Προς το περιεχόμενο

Eγκατάσταση προγραμμάτων

randy1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή σας μέρα. Θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να επιλέξω η εγκατάσταση προγραμμάτων στον υπολογιστή μου να γίνεται μόνο από τον λογαριασμό του διαχειριστή. Επίσης θα ήθελα να μάθω αν γίνεται σε κάθε πρόγραμμα που θέλω να εγκαταστήσω να μου ζητάει κωδικό. Ευχαριστώ προκαταβολικά.:-)

Δημοσ.

Παιδιά λίγο γρήγορα αν γίνεται.

---------- Προσθήκη στις 21:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:34 ----------

Kανείς????

Δημοσ.

Δεν έχεις αναφέρει έκδοση Windows που σε ενδιαφέρει. Π.χ. σε Windows Vista και νεότερα και έχοντας ενεργοποιημένο τον μηχανισμό UAC, η εκτέλεση ενός setup executable από ένα limited user account προκαλεί την εμφάνιση UAC prompt που ζητά τον κωδικό του Administrator για να προχωρήσει η εγκατάσταση. Αυτό ακριβώς που ζητάς δηλαδή.

Εσύ ενδιαφέρεσαι για κάτι αντίστοιχο σε Windows XP... ;

Δημοσ.

Όχι. Ενδιαφέρομαι να μου ζητάει τον κωδικό σε όποιον λογαριασμό και αν βρίσκομαι. Windows 7 Ultimate 64bit

Δημοσ.

Μπορείς να ρυθμίσεις το UAC να απαιτεί πάντα εισαγωγή password, ακόμη κι αν είσαι Administrator (αν και σε αυτήν την περίπτωση δεν έχει νόημα καθώς ένας Administrator, ακόμη κι αν δεν είναι ο νόμιμος κάτοχος του account: α) Κατά τεκμήριο θα ξέρει το password, αφού με αυτό έκανε login, β) Μπορεί να απενεργοποιήσει τη ρύθμιση αυτή αν θέλει) :

How to Configure UAC to Require a Password for Administrator

Δημοσ.

A)Ο λόγος που το κάνω είναι επειδή αφήνω τον υπολογιστή ανοικτό μόλις φαύγω από το σπίτι και έρχετε ο αδερφός μου και μου τον κάνει άνω κάτω. Πιστεύω τώρα απέκτησε νοήμα, ε? Β) Μάλλον δεν ξέρει πως.

Ευχαριστώ φίλε.

Δημοσ.

Καλά, προτιμάς να κάνεις όλο αυτό το ακροβατικό, από το να δημιουργήσεις ένα νέο, limited user account για να χρησιμοποιεί ο αδερφός σου και όταν φεύγεις μπροστά από το PC να πηγαίνεις απλά Start > Switch User... ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...