Προς το περιεχόμενο

Super Mario Galaxy 2. Wii

rebellion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γενικα για Ελλαδα θελεις να πεις.

oxι μονο. πχ. σε ενα τοπ τορρενταδικο που είμαι παιχνίδι το χβοχ είχει κατέβει 22,625

times ενω το καλύτερο στο γιι 2,521 times. Δεδομένου ότι η πειρατεία λειτουργεί το ίδιο και στις 2 κονσόλες.

anyway... just making guesses

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
oxι μονο. πχ. σε ενα τοπ τορρενταδικο που είμαι παιχνίδι το χβοχ είχει κατέβει 22,625

times ενω το καλύτερο στο γιι 2,521 times. Δεδομένου ότι η πειρατεία λειτουργεί το ίδιο και στις 2 κονσόλες.

anyway... just making guesses

Τοτε μαντευεις λαθος. Οι πωλησεις εχουν σημασια, οχι το ποσα downloads μπορει να εχει σε καποιο ασχετο torrent το Α, Β παιχνιδι.

Δημοσ.

Ένα μεγάλο μέρος των κατόχων Wii δεν ασχολείται με το gaming. Απλά αγοράζει κάνα παιχνίδι στη χάση και στη βρέξη και μάλλον αυθαίρετα, δηλαδή δεν προγραμματίζει την αγορά ούτε ψάχνει forums και websites, αλλά βλέπει ένα game σε ένα πολυκατάστημα πχ και αν του κάνει εντύπωση το παίρνει. Όσοι ασχολούνται με το gaming έχουν το Wii σαν δεύτερη/τρίτη κονσόλα και είναι αυτοί που μπαίνουν σε forums websites κτλ. οπότε λογικό είναι να είναι λιγότεροι.

Τώρα για το ποσοστό κατόχων Wii της Ελλάδας σε σχέσει με άλλες χώρες δεν το ξέρω, όμως η αγοραστική δυνατότητα του μέσου Έλληνα δεν είναι ίδια με αυτή του μέσου Αμερικάνου πχ. ούτε έχουν τις ίδιες προτεραιότητες στο τι καταναλώνουν, άσε που στην Ευρώπη γενικά τα ίδια πράγματα είναι πιο ακριβά και κυριαρχεί η ελεεινή λογική 60$=60€=60£ και επειδή το συνηθίσαμε να πληρώνουμε παραπάνω έχουν φτάσει πλέον παιχνίδια σε κάτι Νορβηγίες ξέρω 'γώ να κοστίζουν σε ορισμένες περιπτώσεις και 100$ retail, αλλά αυτό είναι άλλο μεγάλο θέμα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Δεν λέει κάτι αυτό imo...

Τι εννοείς;! Αυτό ακριβώς συζητάμε. Αν δηλαδή ο λόγος που το Super Mario Galaxy 2 δεν έχει πολλά views είναι το γεγονός πως το Wii το έχουν λιγότερο. Τελικά το Wii πουλάει περισσότερο, άρα το έχουν περισσότεροι. Πώς μπορεί να μην λέει κάτι αυτό; :confused:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

to τερμάτισα σήμερα. μου έσπασε λίγο τα νέυρα να φτάσω 70 αστέρια.νιωθώ έτοιμος να αρχίσω κ σταυροβελονάκι μετά απο αυτό.

το παρακάνει λίγο η νιντυ με τη δεξιοτεχνία που απαιτεί για να παίξεις.

Δημοσ.

to τερμάτισα σήμερα. μου έσπασε λίγο τα νέυρα να φτάσω 70 αστέρια.νιωθώ έτοιμος να αρχίσω κ σταυροβελονάκι μετά απο αυτό.

το παρακάνει λίγο η νιντυ με τη δεξιοτεχνία που απαιτεί για να παίξεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...