SpirosLouis Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Καλησπέρα, Θέλω να ρωτίσω κάτι: Γίναιτε να κάνω κατάθεση χρημάτων μέσω ATM; Χρειάζομαι την καρτούλα του ΑΤΜ; Θέλω να κάνω κατάθεση σε άλλο λογαριασμό όχι σε δικό μου.
athlios Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Σε αλλο λογαριασμο δε μπορεις γιατι χρειαζεται η καρτα απο οτι γνωριζω! Μεσω ebanking θα ηταν μια καλη λυση αλλα...
SpirosLouis Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δεν έχω το stick που σου δίνει τους κωδικούς κάθε φορά.
Tenshi Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μπορείς να το παραγγείλεις.Νομίζω υπάρχει μια επιβάρυνση 7~8 ευρώ,άλλα σου λύνει τα χέρια.
leftermann Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 κάνεις κατάθεση στον λογαριασμό σου, και μετά μεταφορά σε λογαριασμό τρίτου. Πρέπει να έχεις τον αριθμό λογαριασμού του τρίτου.
SpirosLouis Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Τον λογαριασμού του τρίτου τον έχω. Το πως θα την κάνω την όλη υπόθεση δεν ξέρω πως την κάνω.
axaraktiristos Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Πας με τα χρήματα που θες να καταθέσεις στην τράπεζα και λες στον ταμία να τα βάλει στον λογαριασμό του τρίτου , και να γράψει στο αποδεικτικό ότι η κατάθεση έγινε από εσένα .
SpirosLouis Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Πας με τα χρήματα που θες να καταθέσεις στην τράπεζα και λες στον ταμία να τα βάλει στον λογαριασμό του τρίτου , και να γράψει στο αποδεικτικό ότι η κατάθεση έγινε από εσένα . Για ΑΤΜ μιλάμε αν είδες τον τίτλο. Για να ξεμπερδεύω γρήγορα θέλω.
leftermann Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 υποτίθεται ότι έχεις λογαριασμό δικό σου στην ίδια τράπεζα. καταθέτεις τα λεφτά στον λογαριασμό σου. Αν το ατμ δέχεται χωρίς φάκελο, τα λεφτά φαίνονται στον λογαριασμό σου αμέσως. Αν θέλει φάκελο, τα λεφτά θα φανούν την επόμενη εργάσιμη. μεταφέρεις τα λεφτά στον λογαριασμό του τρίτου (μεταφορά ποσού -> σελογαριασμό τρίτου ή κάπως έτσι, ανάλογα το μενού του μηχανήματος) πιό γρήγορα θα ξεμπερδέψεις αν πας στο ταμείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.