bahamut zero Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Παντού οι gamers πουλάνε μούρη με τα παιχνίδια που είπε ο Ikaruga. Δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα αυτό. δυστυχως σε αυτο εχεις δικαιο
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Ενα ή δυο κλικ παραπανω εμεις ομως. Στο Ελλαντα για να βρεις ατομο να παραδεχτει οτι παιζει παιχνιδια τυπου Mario πρεπει να κανεις ταμα. Απο -ολοκληρη- την gamer παρεα μου (και δεν ειναι μικρη) μονο -ενας- ακομα παιζει Μario και αλλα αλλα παρομοια.
heyou Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Ενα ή δυο κλικ παραπανω εμεις ομως. Στο Ελλαντα για να βρεις ατομο να παραδεχτει οτι παιζει παιχνιδια τυπου Mario πρεπει να κανεις ταμα. Απο -ολοκληρη- την gamer παρεα μου (και δεν ειναι μικρη) μονο -ενας- ακομα παιζει Μario και αλλα αλλα παρομοια. Μπα πολλοι έχουν διασκεδάσει με ένα παιχνίδι Mario περισσότερο απο κάποιο άλλο, απλά δεν τον παραδέχονται.
FILIM0N Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Υπαρχει καμια ελπιδα να παιξει με Wiikey 1? Aν οχι με βλεπω για αυθεντικο γιατι το αξιζει.
theoritikos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Πόσοι από εσάς έχουν πάρει όλα τα αστέρια?(και τα κρυφά)
Pooky(1) Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Το παιχνίδι τα σπάει. Είναι απίστευτο!!!!!!!!!!! Όσο για τα γραφικά, αν έχετε HD tv αγοράστε το component καλώδιο και πετάξτε το SCART. Η διαφορά είναι η νύχτα με τη μέρα!!!!!!!!!!!! Και ναι, παίζω και με Wii και με DS και στο λεωφορείο και έχω και 360 και PS3. Όντως το gameplay των παιχνιδιών της Ninty είναι άπιαστο!!!!!!!!!!!!!! Ειδικά της σειράς Mario Galaxy με άριστα το 10 πάει στο 11+ !!!!!!!!!! BTW ένα μεγάλο ευχαριστώ στον theoritikos για τη βοήθεια με το softmodding του wii μου. Τώρα παίζω τα πάντα από το σκληρό και έχω λιώσει!!!!!!!!!!!!!
john2gr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Κλασικός Yahtzee http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/1871-Super-Mario-Galaxy-2
Olorin Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Κλασικός Yahtzee http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/1871-Super-Mario-Galaxy-2 Εντάξει, τον Yahtzee δεν τον παίρνει στα σοβαρά πλέον ούτε το άλλο μισό της διχασμένης του προσωπικότητας... Όχι πως πολλά από αυτά που λέει δεν ισχύουν, αλλά τα περισσότερα από αυτά είναι πράγματα που λίγο-πολύ τα περιμένεις από videogames... Anyway, το έχω ξαναπεί πως έχει πέσει εδώ και χρόνια στην εκτίμησή μου όταν παραδέχτηκε ουσιαστικά ότι κράζει μόνο και μόνο για τη χαρά του κραξίματος και επειδή αυτό πουλά... //Μου θύμισε πάντως πόσο μου λείπουν τα Creme Eggs της Cadbury που έχω να φάω εδώ και μήνες... Αααχ... γιατί να μην έρχονται κι Ελλάδα!!!
john2gr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δεν είχε κράξει ούτε το Portal, ούτε το Batman. Εννοείται ότι δεν λέει να πάρει κανείς στα σοβαρά όσα λέει. Παρά ταύτα, έχει γέλιο αρκετές φορές
Socratis_g Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 πάντως είναι κρίμα γιατί αν το συγκεκριμένο τόπικ ήτανε Gears of war 3 ή Killzone 3, θα είχε πάνω απο 5,000 views, όχι 1700 που είναι τώρα..
Str Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 so what Που δεν εχει 5000 views? όσοι το έχουν το παιχνίδι το χαίρονται!!!
Socratis_g Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 εννοείται, αλλά κρίμα που δεν βλέπουνε οι gamers τα πργματικά games.
Genatos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Ειναι και το γεγονος οτι δεν εχουν πολλοι χρηστες απο εδω wii...
Socratis_g Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Ειναι και το γεγονος οτι δεν εχουν πολλοι χρηστες απο εδω wii... γενικά πιστεύω ισχύει αυτό.
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 γενικά πιστεύω ισχύει αυτό. Γενικα για Ελλαδα θελεις να πεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.