Προς το περιεχόμενο

Ιντερνετ Καφε Με εναν Υπολογιστη;;;

tsifotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια μετα απ αυτον τον χαριτωμενο τιτλο επιτρεψτε μου εξηγησω.

Υπαρχουνε 2 pc σ ενα χωρο που συνδεονται στο ιδιο ρουτερ. Το δικο μου με win xp pro και ενα asus eee box με win xp home ελευθερο στο κοινο για browsing . Στο δικο μου ειμαι μονο εγω και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω το "μικρο" pc να μην ειναι χυμα αλλα να μπορω να το κλειδωνω/ξεκλειδωνω με καποιο windowsικο τροπο. Ωραιο θα ητανε να παταω κατι σαν remote administrator και να φευγει ας πουμε ενα κλειδωμενο screen saver κι οταν θελω να το ξαναγυρναω κι αυτο να φαινεται σε καποιο log οτι χρησιμοποιηθηκε απο ωρα ταδε ως δεινα.

Δημοσ.

Τα δωρεαν προγραμματα μονο δωρεαν δεν ητανε μ εξαιρεση το penyu το οποιο δεν δουλευει. Καμια μοντα μεσω xp ;

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια για την βοηθεια αλλα θα προτιμουσα μια απλη λυση οχι εξειδικευμενο software αφου δεν θα 'κονομησω απο αυτο απλα να το κλειδωνω/ξεκλειδων μεσα απο δικτυο - θα ηθελα να αποφυγω τα logmein και λοιπα τυπου ultravnc για να μην φρικαρει οτι τους παρακολουθω τι κανουνε.

Επισης θα αν εχει κανεις να προτεινει κατι για κλειδωμα των παντων περα απο την επιφανεια εργασιας κι ενα browser (αν και αυτο θα το ψαξω και κατι θα βρω με δικαιωματα χρησης - μια ζωη ειχα ολους τους υπολογιστες ως και κινητα τερμα ξεκλειδωτα, δεν εχω ψηθει στα user accounts των win)

Δημοσ.

μπορεις να εχεις το pc ξεκλειδωτο τελειως αλλα ηταν να το κανεις Ghost ωστε αμα κανουν βλακεια σε 5 λεπτα να το εχεις επαναφερει η το deep freeze Νομιζω το λενε που κλειδωνεις το pc με αυτο και οταν το κανεις restart αυτο επιστρεφει τις default value σαν να μην το ειχεπειραξει ο πελατης.

Δημοσ.

+1 με πουλινο

Κρατα μπλοκακι με τις ωρες που το χρησιμοποιει καποιος, αν δεν βρεις αυτο που ξαχνεις.

Μου αυτο με τους ρωσους και αμερικανους, οι αμερικανοι πλήρωσαν 10 εκατομμύρια δολάρια την Nasa για να βρουν πος θα γράφουν με στυλό στο διάστημα ενω οι ρωσοι χρησιμοποιούν μολύβι.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

αφου υπαρχει που υπαρχει το topic να βαλω και την λυση που ειχε βρεθει για μελλοντικη αναφορα:

απο την aquarius soft υπαρχει το pc remote shutdown pro σε δυο εκδοσεις - η εμπορικη που επιτρεπει χειρισμο αμετρητων υπολογιστων και η ΔΩΡΕΑΝ που μας ενδιαφερει και αφορα χρηση μεχρι 3 τερματικων . Προσοχη δεν εχει αλλους περιορισμους , δεν ειναι demo δεν εχει reminder και αλλες shareware καταστασεις.

Τι σημαινει αυτο; βαζεις το server προγραμματακι στον κεντρικο υπολογιστη που θα εχει ρεσεπιονιστ/δασκαλος/ιντερνετοκαφετας κλπ και στα αλλα μηχανακια εγκαθιστας την client εκδοση (που εχουνε ενα εικονιδιο κατω δεξια στην taskbar)

Ο server εχει την δυνατοτητα απο μια ευκολη κονσολα να τα κανει εξ αποστασεως FREEZE (παγωμα) με χρονομετρο η χωρις καθως και μηνυμα στον χρηστη του τερματικου οπως και αλλα πραγματακια δηλαδη reboot/shutdown/monitor off κλπ

διαμαντακι προγραμμα!

Δημοσ.

αφου υπαρχει που υπαρχει το topic να βαλω και την λυση που ειχε βρεθει για μελλοντικη αναφορα:

απο την aquarius soft υπαρχει το pc remote shutdown pro σε δυο εκδοσεις - η εμπορικη που επιτρεπει χειρισμο αμετρητων υπολογιστων και η ΔΩΡΕΑΝ που μας ενδιαφερει και αφορα χρηση μεχρι 3 τερματικων . Προσοχη δεν εχει αλλους περιορισμους , δεν ειναι demo δεν εχει reminder και αλλες shareware καταστασεις.

Τι σημαινει αυτο; βαζεις το server προγραμματακι στον κεντρικο υπολογιστη που θα εχει ρεσεπιονιστ/δασκαλος/ιντερνετοκαφετας κλπ και στα αλλα μηχανακια εγκαθιστας την client εκδοση (που εχουνε ενα εικονιδιο κατω δεξια στην taskbar)

Ο server εχει την δυνατοτητα απο μια ευκολη κονσολα να τα κανει εξ αποστασεως FREEZE (παγωμα) με χρονομετρο η χωρις καθως και μηνυμα στον χρηστη του τερματικου οπως και αλλα πραγματακια δηλαδη reboot/shutdown/monitor off κλπ

διαμαντακι προγραμμα!

Δημοσ.
+1 με πουλινο

Κρατα μπλοκακι με τις ωρες που το χρησιμοποιει καποιος, αν δεν βρεις αυτο που ξαχνεις.

Μου αυτο με τους ρωσους και αμερικανους, οι αμερικανοι πλήρωσαν 10 εκατομμύρια δολάρια την Nasa για να βρουν πος θα γράφουν με στυλό στο διάστημα ενω οι ρωσοι χρησιμοποιούν μολύβι.

λογω υπερβολικου οξυγονου το μολυβι μπορει να προκαλεσει αναφλεξη

Δημοσ.

Δεν ισχύει, παρεξήγηση και μύθος είναι. http://www.thespacereview.com/article/613/1

Επίσης το μολύβι δεν είναι ιδανικό, διότι βγάζει ρινίσματα όταν φθείρεται που λόγω έλλειψης βαρύτητας αναμιγνύονται με τον αέρα που αναπνέουν οι αστροναύτες.

Δημοσ.

Δεν ισχύει, παρεξήγηση και μύθος είναι. http://www.thespacereview.com/article/613/1

Επίσης το μολύβι δεν είναι ιδανικό, διότι βγάζει ρινίσματα όταν φθείρεται που λόγω έλλειψης βαρύτητας αναμιγνύονται με τον αέρα που αναπνέουν οι αστροναύτες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...