stratigos24 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Καλησπερα σε ολους. Εχω την on telecom απο το 2008. Τον πρωτο χρονο τα πραγματα δεν ηταν καλα με συνεχεις αποσυνδεσεις να μου εχουν ριξει τη ψυχολογια ( αλλαγη modem απο την on , τεχνικους στο σπιτι κλπ) λεγοντας μου πως δεν μπορουμε να καταλαβουμε τι φταιει , η γραμμη σας φαινεται καλη και δε μαζευει λαθη και τετοια. Τελικα μολις τους ρωταω αν εχω καποιο συμβολαιο μαζι τους γιατι ηθελα να παω σε αλλη εταιρια αμεσως ξεκινησαν τα τηλεφωνα και τι προβλημα εχετε πειτε μας ( λες και δεν ξερανε ενα χρονο στα τηλεφωνα...... ) Αμεσως και αλλος τεχνικος σπιτι και αλλες μετρησεις και αφου δεν βρηκαν την αιτια των αποσυνδεσεων μου ειπαν θα αναφερουμε το προβλημα στον οτε να το κοιταξει. Μερχι τοτε αν και με αποσυνδεσεις κατεβαζα με 1600. το λενε το προβλημα στον οτε και ευτυχως ενας φιλος μου που δουλευε εκει ασχοληθηκε και ηρθαν πολυ γρηγορα οι τεχνικοι οτε. Με τα πολλα, προβλημα ειχε ενα καλωδιο απο το κεντρικο κουτι αν καταλαβα καλα και το αλλαξαν . Τελεια απο τοτε και για ενα χρονο ημουν βασιλειας. To rooter να συγχρονιζει στα 15227 και να κατεβαζω με 1600- 1650 ποτε λιγοτερο. ειχα κανει και καποια στιγμη το πειραμα να ελιπεξω το 24 απο το my on και κατεβαζα με 2200 αλλα αυτο ηταν πριν μου φτιαξει το προβλημα ο οτε και οπως καταλαβαινετε αποσυνδεσεις εις διπλουν. πριν 3 βδομαδες κατεβαζα κατι και ειχα ταχυτητα 400-500 τους πηρα τηλ και μου το εφτιαξαν. αυτο ηταν ..... παλι αποσυνδεσεις, λιγες βεβαια και το modem να συγχρονιζει στα 15227 κανονικα και το download μου να ειναι 1150 - 1250. τους ξαναπαιρνω τηλ αλλα δεν αλλαζει τπτ. τους λεω και παλι θα φυγω και ετσι οντως θα εκανα να βαλω καποια αλλη εταιρια και μου λενε μια υπομονη να κανω και εκανα λοιπον . στελνουν τεχνικο μετα αμεσως και κοιταει τι γραμμη μου παλι ολα καλα καθαρη γραμμη αυτα που ακουγα παντα αλλα στα λογια μονο. το modem 15227 και το download 1250 χωρις καμια αποσυνδεση. Ετσι πειραζω απο το my on και βαζω να ανταποκρινεται η γραμμη μου καλυτερα σε παιχνιδια. Συγχρονιζει το modem στα 16800 ας πουμε καπου εκει παντως πανω απο 16500 και το download μου παλι 1250 το κανω 24 με ελαχιστη προστασια το modem στα 17500 και εγω να κατεβαζω με 1250. Ε τι να πω. Δεν τους πηρα βεβαια κανενα τηλ.Αφηνω το my on 24 με ελαχιστη προστασια λαθων και το modem οπως ειπα να συγχρονιζει πανω απο 17000. Προχθες ξεκολλαει και κατεβαζα για 2 μερες με 1850 σταθερα και χωρις καμια αποσυνδεση αλλα σημερα παλι τα ιδια modem στα 17500 και download στα 1250. Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται. με rapidshare κατεβαζω που σου δινει σχεδον αν οχι full ταχυτητα. premium user φυσικα. Δεν εχω αποσυνδεσεις πλεον αλλα η ταχυτητα μου ειναι χαμηλη για τη γραμμη μου , γοα αυτα που εχω δει σε μενα και στο modem μου. Οποιος μπορει να με βοηθησει θα του ημουν ευγνωμων. Να ειστε καλα για το χρονο σας! Παραθετω και τα στοιχεια απο το rooter μου (pirelli) μηπως τα χρειαζεται καποιος: ADSL: CONNECTED Mode: G.992.5 (ADSL2+) Upload: 1023 Kbps. Download: 17086 Kbps. Up Stream 1023 (Kbps.) Down Stream 17086 (Kbps.) Operation Data / Upstream / Downstream Noise Margin / 11 dB / 9 dB Attenuation / 13 dB / 27 dB
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 τι ώρες κάνεις τις δοκιμές για να δεις το throughput της γραμμής σου? δοκιμάζεις πχ τα ξημερώματα που είναι πιο χαλαρή η κίνηση? testαρε με πάνω από 1 download ταυτόχρονα και από άλλα sites όπως πχ NTUA ή Nvidia ή ATI/AMD, όχι μόνο από το Rapidshare
stratigos24 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ναι ολες τις ωρες κανω δοκιμες.Σημερα ας πουμε το μεσημερι κατεβαζα με 1400.Κατεβαζω με rapidshare ως premium member και κατεβαζω και 4 μαζι και 1 μονο του και εχω το ιδιο download σε συνολο τις περισσοτερες φορες.Ισως μερικες φορες να κατεβαζει λιγο χαμηλοτερα το 1 μονο του αλλα γενικα κατεβαζω 4 ταυτοχρονα.Και απο nvidia ειναι το download ακριβως το ιδιο ή και λιγο λιγοτερο απο rapidshare.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 κάποιο πιτάρισμα πέφτει αλλιώς δεν εξηγείται, δεν νομίζω να έχουν βάλει κόφτη...δοκίμασε και τα ξημερώματα που έχει πεσμένη κίνηση. αν έχει wireless το router ελπίζω να το έχεις κλεδωμένο ή disabled
