Προς το περιεχόμενο

προβλημα με compliler...

thanantypas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειας σας..ειναι η πρωτη φορα που γραφω εδω .Με των προγραματισμο ειμαι σχετικα καινουργιος,και θα ηθελα την βοηθεια σας..Εχω κατεβασει ενα compiler c++ αλλα οταν κανω run κατι προγραμματα που εχω φτιαξει αυτο τα τρεχει κανονικα και οταν τελειωσει με πεταει εξω!!!!!Μηπως ξερει κανεις τι πρεπει να κανω..???να αλλαξω compliler??ειναι καποια ρυθμιση??B):cool:

Σας ευχαριστω...

Δημοσ.
γειας σας..ειναι η πρωτη φορα που γραφω εδω .Με των προγραματισμο ειμαι σχετικα καινουργιος,και θα ηθελα την βοηθεια σας..Εχω κατεβασει ενα compiler c++ αλλα οταν κανω run κατι προγραμματα που εχω φτιαξει αυτο τα τρεχει κανονικα και οταν τελειωσει με πεταει εξω!!!!!Μηπως ξερει κανεις τι πρεπει να κανω..???να αλλαξω compliler??ειναι καποια ρυθμιση??B):cool:

Σας ευχαριστω...

Χρησιμοποίησε μια συνάρτηση διαβάσματος χαρακτήρων, ώστε να μή σε ...πετάει έξω. Πχ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την getchar(), ή (C++ μονο) την std::cin >> ch; Στη συνάρτηση main λοιπον, πριν επιστρέψει, γράφεις μία από τις δύο. Η πρώτη θέλει το header stdio.

>int main(int argc, char *argv[])
{
  ....
  ....
  ....
  char ch;
  std::cin >> ch;
  return 0;
}

Δημοσ.

το εχω κανει αυτο και πριν απο την main..using std::cout;

και μεσα στην main...std::cout<<"..."<<endl;

δεν ξερω ...ακομα και στο πιο απλο προγραμμα με πεταει εξω!!!

ακομα και με αυτο...τρεχω ενα jcc compiler.αλλα το τρεχει και μετα οταν το κλεινω με πεταει εξω,και πρεπει να κανω παλι open το προγραμμα.Βασικα δεν ειναι σοβαρο προβλημα αλλα ειναι λιγο :devil::devil:

Σε ευχαριστω παντως...

Δημοσ.
το εχω κανει αυτο και πριν απο την main..using std::cout;

και μεσα στην main...std::cout<<"..."<<endl;

δεν ξερω ...ακομα και στο πιο απλο προγραμμα με πεταει εξω!!!

ακομα και με αυτο...τρεχω ενα jcc compiler.αλλα το τρεχει και μετα οταν το κλεινω με πεταει εξω,και πρεπει να κανω παλι open το προγραμμα.Βασικα δεν ειναι σοβαρο προβλημα αλλα ειναι λιγο :devil::devil:

Σε ευχαριστω παντως...

cin και οχι cout.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...