lionheart75 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Λοιπόν όπως σου είπα το πιθανότερο (σχεδόν βέβαιο) είναι ο θόρυβος να προέρχεται απο την ψύκτρα του cpu σου (όπως την βλέπω και απο τη φωτό). Τι μπορείς να κάνεις: Ψύκτρα 1 10 ευρώ ή Ψύκτρα 2 23,80 ευρώ 1gb Ram DDR2 667 25,79 ευρώ. (Εφόσων και αυτή που έχεις είναι στα 667mhz) Κάρτα γραφικών μπορείς να πάρεις μια απο τις δύο ανάλογα πια ψύκτρα επιλέξεις προκειμένου να μη ξεπεράσεις τα 100 ευρώ. 1 70,99 ευρώ. Aν πάρεις την xigmatek ψύκτρα στα 10 ευρώ. 2 59 ευρώ. Aν επιλέξεις την ακριβότερη scythe. Όποια και απο τις δύο να πάρεις (αν και η πρώτη με ddr3 μνήμη είναι ταχύτερη), δεν θα έχεις πρόβλημα σε παιχνίδια στις αναλύσεις της οθόνης σου.
LeoNaXe Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Λοιπόν όπως σου είπα το πιθανότερο (σχεδόν βέβαιο) είναι ο θόρυβος να προέρχεται απο την ψύκτρα του cpu σου (όπως την βλέπω και απο τη φωτό).Τι μπορείς να κάνεις: Ψύκτρα 1 10 ευρώ ή Ψύκτρα 2 23,80 ευρώ 1gb Ram DDR2 667 25,79 ευρώ. (Εφόσων και αυτή που έχεις είναι στα 667mhz) Κάρτα γραφικών μπορείς να πάρεις μια απο τις δύο ανάλογα πια ψύκτρα επιλέξεις προκειμένου να μη ξεπεράσεις τα 100 ευρώ. 1 70,99 ευρώ. Aν πάρεις την xigmatek ψύκτρα στα 10 ευρώ. 2 Όποια και απο τις δύο να πάρεις (αν και η πρώτη με ddr3 μνήμη είναι ταχύτερη), δεν θα έχεις πρόβλημα σε παιχνίδια στις αναλύσεις της οθόνης σου. ρε φίλε η κοπελιά έχει 250W τροφοδοτικό, θα την σηκώσει την κάρτα γραφικών?
NHNA Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 λοιπόν.. για μνήμη είχα δει κάτι τέτοιο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554783 έχω ήδη 1Gb.. το ανεμιστηράκι που μου έδειξες είναι για αυτό που είναι κολλημένο στο κουτί η που είναι πάνω στην μητρική?? τέλος το έτρεχα το προγραμματάκι και επειδή δεν ξέρω τι ακριβώς από όλα θέλετε,θα ανεβάσω τις φωτό...(τι καταλαβαίνετε απο αυτά??) απλά προσπαθούσα τις προ άλλες να τρέχω το παιχνίδι lost και μου έλειπαν κάποια πραγματάκια που δεν τα θυμάμαι τώρα.. και γενικά εγώ όταν θα ανοίξω το PC μου θα ανοίξω msn,torrent,NOD32 και μετά mozilla που θα ανοίξω καμια 20-αρια σελίδες(εκ τον οποιον 3-4 θα είναι facebook με τα παιχνιδάκια του ) +1 ακόμα παράθυρο για ραδιόφωνο και γενικά στο pc ότι άλλη δουλειά κάνω(εργασίες κλπ) by the way,ευχαριστώ για την άμεση απάντηση..
LeoNaXe Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 το ανεμιστηράκι που μου έδειξες είναι για αυτό που είναι κολλημένο στο κουτί η που είναι πάνω στην μητρική?? και τα 2 είναι για τον επεξεργαστή ( αυτήν που είναι πάνω στην μητρική) τουλάχιστον έλεγξε ποιος ανεμιστήρας βγάζει τον θόρυβο να είμαστε σίγουροι γιατί κανείς δεν ξέρει.... βάλε το χεράκι σου και σταμάτα μία μία της ανεμιστήρες να δεις σε ποια θα σταματήσει ο θόρυβος (δεν θα πρότεινα να βάλεις στυλό γιατί μπορεί να σπάσεις κανένα φτερό )
lionheart75 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Όντως επειδή υπάρχει θέμα με το τροφοδοτικό διότι μάλλον πρεπει να πρόκειται για κάποιο noname πέρα του ότι είναι μόλις 250w, χρειάζεσαι και επιπλέον κάποια λεφτά για αγορά τροφοδοτικού αν τελικά θέλεις και κάρτα γραφικών για παιχνίδια. Οι μνήμη σου απο τα screens όντως είναι στα 667mhz οπότε αυτές που σου πόσταρα ταιριάζουν απόλυτα. Μπορείς να μας πείς ποιο τροφοδοτικό έχεις?
