thanantypas Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 γειας σας..ειναι η πρωτη φορα που γραφω εδω .Με των προγραματισμο ειμαι σχετικα καινουργιος,και θα ηθελα την βοηθεια σας..Εχω κατεβασει ενα compiler c++ αλλα οταν κανω run κατι προγραμματα που εχω φτιαξει αυτο τα τρεχει κανονικα και οταν τελειωσει με πεταει εξω!!!!!Μηπως ξερει κανεις τι πρεπει να κανω..???να αλλαξω compliler??ειναι καποια ρυθμιση??:cool: Σας ευχαριστω...
jstark Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 γειας σας..ειναι η πρωτη φορα που γραφω εδω .Με των προγραματισμο ειμαι σχετικα καινουργιος,και θα ηθελα την βοηθεια σας..Εχω κατεβασει ενα compiler c++ αλλα οταν κανω run κατι προγραμματα που εχω φτιαξει αυτο τα τρεχει κανονικα και οταν τελειωσει με πεταει εξω!!!!!Μηπως ξερει κανεις τι πρεπει να κανω..???να αλλαξω compliler??ειναι καποια ρυθμιση??:cool:Σας ευχαριστω... Χρησιμοποίησε μια συνάρτηση διαβάσματος χαρακτήρων, ώστε να μή σε ...πετάει έξω. Πχ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την getchar(), ή (C++ μονο) την std::cin >> ch; Στη συνάρτηση main λοιπον, πριν επιστρέψει, γράφεις μία από τις δύο. Η πρώτη θέλει το header stdio. >int main(int argc, char *argv[]) { .... .... .... char ch; std::cin >> ch; return 0; }
thanantypas Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 το εχω κανει αυτο και πριν απο την main..using std::cout; και μεσα στην main...std::cout<<"..."<<endl; δεν ξερω ...ακομα και στο πιο απλο προγραμμα με πεταει εξω!!! ακομα και με αυτο...τρεχω ενα jcc compiler.αλλα το τρεχει και μετα οταν το κλεινω με πεταει εξω,και πρεπει να κανω παλι open το προγραμμα.Βασικα δεν ειναι σοβαρο προβλημα αλλα ειναι λιγο :devil: Σε ευχαριστω παντως...
jstark Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 το εχω κανει αυτο και πριν απο την main..using std::cout;και μεσα στην main...std::cout<<"..."<<endl; δεν ξερω ...ακομα και στο πιο απλο προγραμμα με πεταει εξω!!! ακομα και με αυτο...τρεχω ενα jcc compiler.αλλα το τρεχει και μετα οταν το κλεινω με πεταει εξω,και πρεπει να κανω παλι open το προγραμμα.Βασικα δεν ειναι σοβαρο προβλημα αλλα ειναι λιγο :devil: Σε ευχαριστω παντως... cin και οχι cout.
thanos713 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Εννοείς ότι κλείνει το IDE(Compiler) ή μόνο το πρόγραμμα το δικό σου?
thanantypas Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 cin kai cout..τελος παντων.. κλεινει ο compliler!!!!
thanos713 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Ε τότε είναι πρόβλημα του Compiler. Δοκίμασε ας πούμε έναν από εδώ για Windows.
thanantypas Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 ευχαριστω πολυ...:lol::lol::lol::lol::lol:
thanantypas Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 προσ τι το lol????δεν σε καταλαβαινω.... ειπα ευχαριστω...και εβαλα και μερικες φατσουλες!!! πειραζει???
thanos713 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Οι φατσούλες αυτές σημαίνουν ότι γελάς... Σε ρώτησα απλά γιατί γελάς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.