cons1985 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ρε παιδιά μου ήρθε στο gmail μου ενα μήνυμα επεσταλμένο και καλά από κάποιον Mark Finis και μου λέει πως κέρδισα 450,000 λίρες. Είχε κανένας άλλος τέτοιο mail. Πρώτη φορά πέρνω spam στο gmail λογαριασμό μου.
cons1985 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Καμία σχέση κάτι για ticket number έλεγε. και πως αυτό που μου το έστειλε λέγεται Prof. Mark Finnis Co-Coordinator Google Corporation
johnny21a Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δηλαδη εσυ τωρα ελπιζεις οτι θα σου πει καποιος οτι ειναι αληθινο και οτι κερδισες ετσι ? Ειναι αληθινο, συγχαρητηρια!!!!
Ocyrrhoexanthub Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Ρε παιδιά μου ήρθε στο gmail μου ενα μήνυμα επεσταλμένο και καλά από κάποιον Mark Finis και μου λέει πως κέρδισα 450,000 λίρες. Είχε κανένας άλλος τέτοιο mail. Πρώτη φορά πέρνω spam στο gmail λογαριασμό μου. Τέτοιου είδους emails είναι τελείως ψεύτικα και παραπλανητικά. Λέγονται spam emails. Μην νομίζεις ότι κέρδισες 450000 λίρες. Μετά.
cosmos000 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Καλοφάγωτα!!!Α ρε τυχεράκια!!!Ποιό είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις με τα χρήματα??!!!! Μην ψαρώνεις...μούφα είναι.
cons1985 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δηλαδη εσυ τωρα ελπιζεις οτι θα σου πει καποιος οτι ειναι αληθινο και οτι κερδισες ετσι ?Ειναι αληθινο, συγχαρητηρια!!!! Δεν είμαι τόσο αδαής όσο νομίζεις απλά το δημοσίευσα μήπως και κάποιος άλλος πήρε παρόμοιο mail. Επίσης το δημοσίευσα γιατί στο λογαριασμό που έχω στο gmail πρώτη φορά μου ήρθε τέτοιο μήνυμα. Μην τρελαθούμε δεν χαρίζει κανείς λεφτά. Φίλε johny21a θεωρώ το σχόλιο σου τελείως ΑΚΥΡΟ.και δεν νομίζω πως παίρνει περαιτέρω ανάλυση. Φιλικά Κωνσταντίνος.
L.L. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα, εχει έρθει και σε μένα το ίδιο mail οτι κέρδισα 450,000 λίρες απο τον ίδιο άνθρωπο...... Καλά που εβαλα το όνομα στο google και βρέθηκα στο site αυτό και είδα οτι δεν είμαι η μόνη...! Σε μένα βεβαια ήρθε στο yahoo μου.
pagman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Αν άθροιζα τα μηνύματα αυτού του είδους που λαμβάνω κάθε μέρα στο προσωπικό μου email και εκείνο της δουλειάς θα είχα εισόδημα περίπου 150 εκατ. ευρώ το μήνα. Χμμ, γιατί δουλεύω ακόμη άραγε?
ee3509 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 για δες και τι email έχει ο Mark Finis, ποιο είναι το reply address ?
imaginas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Αυτά τα email είναι καθημερινά πλέον στο mailbox μου.Λέγονται phising mails και όχι spam όπως γράφτηκε,και έχουν ως σκοπό να αποσπάσουν πληροφορίες τραπεζικών λογαριασμών κλπ.Σου πετάνε ένα "κέρδισες χ ποσό" και μόλις απαντήσεις σου λένε ότι για να τα εισπράξεις πρέπει να τους δώσεις κάποια στοιχεία σου,και σε "γδύνουν".Ευτυχώς το ξέρω θεωρητικά καθότι τα σβήνω αμέσως.Μάλιστα μερικοί είναι βλάκες και στέλνουν μηνύματα μεταφρασμένα στα Ελληνικά από πρόγραμμα και κάνουν "μπαμ" ότι είναι απάτη από τη σύνταξη και το συνολικό ύφος.Ιδίως η υπογραφή "Denis κεράσι" όπως μεταφράστηκε το "Denis Cherry" είναι για να αναρωτιέσαι αν υπάρχει κάποιος που θα πιστέψει αυτά τα μηνύματα!
Sir Pretender Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Εγώ βγάζω έτσι περίπου 4-5 εκατομμύρια τη μέρα χωρίς τα τυχερά (μια φορά είχα βγάλει πάνω από 100 )! Βέβαια δεν έχω πάρει δραχμή/ευρώ/δολάριο μέχρι τώρα αλλά για να μου το λένε όλοι αυτοί οι καλοί κύριοι, αλήθεια θα είναι. lol
weathor Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δεν είμαι τόσο αδαής όσο νομίζεις απλά το δημοσίευσα μήπως και κάποιος άλλος πήρε παρόμοιο mail.Επίσης το δημοσίευσα γιατί στο λογαριασμό που έχω στο gmail πρώτη φορά μου ήρθε τέτοιο μήνυμα. Μην τρελαθούμε δεν χαρίζει κανείς λεφτά. Φίλε johny21a θεωρώ το σχόλιο σου τελείως ΑΚΥΡΟ.και δεν νομίζω πως παίρνει περαιτέρω ανάλυση. Φιλικά Κωνσταντίνος. Εμ αν γραφεις τετοια post λογικο ειναι να κριθεις και λιγα σου ειπαν:-D:-D:-D:-D:-D Παντως πλακα κανει ο ανθρωπος δεν σε ξερει κιολας για να το παρεις προσωπικα. Εμενα καθε μερα μουρχονται καμια δεκαρια τετοια και απορω γιατι δεν μπαινουν στον καταλογο με τα spam. Και αυτο πιστευω ειναι το θεμα δηλαδη ποια ειναι τα κριτηρια για να παει καποιο μηνυμα αυτοματα στον spam καταλογο????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.