euklidis Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Οι εξοδοι που εχει ενα συστημα μαρτυρανε και την ποιοτητα κατασκευης του, ποσο προσεγμενο ειναι κτλ κτλ κτλ.Τωρα το να ριξεις ενα SigmaDesigns με μια πλακετα και μια εξοδο HDMI και να το βαφτισεις Media Player σιγουρα δεν ειναι σωστη υλοποιηση, εξαλλου γιαυτο η WD το εχει σε τοσο χαμηλα επιπεδα τιμης. KosmaGR περιμενετε μεχρι αυριο. ΥΓ : Το πηρες τελικα ? Oι εξοδοι δεν εχουν να κανουν με την ποιοτητα, πιο πολυ για εξοικονομηση χωρου κανει εχεις δει ποσο ειναι το Live; υπερβολικα μικρο και διακρητικο... Για τα λεφτα του ειναι μια χαρα
Nik.K Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Κοσμα θεωρητικα ειναι κατι που θα ξερω σε 1 λεπτο οποτε ναι το μεσημερι θα το ξερω. Ευκλιδη δεν εχει να κανει η εξοικονομιση χωρου, το Live απο πισω ειναι κατα 60% αδειο, το ιδιο και μεσα. Απλα ηθελαν κατι φτηνο, χωρις πολυ R&D και αυτο προσφερουν, τπτ περισσοτερο.
kosmasgr Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Το πήρα τελικά δεν κρατήθηκα. Θα παραθέσω εντυπώσεις μετά Toυς ελληνικούς υπότιτλους srt που έχω στην σειρά flash forward μου τους βγάζει κινέζικα
aggelos7 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Το πήρα τελικά δεν κρατήθηκα. Θα παραθέσω εντυπώσεις μετά Toυς ελληνικούς υπότιτλους srt που έχω στην σειρά flash forward μου τους βγάζει κινέζικα λογικά θα έχει επιλογή για encoding στους υποτιτλους. Δες τις ρυθμίσεις του.
euklidis Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Το πήρα τελικά δεν κρατήθηκα. Θα παραθέσω εντυπώσεις μετά Toυς ελληνικούς υπότιτλους srt που έχω στην σειρά flash forward μου τους βγάζει κινέζικα ψαξε για firmware update...
kosmasgr Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Update και όλα ΟΚ Παιδιά το μηχάνημα σκίζει. Πολύ γρήγορο
efo355 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 φίλε του έβαλες 1080 ταινία; Επίσης το μενού είναι γρήγορο; Με τον υπότιτλο όλα καλά; Συγγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά είμαι έτοιμος να το τσιμπήσω
kosmasgr Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Ολα καλά Αψογο το μηχάνημα. Αέρα πηγαίνει με 1080p. Η μόνη απορία που έχω είναι η εξής : Στο format ήχου υπάρχει η επιλογή HDMI LPCM στην οποία το μηχάνημα κωδικοποιεί τον ήχο και τον ακούμε και η HDMI RAW στην οποία ο ήχος περνάει άμεσα στην τηλεόραση για παράδειγμα. Σε όσες ταινίες δοκίμασα οι οποίες είχαν format AC-3 ο ήχος κολούσε , φανταστείτε σαν ενα μουσικό cd που ξαφνικά κολλάει. Επίσης διάβασα ότι η επιλογή HDMI RAW προσφέρεται για format ήχου DTS κλπ Θα δοκιμάσω μία ταινία και θα επανέλθω.
Galio Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 αντε kosmasgr περιμενω και εγω περρισοτερες λεπτομεριες καθως ειμαι ετοιμος να το αγορασω. nik.k για ποιο μηχανημα λες εσυ οτι θα μπορεσεις να ξερεις για τιμες ?
efo355 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 λέω να το πάρω τελικά. Ελπίζω να μη παίζει κανα περίεργο θέμα με τον ήχο που ανέφερες. Άσχετο αλλά αυτά τα μηχανάκια σκότωσαν τελείως τα htpc (απαράδεκτα ποτέ δε τα χώνεψα)
Nik.K Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Τα HTPC ηταν και ειναι ενας καλος συνδιασμος για καποιον που ηθελε να βλεπει ταινιες στην μεγαλη τηλεοραση του και να παιζει και παιχνιδια εκει, ασχετα αν εμενα δεν μου αρεσαν ποτε.
efo355 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 πολύ μπλέξιμο με τηλεκοντρόλ και τις ρυθμίσεις που χρειάζονταν συνεχώς να το έχεις σε hibernate γενικά για μένα ήταν μια αποτυχία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.