Προς το περιεχόμενο

Super Mario Galaxy 2. Wii

rebellion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παντού οι gamers πουλάνε μούρη με τα παιχνίδια που είπε ο Ikaruga. Δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα αυτό.

δυστυχως σε αυτο εχεις δικαιο

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ενα ή δυο κλικ παραπανω εμεις ομως. Στο Ελλαντα για να βρεις ατομο να παραδεχτει οτι παιζει παιχνιδια τυπου Mario πρεπει να κανεις ταμα. Απο -ολοκληρη- την gamer παρεα μου (και δεν ειναι μικρη) μονο -ενας- ακομα παιζει Μario και αλλα αλλα παρομοια.

Δημοσ.
Ενα ή δυο κλικ παραπανω εμεις ομως. Στο Ελλαντα για να βρεις ατομο να παραδεχτει οτι παιζει παιχνιδια τυπου Mario πρεπει να κανεις ταμα. Απο -ολοκληρη- την gamer παρεα μου (και δεν ειναι μικρη) μονο -ενας- ακομα παιζει Μario και αλλα αλλα παρομοια.

Μπα πολλοι έχουν διασκεδάσει με ένα παιχνίδι Mario περισσότερο απο κάποιο άλλο, απλά δεν τον παραδέχονται.

Δημοσ.

Το παιχνίδι τα σπάει. Είναι απίστευτο!!!!!!!!!!!

Όσο για τα γραφικά, αν έχετε HD tv αγοράστε το component καλώδιο και πετάξτε το SCART. Η διαφορά είναι η νύχτα με τη μέρα!!!!!!!!!!!!

Και ναι, παίζω και με Wii και με DS και στο λεωφορείο και έχω και 360 και PS3. Όντως το gameplay των παιχνιδιών της Ninty είναι άπιαστο!!!!!!!!!!!!!! Ειδικά της σειράς Mario Galaxy με άριστα το 10 πάει στο 11+ !!!!!!!!!!

BTW ένα μεγάλο ευχαριστώ στον theoritikos για τη βοήθεια με το softmodding του wii μου. Τώρα παίζω τα πάντα από το σκληρό και έχω λιώσει!!!!!!!!!!!!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εντάξει, τον Yahtzee δεν τον παίρνει στα σοβαρά πλέον ούτε το άλλο μισό της διχασμένης του προσωπικότητας...

Όχι πως πολλά από αυτά που λέει δεν ισχύουν, αλλά τα περισσότερα από αυτά είναι πράγματα που λίγο-πολύ τα περιμένεις από videogames...

Anyway, το έχω ξαναπεί πως έχει πέσει εδώ και χρόνια στην εκτίμησή μου όταν παραδέχτηκε ουσιαστικά ότι κράζει μόνο και μόνο για τη χαρά του κραξίματος και επειδή αυτό πουλά...

//Μου θύμισε πάντως πόσο μου λείπουν τα Creme Eggs της Cadbury που έχω να φάω εδώ και μήνες... Αααχ... γιατί να μην έρχονται κι Ελλάδα!!!:o

Δημοσ.

Δεν είχε κράξει ούτε το Portal, ούτε το Batman. Εννοείται ότι δεν λέει να πάρει κανείς στα σοβαρά όσα λέει. Παρά ταύτα, έχει γέλιο αρκετές φορές :-D

Δημοσ.

πάντως είναι κρίμα γιατί αν το συγκεκριμένο τόπικ ήτανε Gears of war 3 ή Killzone 3, θα είχε πάνω απο 5,000 views, όχι 1700 που είναι τώρα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...