ακομα πιο αντικειμενικη προταση... Φιλικα παντα.. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
GoldenEye Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 ααα μαλιστα! Δεν το ηξερα οτι οι γνωστοι σου αποτελουν το συνολο των μυριων πωλησεων της HP και βγαζουμε και ασφαλες στατιστικο δειγμα Τεσπα... τετοιες δηλωσεις-γενικευσεις ειναι πραγματικα ανευ αξιας. Και για του λογου το αληθες "εμενα 24 συναδελφοι μου με Hp δεν χρειαστηκαν ποτε το service...." Και δεν πιστευω να αμφιβαλλεις για την παραπανω δηλωση! Ειναι ιδιας αξιας με την δικη σου. Το υφος μου ειναι κοσμιο! Δεν εχω αλλωστε τιποτα προσωπικο μαζι σου. Στεκομαι καθαρα στα συμπερασματα και στις γενικευσεις. ---------- Προσθήκη στις 11:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:08 ---------- Τι το ξεχωριστο θες να εχουν? Καλυτερο design, καλυτερα υλικα, λιγο ποιο slimline σχεδιαση και νεες CPU... Σε παραπεμπω στην παραπανω μου απαντηση για το αλλο παιδι γιατι και συ μαλλον δεν ξερεις τι διαβαζεις! Αφου ασχολεισαι χρονια και ξερεις απο τους βασικους κανονες των φορουμ θα επρεπε να ξερεις να αποφευγεις τις γενικευσεις και τα fanboys. Επισης μαθε να διαβαζεις! Δεν σου ειπα ΠΕΡΙΜΕΝΕ! Σου ειπα ΟΧΙ στο τωρινο DV γιατι βγαινει καινουργιο σε λίγο καιρο... και θα επρεπε να ξερεις αφου εισαι τοσο τεχνολογικα διαβασμενος πως καποια πραγματα οταν αφορουν μια μικρη περιοδο αναμονης αξιζει να τα περιμενει κανεις! Ακριβως λοιπον γι αυτους του λογους μαθηματα οχι σε μενα... το υφος σου δεν ειναι καθολου κοσμιο και ακρως προσβλητικο αν διαφωνεις πες το πιο ευγενικα. σαφως και δεν μπορω να κρινω για τα εκατομμυρια των πωλησεων (δεν ειπα κατι τετοιο- παλιοτερα εχω αναρτησει εδω αντιστοιχη ερευνα που βγαζει την HP πρωτη σε βλαβες με διαφορα δες εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=344468 αμα βρεις μεγαλυτερο δειγμα και κατι να ανατρεπει την εικονα τις εταιριας στην Ελλαδα οπως φαινεται στο νετ και στα διαφορα φορα του χωρου τοτε πασο καμμια σχεση με φανμπουσμους και γενικευσεις) το παραδειγμα με τους συναδερφους το ανεφερα γιατι λογω σκληρης χρησης τα λαπτοπ κλαταραν και γι αυτο απο τοτε παιζουν μονο dell και toshiba. αλλα δες λιγο στο νετ για καταγγελιες στην Ελλαδα για κακη εξυπηρετηση acer fujitsu και ΗP εχουν την μεριδα του λεοντος. η ΗP συνεχιζει συστηματικα να παρανομει δινοντας μονο ενα χρονο εγγυηση εχει την τραγικη infoquest να χαλαει το ονομα της εταιριας στην Ελλαδα. ---------- Προσθήκη στις 02:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:58 ---------- To Toshiba Qosmio F60 ειναι ιδανικο για να χτενιζεσαι: δεν εχει μονο glossy οθονη, αλλα τωρα πια μπορεις να καθρεπτιζεσαι και στο palm rest αλλα ακομα και στο ιδιο το πληκτρολογιο! Χωρια το συστημα ψυξης του: και ζεσταινεται αρκετα και κανει και αρκετο θορυβο.. Και φυσικα η toshiba συνεχιζει την παραδοση της να βαζει τραγικες οθονες στα λαπτοπ της.. ενταξει το glossy ειναι λιγο τραγικο αλλα ειναι θεμα συνηθειας. συστημα ψυξης καλυτερο εχει μονο η Sony. τα Τoshiba A και Qosmio ζεσταινονται μονο απο την κατω πλευρα και σε καμμια περιπτωση δεν εχουν τα προβληματα που εχουν αλλες εταιριες ακομα και η DELL. η toshiba εχει samsung led oθονες με αριστη αντιθεση και χρωματα στις σειρες Α και qosmio καλυτερες μονο ειναι οι vaio display plus στις σειρες F και πανω στα Sony (Full HD) και οι full HD επιλογη στα DELL XPS 16 απο κει και κατω το χαος.
