Nik.K Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Νικ. Κ για ποια εταιρια λες ??? Για την Extreamer λεω αφου δεν στελνουν δειγματα σχεδον πουθενα. Κοσμα ειναι πολυ καλυτερο να εχεις τον σκληρο εξω, εκτος αν νομιζεις πως με εναν εσωτερικο θα καλυφτεις για παντα. Γενικα η καλυτερη εταιρεια του χωρου , η Mercedes οπως την αποκαλω των Media Player ειναι η HDI αφου τα Dune Prime 3.0 διαθετουν Blu-Ray και φοβερο support. Εδω και 2 μηνες εχω ενα και το ψιλαφιζω για τυχον προβληματα χωρις να εχω βρει κατι, οχι κατι σοβαρο εστω. Εκει βεβαια χτυπας χαλαρα τα 400ε...
Nik.K Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Ενταξει δεν ειναι κορυφη και δεν το παιζουν και κορυφη. Φτιαχνουν ομως πολυ καλα μηχανηματα που οντως δεν μασανε στο να παιξουν οτι υπαρχει εκει εξω και εχουν και πολυ καλο support. Απο εκει και περα αν θελεις την καλυτερη ποιοτητα εικονας πας σε Sigmadesigns λυση με 8642 και ανω, εκει ομως βαρας το λιγοτερο 180ε και καμια φορα τα τσιπακια της Sigma ειναι και λιγακι "επιλεκτικα" στο τι θα παιξουν. Καμια φορα το φτηνο εχει και τα καλα του.
vrastabill Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 εγω αγορασα το wd tv live (με lan) και εχω να πω τα παρακατω. Αρκετα ικανοποιημενος. 1. το μονο που ενδεχεται να ειναι προβλημα για σενα ειναι οτι εχει καποιους περιορισμους στην αναλυση.μερικα αρχεια δεν τα παιζει σε 1080 αλλα σε 720. μικρο το προβλημα κατα την γνωμη μου αφου ειναι λιγα τα αρχεια που κανει downscaling(υπαρχει αυτη η λεξη?) συμβουλεψου το σαιτ του κατασκευαστη ειχε ενα μικρο προβλημα να παιξει wireless 1080 αλλα με ενα καλωδιο ειχε διορθοθει το προβλημα. επισης μετα το τελευταιο firmware update κανενα προβλημα με το wireless streaming πρακτικοτατh ειναι η υποστηρηξη του youtube ενω θα βοηθουσε πολυ να εχει και ενα ιντερνετ browser αλλα μην τα θελουμε και ολα με 90 ευρο. αλλα media player δεν εχω χρησιμοποιησει αλλα πιστεβω οτι ειναι απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει
Nik.K Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Αν σας ενδιαφερει ΟΝΤΩΣ γιατι δεν τα αγοραζεται απευθειας απο την ACRyan ? http://www.playonhd.com/en/#buynow
kosmasgr Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 124 βγαίνει για Ελλάδα με τα μεταφορικά Πιο ακριβό
euklidis Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μην κοιτας χαρακτηριστικα, κοιτα και συνδεσεις. Εκει το WD Live ειναι τιποτενιο δυστυχως. Οταν εχεις HDMI τι να τις κανεις τις αλλες συνδεσεις;
kosmasgr Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Πάντως απο τα διάφορα forum που διάβασα το ACryan είναι τούμπανο Θα φανεί άυριο το βράδυ που θα φορτώσω 1080p στην 42αρα
Nik.K Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Οι εξοδοι που εχει ενα συστημα μαρτυρανε και την ποιοτητα κατασκευης του, ποσο προσεγμενο ειναι κτλ κτλ κτλ. Τωρα το να ριξεις ενα SigmaDesigns με μια πλακετα και μια εξοδο HDMI και να το βαφτισεις Media Player σιγουρα δεν ειναι σωστη υλοποιηση, εξαλλου γιαυτο η WD το εχει σε τοσο χαμηλα επιπεδα τιμης. KosmaGR περιμενετε μεχρι αυριο. ΥΓ : Το πηρες τελικα ?
kosmasgr Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Οχι αύριο θα με πάρουν τηλ απο Mutirama. Ειμαι stand by. Μπορώ να μην το πάρω κιόλας απο εκεί.
Nik.K Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Καλα δες τι θα σου πουν και θα κοιταξω και εγω μπας και τα παιδια κανουν καμια καλη...
kosmasgr Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Οκ περιμένω Αυριο θα ειναι στο κατάστημα το προιόν. Απλά θα με ειδοποιήσουν να πάω να το πάρω. Μέχρι αύριο μεσημεράκι θα ξέρεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.