Προς το περιεχόμενο

καηκε η μητρικη?

maik42

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια προκειται για αυτην την μητρικη http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2755 και θελω να ρωτησω αν ειναι δυνατον να καει μερος αυτης ή καιγεται ολοκληρη.

τα συμπτωματα ειναι:στην εκινηση του υπολογιστη μαυρη οθονη χωρις τον χαρακτηριστικο

μπιπ. οι θυρες των usb λειτουργουν ολες και το fan του επεξεργαστη.οχι ομως η θυρα του πληκτρολογιου.την καρτα γραφικων την τσεκαρισα σε αλλο pc και λειτουργει κανονοκα.

ειχα κανει αναβαθμιση το bios λογο αλλαγη επεξεργαστη (phenom II X 4 945 95w) πριν κανενα μηνα.

Δημοσ.

okie, the tough way.

Ξυλώνεις το σύμπαν από πάνω από mouse&keyboard μέχρι σκληρούς και pci συσκευές.

Αφήνεις αυστηρά μόνο cpu-gpu-1 dimm ram και ξαναδοκιμάζεις.

Δημοσ.

...αν η ερώτηση είναι

ειναι δυνατον να καει μερος αυτης ή καιγεται ολοκληρη

βεβαίως και μια μητρική μπορεί να έχει επιμέρους προβλήματα

Δημοσ.

Δοκίμασες όλα τα παραπάνω χωρίς αποτέλεσμα;

Άλλες ram έχεις να δοκιμάσεις;

Psu;

Ο προτελευταίος ύποπτος είναι η μητρική.

Ο τελευταίος είναι η cpu.

Δημοσ.
Δοκίμασες όλα τα παραπάνω χωρίς αποτέλεσμα;

Άλλες ram έχεις να δοκιμάσεις;

Psu;

Ο προτελευταίος ύποπτος είναι η μητρική.

Ο τελευταίος είναι η cpu.

και με αλλες μνημες και τροφοδοτικο ειχα τα ιδια αποτελεσματα.

παω για αλλη μητρικη.μονο μην ειναι κανενα cpu

Δημοσ.

και εγω επαθα ακριβως τα ιδια και ο τεχνικος που το ειδε ειπε καηκε η cpu δυστυχως ,τωρα περιμενω μια αλλη cpu ενος φιλου να την δοκιμασω και θα δουμε ...

Δημοσ.

o υπολογιστής μου ενώ ξεκινάει βγάζει το πλαίσιο της Asus κλπ μετά εμφανίζει μαύρη οθόνη.Χθες μπορεσα να τον ανοιξω μεσα απο τα bios αλλά μετά απο κανενα 4ωρο εσβησε και δε ξανανοιξε.(δηλαδη ανοίγει αλλα εμφανίζει τη μαυρη οθόνη)

Σήμερα εκανα 2 φορες reset C mos ,αλλά δεν υπήρξε αποτέλεσμα.

Η μητρική είναι asus p5kpl-vm.Tι άλλο μου προτείνετε?

Δημοσ.

maik με τα ιδια συμπτωματα περιπου μου ειχε καει η μητρικη(μαυρη οθονη κλ) αλλα ευτυχως δεν ειχε παρει τπτ αλλο μαζι της.

Δημοσ.
maik με τα ιδια συμπτωματα περιπου μου ειχε καει η μητρικη(μαυρη οθονη κλ) αλλα ευτυχως δεν ειχε παρει τπτ αλλο μαζι της.

ναι τελικα ηταν η μητρικη,που καηκε μερος αυτης,την οποια ως γνωστον αντικατεστησα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...