creative1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 πριν κανα μήνα πήγα να ανάψω το λαπτοπ και δεν έπερνε μπροστά με τίποτα. άναβε το κουμπί power, ακουγόταν και το ανεμιστηράκι αλλά μέχρι εκεί, τελικά με τα πολλά πήρε μπροστά και απο τότε καννένα πρόβλημα. σήμερα, την ώρα που έκανε copy-paste κάμποσα giga απλά πάγωσε η οθόνη (απεικόνιση όμως κανονική) και ότι και να πατούσα τίποτα μπετό. αναγκαστικά το έκλεισα απο το power. πήγα να το ανάψω και μου έκανε τα κόλπα που έκανε κανα μήνα πριν, τελικά όμως με τα πολλά ξαναπήρε μπροστά. Τώρα για την ώρα δουλευει κανονικά.... διάβασα τα post του forum και σ'αυτά, τα λαπτοπ δεν ξαναπαίρνουν μπροστά. Λέτε να είναι κάρτα γραφικών και σε εμένα ή κανα driver? το λαπτοπ ήταν σε vista και του έβαλα win 7 (τέλη φλεβάρη) ps. το λαπτοπ του δουλεύω σε καθημερινή βάση και πέραν των περιπτώσεων που αναφέρω δουλέυει άψογα
carib Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Τα A300 έχουν γνωστό πρόβλημα στην κάρτα γραφικών. Αν τελικά οφείλεται εκεί και κάποια στιγμή πάψει να ανάβει ρίξε μια ματιά εδώ http://www.computer-systems.gr. Το κόστος επισκευής είναι 90ΕΥρώ + ΦΠΑ και γίνεται με τα μηχανήματα και τον τρόπο που πρέπει να γίνει... (όχι φύσιμα με heatgun, φουρνους κτλ)
blackstar Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Τα A300 έχουν γνωστό πρόβλημα στην κάρτα γραφικών. Αν τελικά οφείλεται εκεί και κάποια στιγμή πάψει να ανάβει ρίξε μια ματιά εδώ http://www.computer-systems.gr. Το κόστος επισκευής είναι 90ΕΥρώ + ΦΠΑ και γίνεται με τα μηχανήματα και τον τρόπο που πρέπει να γίνει... (όχι φύσιμα με heatgun, φουρνους κτλ) Ποια κάρτα; Γιατί από οτι θυμάμαι μερικά έχουν intel άλλα ati και δεν ξέρω αν υπάρχουν και με Nvidia.
creative1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δοκίμασε να παίξεις λίγο με τις μνήμες Φίλε μου το έκανα και το λαπτοπ παίζει κανονικά. Ωστόσο όπως ανέφερα τα κολήματα δεν τα τρώει όλη την ώρα, που σημαίνει οτι και να μην έκανα κάτι ίσως και πάλι να άναβε. μπορεί όμως και να φτιάχτηκε, δεν ξέρω Σ'ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια ---------- Προσθήκη στις 02:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:48 ---------- Ποια κάρτα; Γιατί από οτι θυμάμαι μερικά έχουν intel άλλα ati και δεν ξέρω αν υπάρχουν και με Nvidia. έχει την ΑΤΙ HD 3470
creative1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μου ξανάκανε τα ίδια κόλπα, οπότε εκτιμώ οτι δεν είναι οι μνήμες... πάμε για service toshiba λοιπόν, εκεί τι παίζει? ξέρει κανείς? ελπίζω να μην με πρήξουν και να γίνει η δουλειά σύντομα γιατι το λαπτοπ το χρειάζομαι στη δουλειά μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.