dimitriosnas Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Γεια σας παιδια.Εχω διπλωμα για μηχανακι 125cc.Το εχω παρει το 2000 και θελω να βγαλω για απεριοριστα κυβικα διπλωμα.Τι πρεπει να κανω;πρεπει να ξαναδωσω εξετασεις;αν και δεν θελω να ξαναπερασω την ιδια διαδικασια γιατι δεν ειναι και ευκολο!μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος;αν γνωριζει κανενας ας μου απαντησει.Ευχαριστω εκ των προταιρων!
liopyr Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Πληρώνεις κάποιο παράβολο και αναβαθμίζεται αυτόματα σε απεριορίστων κυβικών. Ρώτα σε μία σχολή οδηγών λεπτομέρειες, κι εγώ ακριβώς το ίδιο θέλω να κάνω, συμπέφτουν και οι ημερομηνίες μας.
Höfdingadrapa Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ρε 'συ πως γίνεται; Δεν πρέπει να οδηγήσει 250άρα;
liopyr Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Όχι, αν έχεις κλείσει 2 χρόνια (αν θυμάμαι καλά) με το "μικρό" δίπλωμα δε χρειάζεται. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε την τελευταία φορά που ρώτησα, πριν κάνα χρόνο περίπου.
dimitriosnas Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Σε ευχαριστω liopyr θα ρωτησω την Τριτη και τα ξαναλεμε!
Deponakias Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Kαπου διαβασα οτι αυτο ισχυει αμα το εχεις παρει το διπλωμα μετα το 2002...
liopyr Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Βασικά κοιτάζοντας τώρα από περιέργεια, πράγματι 2004 αξιώθηκα να πάρω δίπλωμα, δεν είχα υπολογίσει την τριετία που κυκλοφορούσα χωρίς.
dimitriosnas Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Κριμα ρε γα....το!!αν ειναι απο το 2002 και μετα ατυχησα!θα κοιταξω μηπως γινει με αλλο τροπο!!! αλλιως τι να κανουμε θα ξαναδωσω εξετασεις.Εβαλα στο ματι μια μεταχειρισμενη Aprilia pegaso 650 και θελω να την παρω.Αλλα οπως διαβασα στο forum ειναι λιγο επικυνδυνο να οδηγεις με διπλωμα 125cc.
Bezbozny Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Καλησπέρα σας. Να σας ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό. Έχω δίπλωμα αυτοκινήτου και μοτοποδηλάτου. Θέλω να βγάλω δίπλωμα για μηχανή ανεξαρτήτως κυβικών. Πρέπει να κάνω μαθήματα? Χρειάζεται να δώσω πάλι σήματα? Ξέρει κανείς?
Tenshi Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Καλησπέρα σας. Να σας ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό. Έχω δίπλωμα αυτοκινήτου και μοτοποδηλάτου. Θέλω να βγάλω δίπλωμα για μηχανή ανεξαρτήτως κυβικών. Πρέπει να κάνω μαθήματα? Χρειάζεται να δώσω πάλι σήματα? Ξέρει κανείς? Για σήματα δέν δίνεις (θα χρειαστεί να προσκομίσεις φωτοαντίγραφο του διπλώματος Β που ήδη έχεις),σίγουρα όμως θα κάνεις κάποια μαθήματα για την μηχανή. Οι μόνες "εξετάσεις" που θα πρέπει να δώσεις αναλώνονται σε ένα τεστ 10 ερωτήσεων,το οποίο και ένας αδιάβαστος Βισιγότθος μπορεί να περάσει...
dimitriosnas Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 εξετασεις με οδηγηση μηχανης θα δωσει η οχι;
Tenshi Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Προφανώς...απλά πρίν ξέχασα να διαχωρίσω τις "γραπτές" εξετάσεις με την παράσταση.My bad.
Deponakias Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Παιδια ξερει κανεις αν με α1 διπλωμα μηχανης (μεχρι 250(λεμε τωρα )) μπορει κανεις να οδηγησει το nexus to 500 αρι??? Εψαξα στο ιντερνετ οι περισοτεροι λενε οτι μπορεις αλλα ειναι μερικοι που λενε οτι δεν γινεται γιατι δεν πληρει ολες τις προυποθεσεις... Οποιος ξερει ας βοηθησει!
explorer21 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Παιδια ξερει κανεις αν με α1 διπλωμα μηχανης (μεχρι 250(λεμε τωρα )) μπορει κανεις να οδηγησει το nexus to 500 αρι???Εψαξα στο ιντερνετ οι περισοτεροι λενε οτι μπορεις αλλα ειναι μερικοι που λενε οτι δεν γινεται γιατι δεν πληρει ολες τις προυποθεσεις... Οποιος ξερει ας βοηθησει! Αν λες γι'αυτό όχι δεν μπορεί γιατί είναι παραπάνω από 25kW η ισχύς του...
dimitriosnas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Παιδια ξερει κανεις αν με α1 διπλωμα μηχανης (μεχρι 250(λεμε τωρα )) μπορει κανεις να οδηγησει το nexus to 500 αρι???Εψαξα στο ιντερνετ οι περισοτεροι λενε οτι μπορεις αλλα ειναι μερικοι που λενε οτι δεν γινεται γιατι δεν πληρει ολες τις προυποθεσεις... Οποιος ξερει ας βοηθησει! φιλε deponakia εχεις α1 διπλωμα μηχανης οπως και εγω αλλα εμενα λεει στο διπλωμα 125 κυβικα,εσυ λες 250 μπορεις λιγο να μου το εξηγησεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.