alexcool Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Παιδια θελω τα συνδεσω ολα αυτα μαζι πως θα γινει;Εν το μεταξη τι γινεται τωρα ειχα παρει ενα καλο καλωδιο HDMI 30 ευρω το 1 μετρο και δεν βλεπω τωρα να φτανει απο το pc στην τηλεωραση που απεχει περιπου 2,5 μετρα το ειχα παρει βεβαια για αλλη δουλεια για να συνδεσω το PS3 με την τηλεωραση και δεν ηθελα παραπανο.Ακομα βλεπω οτι πισω η τηλεωραση εχει μια εξοδο με HDMI θα πρεπει σε περιπτωση που θελω να χρησημοποιησω τον υπολογιστη η το ps3 να βγαζω και να βαζω τι μπωρω να κανω; καμια ιδεα κανεις μπωρω με καποιο τροπο να κανω επεκταση στο HDMI; η θα πρεπι να παρω καποιο μεγαλητερο; Ευχαριστω πολυ Αλεξ. Εδω μερικες φωτο απο τις εξοδους της τηλεωρασης μου και του PS3. http://img35.imageshack.us/gal.php?g=1000624t.jpg
mokas1234567 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Πολλοι και διαφοροι τροποι Εφοσον στο προηγουμενο θεμα σου ειπες πως θα παρεις την HD4550 που εχει το HDMI συνδεσε το pc me to HDMI και αμα η τηλεοραση σου εχει και 2ή ΗDMI βαλε το ps3,αμα δεν εχεις τοτε μπορεις να συνδεσεις το ps3 με SCART. EDIT:μαλλον θα χρειαστεις μεγαλυτερο καλοδιο HDMI EDIT 2:ειδα τις εικονες,μπορεις να βαλεις το pc με RGB και το Ps3 με hdmi(για καλυτερα γραφικα)
giorgos147 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 αμα δεν εχεις τοτε μπορεις να συνδεσεις το ps3 με Scart Φυσικά και δε θα το κάνει αυτό.
mokas1234567 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Φυσικά και δε θα το κάνει αυτό. Το ξερω ειναι τραγικο:mad: αλλα μετα ειδα τις υποδοχες της τηλεορασης
Uncle-Getz Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 λογικα η τηλεοραση σου πρεπει να εχει και αλλη θυρα hdmi βλεποντας την φωτογραφια που εχεις βαλει στη μια που φαινεται την ονομαζει 1.κοιτα και στο πλαι μηπως εχει.και το ps3 μονο σε hdmi αλλιως θα απογοηευτεις.οσο για το καλωδιο δυστυχως θα πρεπει να παρεις αλλο.
WOLFMAN Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 η καλύτερη λύση για να έχεις μπόλικα hdmi και να έχεις την εικόνα που θες είναι αυτό . http://cgi.ebay.co.uk/3x1-HDMI-1080p-Switcher-Splitter-Hub-Pigtail-/280501656719?cmd=ViewItem&pt=UK_Computing_CablesConnectors_RL&hash=item414f339c8f#ht_640wt_939
mokas1234567 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 η καλύτερη λύση για να έχεις μπόλικα hdmi και να έχεις την εικόνα που θες είναι αυτό .http://cgi.ebay.co.uk/3x1-HDMI-1080p-Switcher-Splitter-Hub-Pigtail-/280501656719?cmd=ViewItem&pt=UK_Computing_CablesConnectors_RL&hash=item414f339c8f#ht_640wt_939 Δεν ηξερα καν οτι υπαρχει τετοιο πραγμα:whistle:
alexcool Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Παιδια κατ' αρχην σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον που δειχνεται σας ζαλιζω βεβαια μια ολια αλλα σε αυτα ειμαι και λιγακι ασχετος. Τωρα απ' οτι βλεπω η τηλεωραση μου δεν εχει δευτερη εξωδο HDMI αν την συνδεσω με τον κλασικο τροπο δηλ με το σκαρτ δεν θα χαλασει η αποδωση νωμιζω; Λογικα φιλε μου γουλφμαν αυτο που μου δειχνεις στο e-bay θα μπωρω να το αγορασω κι απ' εδω απο κανενα μουλτιραμα η e-shop φανταζομαι. Εχεις δικιο Uncle-Getz διπλα γραφει 1 κατσε να ξανακοιταξω να δω επισης φιλος μου ειπε μια ιδεα το PS3 με την Component και το pc με το hdmi αλλα καθοτι ασχετος δεν το καταλαβα στεκει αυτο και πως γινεται; Σας ευχαριστω και παλι και συγνωμη.