NHNA Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 χαχαχαχα λίγο αργά το είπες για το στυλο..έβαλα μολύβι ευτυχώς και απλά έσπασε η μύτη...τελικά αυτό που είναι κολλημένο στο κουτί κάνει τον θόρυβο,όχι αυτό πάνω στην μητρική... που το βλέπω το τροφοδοτικό??(sorryyyyyyyyy)
LeoNaXe Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Όντως επειδή υπάρχει θέμα με το τροφοδοτικό διότι μάλλον πρεπει να πρόκειται για κάποιο noname πέρα του ότι είναι μόλις 250w, χρειάζεσαι και επιπλέον κάποια λεφτά για αγορά τροφοδοτικού αν τελικά θέλεις και κάρτα γραφικών για παιχνίδια. Οι μνήμη σου απο τα screens όντως είναι στα 667mhz οπότε αυτές που σου πόσταρα ταιριάζουν απόλυτα. Μπορείς να μας πείς πιο τροφοδοτικό έχεις? για παιχνίδια του facebook ενωεί , άσ βάλει τα 2 κοματάκια που της πρότεινες εσεί και θα είναι κομπλέ ψήκτρα και ΡΑΜ και βάλε τα XP ρε κοπελιά, τι τα θες τα 7? ---------- Προσθήκη στις 21:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:59 ---------- χαχαχαχα λίγο αργά το είπες για το στυλο..έβαλα μολύβι ευτυχώς και απλά έσπασε η μύτη...τελικά αυτό που είναι κολλημένο στο κουτί κάνει τον θόρυβο,όχι αυτό πάνω στην μητρική...που το βλέπω το τροφοδοτικό??(sorryyyyyyyyy) :lol::lol::lol::lol::lol: το τροφοδοτικό είναι το μικρό κουτάκι που βγαίνουν πολλά καλώδια στο πάνω μέρος, άμα είναι ο κόκκινος ανεμιστήρας που έχεις στα αριστερά απλά βγάλτον απο το ρεύμα για να ησυχάσεις και μην κλίνης ποτέ το κουτί, άστο καλοκαιρινό ---------- Προσθήκη στις 21:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:01 ---------- και μην τον κλείνεις ποτέ τον υπολογιστή δεν θα πάθη τίποτα, απλά άλλαξε την ψήκτρα εφόσον ζεσταίνετε τόσο πολύ
lionheart75 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 το ανεμιστηράκι που μου έδειξες είναι για αυτό που είναι κολλημένο στο κουτί η που είναι πάνω στην μητρική?? Ναι μιλάμε για το ανεμιστηράκι που είναι πάνω στη μητρική (αν μπορούμε να το πούμε έτσι). Αυτο είναι της ψύκτρας που ψύχει τον επεξεργαστή σου. Βασικά όπως βλέπεις ότι και να σου πούμε απο δώ δεν θα είναι απόλυτο, διότι δεν έχουμε το κουτί σου κοντά μας για να βεβαιωθούμε. Αυτό που πρέπει να σκεφτείς εσύ είναι το τι θέλεις να κάνεις με το pc ακριβώς διότι ίσως τελικά να μην αξίζει να ρίξεις πάνω απο 100 ευρώ όπως φαίνεται το πράγμα αν σκοπευεις να παίξεις και παιχνίδια. Ζήτα όπως είπε και ο φίλος πρίν, απο κάποιο φίλο / γνωστό σου που ξέρει κάποια πράγματα να το δεί για να σου πεί για να έχεις μια καλύτερη εικόνα του προβλήματος που αντιμετώπιζεις.
