tr3quart1sta Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Εχω ενα usb stick το οποιο θελω να το κανω NTFS μεσα απο το Mac. Θελω να παιξω full hd ταινιες στην τηλεοραση η οποια υποστηριζει μονο FAT32 και NTFS... Στο disk utility μου εχει την επιλογη Windows NT (NTFS-3G) αλλα καθε φορα φτανει στη μεση και μετα μου πεταει μηνυμα οτι απετυχε... υπαρχει αλλος τροπος?? δοκιμασα και με ubuntu μεσω virtual box αλλα εκει δεν μου το αναγνωριζει καν... bootcamp αποκλειεται... αν δεν υπαρχει θα πρεπει να βρω κανενα pc για να το κανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Εχω ενα usb stick το οποιο θελω να το κανω NTFS μεσα απο το Mac. Θελω να παιξω full hd ταινιες στην τηλεοραση η οποια υποστηριζει μονο FAT32 και NTFS... Στο disk utility μου εχει την επιλογη Windows NT (NTFS-3G) αλλα καθε φορα φτανει στη μεση και μετα μου πεταει μηνυμα οτι απετυχε... υπαρχει αλλος τροπος?? δοκιμασα και με ubuntu μεσω virtual box αλλα εκει δεν μου το αναγνωριζει καν... bootcamp αποκλειεται... αν δεν υπαρχει θα πρεπει να βρω κανενα pc για να το κανω... Κανένα Pc με Windows δεν παίζει;;;; Δικό σου ή φίλου σου;;; Μην παιδεύεσαι άδικα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 εμένα πάντως (έχοντας το Paragon NTFS) μου κάνει format NTFS κανονικά είτε σε εξωτερικό σκληρό είτε σε USB stick. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 εμένα πάντως (έχοντας το Paragon NTFS) μου κάνει format NTFS κανονικά είτε σε εξωτερικό σκληρό είτε σε USB stick. εβαλα το trial και δουλεψε ! thx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 εβαλα το trial και δουλεψε ! thx! τίποτα, να είσαι καλά..... γενικά το NTFS-3G έχει μερικά προβληματάκια......αν και απο την προσωπική μου εμπειρία το καλύτερο είναι εξωτερικό δίσκο να τον έχεις φορμαρισμένο σε macOS format. αν θέλεις να χρησιμοποιείς τον δίσκο αυτό και σε windows υπάρχει τρόπος, δες και εδώ http://www.ipedia.gr/?p=1312 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 τίποτα, να είσαι καλά.....γενικά το NTFS-3G έχει μερικά προβληματάκια......αν και απο την προσωπική μου εμπειρία το καλύτερο είναι εξωτερικό δίσκο να τον έχεις φορμαρισμένο σε macOS format. αν θέλεις να χρησιμοποιείς τον δίσκο αυτό και σε windows υπάρχει τρόπος, δες και εδώ http://www.ipedia.gr/?p=1312 Θελω να παιξω full hd ταινιες στην τηλεοραση η οποια υποστηριζει μονο FAT32 και NTFS... ε λοτ οφ καρακτερσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funny_boy123 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Είχα κάνει format μεσω του disk utility se ενα usb flash 8gb (χωρις να εχω το paragon)... μολις εβαλα το flash σε pc σταθερο ελεγε οτι πρεπει να το κανει φορματ αλλιςσ δεν το αναγνωριζει. και οταν ακολουθουσες τα βηματα για να κανεις φορματ εβλεπε το φλας με χωρητικότητα μόλις 200mb... αφου εγινε το φορματ και το pc εμφανιζε χωρητικοτητα 200mb , στα mac το φλας αναγνωριζεται κανονικα 8gb σαν να μην εχει αλλαξει τπτ... κάνοντας φορματ απο τα μακ με το paragon περασμενο (σε ntfs), ο μακ εξακολουθούσε να βλέπει κανονικα το φλας στα 8gb... ενω τα παραθυρια επιμένουν να θέλουν να του κάνουν παλι φορματ και να το εμφανιζουν 200mb... δεν βρίσκω άκρη.. όποιος έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο η ξέρει-φαντάζεται σε τι οφείλετε ας με βοηθήσει... thanks:shifty: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Πήγαινε στο Disk Utility, επέλεξε το usb stick, πήγαινε το tab με τίτλο partition, πάτα το options και άλλαξε τον τύπο του partition από GUID σε MBR. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.