TEOKOS Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Παιδια κατ' αρχην σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον που δειχνεται σας ζαλιζω βεβαια μια ολια αλλα σε αυτα ειμαι και λιγακι ασχετος.Τωρα απ' οτι βλεπω η τηλεωραση μου δεν εχει δευτερη εξωδο HDMI αν την συνδεσω με τον κλασικο τροπο δηλ με το σκαρτ δεν θα χαλασει η αποδωση νωμιζω; Λογικα φιλε μου γουλφμαν αυτο που μου δειχνεις στο e-bay θα μπωρω να το αγορασω κι απ' εδω απο κανενα μουλτιραμα η e-shop φανταζομαι. Εχεις δικιο Uncle-Getz διπλα γραφει 1 κατσε να ξανακοιταξω να δω επισης φιλος μου ειπε μια ιδεα το PS3 με την Component και το pc με το hdmi αλλα καθοτι ασχετος δεν το καταλαβα στεκει αυτο και πως γινεται; Σας ευχαριστω και παλι και συγνωμη. Αφου σου είπανε πιο πάνω ps3 με το κοντό hdmi και το pc με RGB και για ήχο από pc μέσω κάρτας ήχου-είσοδο audio in στην τηλεόραση.Ετσι δεν χάνεις ούτε ποιότητα ούτε τίποτις από τις πηγές σου......
v-tidus Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Σωστος, το pc μπορεις να το συνδεσεις και με vga καλωδιο χωρις να χανεις κατι τραγικο σε ποιοτητα, παιρνεις και ενα καλωδιο jack to jack για τον ηχο και τελος.
alexcool Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Eπειδη πιο πολυ το ηθελα για να δηχνει η τηλεωραση μου HD μεσω του υπολογιστη να εκμεταλευτω δηλ αυτην την δυνατοτητα που εχει θα κανω δουλεια με το vga?
alexcool Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μια της LG 37ρα εχω αλλα δεν θυμαμαι μοντελο να σου πω.
TEOKOS Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Eπειδη πιο πολυ το ηθελα για να δηχνει η τηλεωραση μου HD μεσω του υπολογιστη να εκμεταλευτω δηλ αυτην την δυνατοτητα που εχει θα κανω δουλεια με το vga? Για 1080p και παραπάνω από vga σε hdmi δεν θα δεις καμία μα ΚΑΜΙΑ διαφορά.. trust me η και δοκίμασε και μόνο σου.Ισα-ισα διάφορα προβλήματα scaling που παρουσιάζουν μερικές τηλεοράσεις με το hdmi με vga απλά δεν υφίστανται.
lionheart75 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μια της LG 37ρα εχω αλλα δεν θυμαμαι μοντελο να σου πω. Δες απο πίσω κάπου θα το αναφέρει. ---------- Προσθήκη στις 01:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:45 ---------- Για 1080p και παραπάνω από vga σε hdmi δεν θα δεις καμία μα ΚΑΜΙΑ διαφορά.. trust me η και δοκίμασε και μόνο σου.Ισα-ισα διάφορα προβλήματα scaling που παρουσιάζουν μερικές τηλεοράσεις με το hdmi με vga απλά δεν υφίστανται. Σε αυτό να σου πώ την αλήθεια δεν ξέρω καθώς δεν έχω συνδέσει το desctop με καλώδιο vga στην Tv. Έχω την εντύπωση όμως, αν δεν κάνω λάθος, ότι υπάρχει κάποια διαφορά στη ζωντάνια και στα χρώματα αν κρίνω απο το laptop. Ένα άλλο θέμα είναι το γεγονός ότι μέσω hdmi περνάς και ήχο (2σε1) χωρίς να μπλέξεις με άλλα καλώδια. Για το scaling όντως γλυτώνεις μανούρα σε αρκετές tv.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.