LeoNaXe Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 φίλε lionheart75 το πρόβλημα της κοπελιάς είναι σίγουρο, το μόνο που θέλει είναι να μην κάνει θόρυβο που είναι ο πλαϊνός ανεμιστήρας και να μην της κολλάει στην φάρμα του facebook, άσ βάλει άλλη μια μνήμη και ας κάνει ένα φορμάτ που είμαι σίγουρος πως θα έχει φορτώσει προγράμματα με φουλ διαφημιστικά και γεμίζουν την μνήμη της και έτσι κολλάει. για της απαιτήσεις που θέλει αυτή ακόμη μια ραμ της κάνει άνετα την δουλεία
NHNA Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 ok... Ξέρω βρε που είναι το τροφοδοτικό..που βλέπω τις πληροφορίες του θέλω...xaxaxaxa Και αυτά που με έλεγε ότι μου λείπουν για το lost(που δεν θυμάμαι πια είναι..xaxaxa)?? Ε καλά και εσείς τι θέλατε να κάνω??πυρηνικά πειράματα??Xaxaxa Η ψήκτρα που μου έδειξες μπαίνει πάνω από την μητρική?? Ναι αυτο το κοκκινο κανει τον θόρυβο... Άρα να ανακεφαλαιώσουμε..με 1 ψήκτρα,1ram και ίσως 1νέο ανεμιστηράκι είμαστε ok?? Kοιτάξτε...λογικά έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα σε κανένα χρόνο θα πάρω νέο PC gt αυτό το έχω ήδη περίπου 3 οποτε μην δώσω πολλά τώρα επεισης μου αρεσουν τα 7 και δεν παιζω farma χαχαχα(παιζω αλλα )
LeoNaXe Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 ok...Ξέρω βρε που είναι το τροφοδοτικό..που βλέπω τις πληροφορίες του θέλω...xaxaxaxa Και αυτά που με έλεγε ότι μου λείπουν για το lost(που δεν θυμάμαι πια είναι..xaxaxa)?? Ε καλά και εσείς τι θέλατε να κάνω??πυρηνικά πειράματα??Xaxaxa Η ψήκτρα που μου έδειξες μπαίνει πάνω από την μητρική?? Ναι αυτο το κοκκινο κανει τον θόρυβο... Άρα να ανακεφαλαιώσουμε..με 1 ψήκτρα,1ram και ίσως 1νέο ανεμιστηράκι είμαστε ok?? Kοιτάξτε...λογικά έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα σε κανένα χρόνο θα πάρω νέο PC gt αυτό το έχω ήδη περίπου 3 οποτε μην δώσω πολλά τώρα άμα δεν θες να δόσεις πολλά, βγάλε τον κόκκινο ανεμιστήρα και απλά βάλε μια ΡΑΜ, μην κλείνεις ποτέ το κουτί να παίρνει αέρακαι τέλος βάλε τα XP και θα πιτάει ο υπολογιστής θα σου κοστίσει μόνο 25Ε
washcloud Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ζήτα όπως είπε και ο φίλος πρίν, απο κάποιο φίλο / γνωστό σου που ξέρει κάποια πράγματα να το δεί για να σου πεί για να έχεις μια καλύτερη εικόνα του προβλήματος που αντιμετώπιζεις. ...και μόνο που μιλάμε για Pentium D, με 250άρι (...είναι όμως έτσι...; ) τροφοδοτικό πάνω, εγείρονται θέματα. Συν το ότι μπορεί το μηχάνημα να αποδίδει τα μέγιστα - αλλά αφ' ενός η χρήση να είναι οριακή (20 σελ. FF...), αφ' ετέρου οι απαιτήσεις "εξωπραγματικές" και απραγματοποίητες. Κι ολ' αυτά διακριβώνονται μόνο από κοντά... ...όπως από κοντά βγαίνει συμπέρασμα αν τυχόν τρέχει κάτι με τον δίσκο - ή και με το λειτουργικό (πχ να μπει σε φάλτσο mode). Προσωπικά δε, όταν ο άλλος μου λέει "δεν μπορώ να διαθέσω πολλά χρήματα", θα το παιδέψω πολύ πριν του πω να διαθέσει έστω 1 Ευρωλεπτό... (απ' ότι φαίνεται για παράδειγμα, πιο "νορμάλ κίνηση" είναι ν' αγοράσει τροφοδοτικό, παρά CPU cooling system - "ούτε καν RAM"...)
NHNA Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 και την ψήκτρα που μου είπες να πάρω δεν έχω πρόβλημα... αυτή μπαίνει εκεί που είναι το κόκκινο ανεμιστηράκι η το άλλο?? μπορείς να μου βρείς κάτι ανάλογο στο e-shop γιατί είμαι εκτος αθηνας??
LeoNaXe Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 και την ψήκτρα που μου είπες να πάρω δεν έχω πρόβλημα...αυτή μπαίνει εκεί που είναι το κόκκινο ανεμιστηράκι η το άλλο?? μπορείς να μου βρείς κάτι ανάλογο στο e-shop γιατί είμαι εκτος αθηνας?? RAM http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554783 και ψήκτρα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806613 (πάνω στην μητρική) αλλά και να μην την βάλεις κάνει εφόσον δεν βγάζει αυτή τον θόρυβο. απλά απενεργοποίησε τον κόκκινο ανεμιστήρα (βγάλε το καλώδιο του είναι συνδεδεμένο) και μην κλείνεις το κουτί για να αερίζετε, και τέλος βάλε τα windows xp γιατί είναι πιο ελαφριά
NHNA Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Eυχαριστώ παρα πολύ(αν και σε 1πραγματάκι μάλλον δεν θα σε ακούσω,θα κρατήσω τα 7 xaxaxaxa)... Σας ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ όλους... Ελπίζω 1μέρα να ξέρω όσα και εσείς(και ίσως και περισσότερα χιχιχιχιχι ) Ευχαριστώ πάρα πολυ και πάλι.. Καληνύχτα..:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D (Κ) Α! μήπως να πάρω νέο ανεμιστηράκι???Γιατι φοβάμε να το έχω συνέχεια ανοιχτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.