newtech Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Nintendo Wii Sports Resort Pak (Black)Pack (WII) Παιχνιδομηχανή Wii Μαύρο Χρώμα με 2 Παιχνίδια (Bundle) http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6861 Είναι σε καλή τιμή πιστεύω αν αναλογιστεί κανείς τι έχει την κονσόλα, τον τίτλο Wii Sports με 5 παιχνίδια, τον τίτλο Wii Sports Resort 1 χ WiiMote Controller remote controler Strap, Nunchuck controller, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 χμμ... οντως πολυ καλη τιμούλα... ψήνομαι ασχημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 χμμ... οντως πολυ καλη τιμούλα... ψήνομαι ασχημα... Κ εγω αρκει να βρω καποιον σωστο κ ευκολο οδηγο να το κανω να παιζει Homebrew εφαρμογες!!! Και μαλλον και ενα δευτερο απο αυτα τα χειριστήρια Η χαζομάρα είναι οτι το E-SHOP ειχε στο CRAZY SUNDAYS το wii balance board σε προσφορά.. και σήμερα ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ !!!! http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=WII.00426 Με έξτρα μάλιστα τα 2κιλα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 εγω το παρηγγειλα. θα πρεπει να ψαχτούμε τώρα για να παίζουμε κατεβασμένα ή ψημένα παιχνιδάκια... 2ο χειριστηριο λεω να πάρω απο ebay, τα εχουν πολύ φθηνότερα (δεν ξέρω βεβαια απο ποιότητα τι θα λενε...) εαν ξέρει κάποιος να μας στειλει απο 1 πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Θα απέφευγα να αγοράσω από το συγκεκριμένο κατάστημα. Κάντε μια αναζήτηση σε φόρουμ να δείτε το τι έχει ακουστεί. Αν παρόλα αυτά θέλετε να αγοράσετε από κει να πάτε οι ίδιοι από το μαγαζί και να μην παραγγείλετε μέσω ιντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 grim εχεις εμπειρια; στον τσιγκούνη εχει αρκετά καλές αξιολογήσεις και οι άσχημες εχουν απαντηση αρκετα καλή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 εγω το παρηγγειλα. θα πρεπει να ψαχτούμε τώρα για να παίζουμε κατεβασμένα ή ψημένα παιχνιδάκια... 2ο χειριστηριο λεω να πάρω απο ebay, τα εχουν πολύ φθηνότερα (δεν ξέρω βεβαια απο ποιότητα τι θα λενε...) εαν ξέρει κάποιος να μας στειλει απο 1 πμ Παντως το εχει με 16 ευρω... για γνησιο καλο μου ακουγετε! ---------- Προσθήκη στις 22:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:13 ---------- Θα απέφευγα να αγοράσω από το συγκεκριμένο κατάστημα. Κάντε μια αναζήτηση σε φόρουμ να δείτε το τι έχει ακουστεί. Αν παρόλα αυτά θέλετε να αγοράσετε από κει να πάτε οι ίδιοι από το μαγαζί και να μην παραγγείλετε μέσω ιντερνετ. δεν βρικα κατι στο forum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Παντως το εχει με 16 ευρω... για γνησιο καλο μου ακουγετε! ---------- Προσθήκη στις 22:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:13 ---------- δεν βρικα κατι στο forum 16 το σετ χειρηστηριο + nunchuck? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 16 το σετ χειρηστηριο + nunchuck? Αυτο δεν λες??? http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6892 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 αυτο ειναι το 1 κομμάτι... αυτα χρειάζεσαι http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=5405 ή τα αντίστοιχα μαύρα... ---------- Προσθήκη στις 01:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:38 ---------- ακυρο τελικά απο μένα... μίλησα με γνωστό φίλου που το εχει και βγαίνουν παααρα πολλά εξοδα αν "μπεις στο παιχνίδι"... απο τσιπακια και χειριστήρια μεχρι wii board κλπ. Θα παω καποια στιγμή να παίξω σπίτι του και αν και όταν κάποια στιγμή πεσει και άλλο τοτε βλέπουμε... δεν ειμαι τώρα να ξεκινάω με 170 € και να καταληγω σε 300-350 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 αυτο ειναι το 