Προς το περιεχόμενο

αναβάθμιση σταθερου υπολογιστή

NHNA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Ο κόκκινος ανεμιστήρας τι διαστάσεων είναι; (μόνο τη μεγάλη διάσταση πες)

2) Αυτή τη στιγμή τι κάρτα γραφικών έχεις;

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Α! μήπως να πάρω νέο ανεμιστηράκι???Γιατι φοβάμε να το έχω συνέχεια ανοιχτο...

όχι μην πάρεις δεν χρειάζεται απλά όπως είπα μην κλείνεις το κουτί, του φτάνει τόσος αέρας, ούτε καν o/c του έχεις κάνει,

το να μίνι ανοιχτός ο υπολογιστής δεν σημαίνει οτι όλα λειτουργούν στα ύψη, ιδικά με αυτά που θες να κάνεις εσύ

---------- Προσθήκη στις 22:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:04 ----------

1) Ο κόκκινος ανεμιστήρας τι διαστάσεων είναι; (μόνο τη μεγάλη διάσταση πες)

2) Αυτή τη στιγμή τι κάρτα γραφικών έχεις;

1) χαχαχαχαχαχα σώθηκες τώρα, θα πάρεις σίγουρη απάντηση :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

2) έχει ενσωματωμένη πάνω στην μητρική ένα της intel family και κάτι άλλα που δεν τα ξέρω

Δημοσ.

A οκ..απλα θα πιάσουν και οιζέστες μετά...οκ ότι πεις...ΤΕΛΟΣ

Απο οτι είδα είναι 9χ9..μόνο αυτό ξέρω(έλα βρε LeoNaXe..αφου δεν τα ξέρω :-( )..

Σας ευχαριστω πάντως πολύ ολους...:-D:-D:-D:-D

Δημοσ.
απλα θα πιάσουν και οιζέστες

όση ζέστη και να πιάσει δεν παθαίνει τίποτα, με αυτά που κάνεις πόση θερμοκρασία θα μπορείς να του ανεβάσεις? στα 80 πάντα ρεκόρ θα σπάσεις, εγώ στα 100 το έχω φτάσει και δεν πάθαινε τίποτα

Δημοσ.

Τελικά το απενεργοποίησα το κόκκινο ανεμιστηράκι αλλα μετά έκανε πιο πολύ θόρυβο το άλλο ανεμιστηράκι και ας το είχα ανοιχτό το κουτί..απλά δεν τράβαγε...να πάρω κανένα καλο ανεμιστηράκι για την μητρική και ένα απλό αλλα καινούριο για το κόκκινο να τελειώνουμε??

Δημοσ.

τότε πάρε και μία ψήκτρα για την μητρική, άμα είναι να κρατάς το κουτί ανοιχτό μην αγοράζεις άλλο ανεμιστήρα για το κουτί

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...