stratigos24 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 ναι κανονικα κλειδωμενο με wep και αλλαζω τον κωδικο καθε 3-4 μερες δε νομιζω οτι εχουν κοφτες γιατι φιλος μου πιο κατω απο μενα ειναι το download του 1770 ακατεβατα.κατεβαζω ολες τις ωρες και ξημερωματα γιατι δουλευω βραδι και σχολαω αργα αν υπηρχε σημαντικη διαφορα θα την ειχα προσεξει. ---------- Προσθήκη στις 18:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:30 ---------- και ο συγκεκριμενος που κατεβαζει με 1770 το modem του κλειδωνει στα 16300 ---------- Προσθήκη στις 18:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:31 ---------- και οπως γραφω και πιο πανω κατεβαζα για 2 μερες 1850 με το modem να συγχρονιζει στα 17086.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 κάντο καλύτερα με WPA2 δοκίμασε και με άλλο router αν μπορείς να βρεις από κάνα φίλο σου για να βγάλουμε από την μέση αυτό τον παράγοντα
stratigos24 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Mου εχουν αλλαξει και rooter οπως λεω πιο πανω αλλα μπορει να παρω και αυτο του φιλου μου να το κοιταξω.γνωριζω οτι το wep σπαει ευκολα σε σχεση με τα υπολοιπα αλλα εχω παρατηρησει πως περα απο wep δηλαδη με wpa2 ή wpa/psk εχω αποσυνδεσεις
stratigos24 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Παιδια καλησπερα και παλι.Ερχομαι λοιπον με νεωτερα πανω στο θεμα μου. Συνδεσα το laptop με ethernet στο modem και κατεβαζα 1860 ακινητο, τελεια. Υστερα εβγαλα το ethernet και συνδεθηκα με το laptop, αλλα ασυρματα αυτη τη φορα και κατεβαζα το ιδιο αρχειο με 1300-1400.Ξανα ethernet ξανα 1860.Ετσι και στον σταθερο υπολογιστη που τον συνδεω με ενα tp-link wireless adapter που εχω κατεβαζα με 1300-1400. Οποτε κατι παιζει με ασυρματη συνδεση γενικος και δεν ξερω γιατι. Εχετε κατι υποψην? Το laptop οταν το συνδεω ασυρματα το κανω με το δικο του wireless το ενσωματωμενο οχι το tp-link που εχω. Ετσι μπορουμε να πουμε οτι δεν ειναι απο το tp link στο σταθερο υπολογιστη ή απο το laptop.Aλλα τι ειναι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 nice, τώρα διευκρινίζεις ότι τόσο καιρό έπαιζες ασύρματα... ίσως να είναι θέμα του router, κατεβάζεις με 1300-1400 ακόμα και όταν το σήμα είναι τέλειο?
stratigos24 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 ναι ναι εχεις δικιο! Φανταζεσαι τιποτα που να μπορει να συμβαινει? μηπως το modem pirelli τρωει κανενα σκαλωμα με την ασυρματη συνδεσμολογια γενικα? ---------- Προσθήκη στις 08:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:25 ---------- Ναι το σημα παντα ειναι 5/5 και στο laptop και στο σταθερο. Καποια στιγμη κατεβασε και ο σταθερος ασυρματα με 1800- 1900 αλλα επεσε και παλι μετα απο κανενα 15λεπτο. Αμεσως εβαλα και το laptop στο μοντεμ με ethernet και παλι 1860 ακινητο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 αν έχεις 2 PC μπορείς να το testάρεις, δοκίμασε να στείλεις αρχείο από το σταθερό PC στο φορητό για να δεις τι ταχύτητα πιάνει σε αυτή την περίπτωση... κανονικά πάντως θα έπρεπε να μπορείς να πιάνεις 2MB/sec με WiFi G...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 εννοώ να κάνεις shared ένα folder και να στείλεις μέσω wifi (lan δλδ) από το ένα pc στο άλλο αν έχεις 2 PC
stratigos24 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Τελικα εβαλα ethernet παιδια και τελειωσαν ολα. Να ειστε καλα και μακρια απο ασυρματα....χαχ
_Anonymous_ Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Τελικα εβαλα ethernet παιδια και τελειωσαν ολα. Να ειστε καλα και μακρια απο ασυρματα....χαχ Εμμμμμμμμμμμ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.