1 κομμάτι... αυτα χρειάζεσαι http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=5405 ή τα αντίστοιχα μαύρα... ---------- Προσθήκη στις 01:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:38 ---------- ακυρο τελικά απο μένα... μίλησα με γνωστό φίλου που το εχει και βγαίνουν παααρα πολλά εξοδα αν "μπεις στο παιχνίδι"... απο τσιπακια και χειριστήρια μεχρι wii board κλπ. Θα παω καποια στιγμή να παίξω σπίτι του και αν και όταν κάποια στιγμή πεσει και άλλο τοτε βλέπουμε... δεν ειμαι τώρα να ξεκινάω με 170 € και να καταληγω σε 300-350 Γιατί φίλε χρειάζεσαι και τα 2??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 νομιζω σετάκι πάνε κανονικα... παραπάνω δε ξέρω... αν το πάρεις και ψαχτείς ενημέρωσε να ξέρω... τα λυπηθηκα τα λεφτα (οχι τα 160, τα αλλα τόσα που θα χρειαστούν) και εστειλα mail για ακυρωση. Ασε που ειχα δει την τιμή χωρίς ΦΠΑ και το χτυπησα πριν καλα καλα διαβασω τη σελιδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Πάντως τα χειριστήρια στο ebay σχεδόν όλα είναι ιμιτασιόν και πολύ αμφίβολης ποιότητας αν σκεφθείτε ότι έχουν αισθητήρες επιτάχυνσης και γωνίας και τέτοια ηλεκτρονικά και σένσορες ακριβείας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 αυτο ειναι το 1 κομμάτι... αυτα χρειάζεσαι http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=5405 ή τα αντίστοιχα μαύρα... ---------- Προσθήκη στις 01:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:38 ---------- ακυρο τελικά απο μένα... μίλησα με γνωστό φίλου που το εχει και βγαίνουν παααρα πολλά εξοδα αν "μπεις στο παιχνίδι"... απο τσιπακια και χειριστήρια μεχρι wii board κλπ. Θα παω καποια στιγμή να παίξω σπίτι του και αν και όταν κάποια στιγμή πεσει και άλλο τοτε βλέπουμε... δεν ειμαι τώρα να ξεκινάω με 170 € και να καταληγω σε 300-350 Δεν είναι ακριβώς έτσι... Καταρχάς δεν χρειάζεται να το τσιπάρεις (και να χάσεις και την εγγύηση). Το κάνεις softmod ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ (είναι πολύ εύκολο) και παίζεις έτσι όλα τα παιχνίδια. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστείς κι έναν δίσκο εξωτερικό (καλύτερα 2,5αρι). Εγώ χρησιμοποιώ έναν 250αρι WD passport που είχα για να παίζω όλα τα backup μου Γιατί φίλε χρειάζεσαι και τα 2??? Υπάρχουν κάποια παιχνίδια που δεν χρειάζεται και κάποια άλλα που δεν παίζει χωρίς το nunchuk. Γενικώς να το υπολογίζεις στην αγορά σου. Προτιμητέα τα μαύρα. Έχουν από μόνα τους το motion plus (κάνεις πιο ακριβείς κινήσεις με αυτό) γιαυτό είναι και πιο ακριβά από τα άσπρα (εκεί πουλιέται ξεχωριστά) νομιζω σετάκι πάνε κανονικα... παραπάνω δε ξέρω... αν το πάρεις και ψαχτείς ενημέρωσε να ξέρω... τα λυπηθηκα τα λεφτα (οχι τα 160, τα αλλα τόσα που θα χρειαστούν) και εστειλα mail για ακυρωση. Ασε που ειχα δει την τιμή χωρίς ΦΠΑ και το χτυπησα πριν καλα καλα διαβασω τη σελιδα... Εγώ έδωσα άλλα 70 ευρώ για ένα ακόμα μαύρο σετ και αν υπολογίσεις και τον σκληρό κάνα 40αρι πάμε στα 110. Τώρα αν θες να αγοράσεις όλα τα αξεσουάρ (ρόπαλα, ρακέτες, τιμόμια, πιστόλια κλπ, ανεβαίνει το budget. Πιο πολύ για πιτσιρίκια όμως είναι αυτά. Δεν προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο. Γενικώς μακρυά από imitation. Αν χρησιμοποιήσεις ένα Wii Controller για 1-2 ώρες θα καταλάβεις ότι δύσκολα "αντιγράφεται"... Αν χρειαστείτε κάποια βοήθεια για softmod οδηγούς ή ότι άλλο, σε PM (για ευνόητους λόγους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtheod Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δεν εχει και πολυ μεγαλη διαφορα τιμης με αλλους ! http://www.skroutz.gr/s/54022/Nintendo-Wii-Sports-Bundles.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.