thegreeklover Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Καταρα μας ριξανε ρε; Ρε kirimi βουντου εκανες μετα απο καθε ποστ σου; Προβλημα με την καρτα και τωρα θελω δε θελω περιμενω μεχρι τις 10 ιουνιου (2 βδομαδες) .. Ε ρε γ€€«))( ... Τελος παντων.. Ας βγει σε καλο... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
bebis4 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 αλλα δες λιγο στο νετ για καταγγελιες στην Ελλαδα για κακη εξυπηρετηση acer fujitsu και ΗP εχουν την μεριδα του λεοντος. η ΗP συνεχιζει συστηματικα να παρανομει δινοντας μονο ενα χρονο εγγυηση εχει την τραγικη infoquest να χαλαει το ονομα της εταιριας στην Ελλαδα. παντως να πω οτι αν και συμφωνω πολυ σε σχεση με την hp το σερβις της στη θεσσαλονικη ειναι αψογο απο την εταιρια login επε. μιλαω απο προσωπικη εμπειρια. ειναι ευγενικοι και αμεσοτατοι τουλαχιστον για τα λαπτοπ εκτος εγγυησης. εγω εχω το hp 8710w και το θεωρω κορυφαιο για τα χρηματα που το πηρα πριν περιπου ενα χρονο 899euro. τωρα βεβαια που ψαχνω για ενα 13αρι αντε 14αρι δεν θα παρω hp αλλα οποως συζηταμε και σε αλλο post toshiba ή sony.
rodez Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 παντως να πω οτι αν και συμφωνω πολυ σε σχεση με την hp το σερβις της στη θεσσαλονικη ειναι αψογο απο την εταιρια login επε. μιλαω απο προσωπικη εμπειρια.ειναι ευγενικοι και αμεσοτατοι τουλαχιστον για τα λαπτοπ εκτος εγγυησης. εγω εχω το hp 8710w και το θεωρω κορυφαιο για τα χρηματα που το πηρα πριν περιπου ενα χρονο 899euro. τωρα βεβαια που ψαχνω για ενα 13αρι αντε 14αρι δεν θα παρω hp αλλα οποως συζηταμε και σε αλλο post toshiba ή sony. Παντως, ενημερωτικα και χωρις διαθεση για flame, προσωπικα ειχα πολυ κακες εμπειριες απο το service της ΗP στην Αθηνα πριν περιπου 18 μηνες. Για να μην το αναλυω, εχω κανει εκτενες Post παλιοτερα αναφορικα με 2 διαφορετικα laptop (ηταν ιδιο μοντελο και δεν μπηκαν καν στον κοπο να το κοιταξουν νομιζωντας οτι τους πηγα το ιδιο πισω, απωλεια δεδομενων και χρεωσεις χωρις προειδοποιηση, αρνηση εγγυησης και αλλα πολλα). Τελικα μετα απο καταγγελιες κινηθηκα και νομικα και στο τελος μου εκαναν την χαρη...(ουστ!)
bebis4 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Παντως, ενημερωτικα και χωρις διαθεση για flame, προσωπικα ειχα πολυ κακες εμπειριες απο το service της ΗP στην Αθηνα πριν περιπου 18 μηνες. Για να μην το αναλυω, εχω κανει εκτενες Post παλιοτερα αναφορικα με 2 διαφορετικα laptop (ηταν ιδιο μοντελο και δεν μπηκαν καν στον κοπο να το κοιταξουν νομιζωντας οτι τους πηγα το ιδιο πισω, απωλεια δεδομενων και χρεωσεις χωρις προειδοποιηση, αρνηση εγγυησης και αλλα πολλα). Τελικα μετα απο καταγγελιες κινηθηκα και νομικα και στο τελος μου εκαναν την χαρη...(ουστ!) δεν θα διαφωνησω μαζι σου απλα νομιζω οτι εχει να κανει και με την εκαστοτε εταιρια που αναλαμβανει το σερβις. επισης φανταζομαι οτι καποιοςαλλος μπορει να πει για την συγκεκριμενη εταιρια σερβις διαφορετικες εντυπωσεις. νομιζω οτι μονο για το service της toshiba δεν εχω δει μεγαλες αποκλεισεις στις εντυπωσεις των πελατων της σε σχεση με αυτα που προσφερει.
rodez Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 δεν θα διαφωνησω μαζι σου απλα νομιζω οτι εχει να κανει και με την εκαστοτε εταιριαπου αναλαμβανει το σερβις. επισης φανταζομαι οτι καποιοςαλλος μπορει να πει για την συγκεκριμενη εταιρια σερβις διαφορετικες εντυπωσεις. νομιζω οτι μονο για το service της toshiba δεν εχω δει μεγαλες αποκλεισεις στις εντυπωσεις των πελατων της σε σχεση με αυτα που προσφερει. Ναι σίγουρα, να σημειώσω ότι η εμπειρία μου αφορά την Αθήνα. PS. vivan los zapatistas y todos los revolucionarios del mundo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.