Προς το περιεχόμενο

Ati hd3200 και Windows 7

matthew21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Μετά από πολυετή χρήση windows xp (8 χρόνια :mrgreen: ) είπα να περάσω στο λαπτοπάκι τα windows 7.

Η ati όμως δεν μας τα έλεγε καλά από την αρχή, κατεβάζοντας τους τελευταίους drivers και το CCC στην εγκατάσταση δε μου έβγαζε καν ως επιλογή την εγκατάσταση του CCC! (custom instal) Αφού λοιπόν ξήλωσα ο,τι έχει σχέση με ati με το driver sweeper έτρεξα πάλι την εγκατάσταση, το CCC και οι λοιποί drivers μπήκαν κανονικά.

Τρέχοντας όμως οποιοδήποτε παιχνίδι τρώω ήττα, σε όποια ανάλυση χαμηλότερη της 1366χ768 και αν το βάλω τα άκρα της οθόνης θα μείνουν μαύρα.

Ξέρει κανείς τι τρέχει;

Υ.Γ. Η επιλογή scaling options του CCC είναι γκριζαρισμένη στο fullscreen.

Δημοσ.

Πάλι τίποτα :/

Αρχίζει να με εκνευρίζει :mad: Έκανα όλη τη διαδικασία που έλεγε στο link (αφού πρώτα απεγκατέστησα τους παλιούς drivers και έσβησα ο,τι είχε μείνει με το driver sweep) και δεν είδα διαφορά, full screen αν χαμηλώσω την ανάλυση δεν παίζει με τίποτα :rolleyes:

Δημοσ.

Εχω ενα παρομοιο προβλημα και εγω (acer ferrari one με ati 3200). Οταν απεγκατεστησα τους παλιους drivers και περασα τους καινουργιους - δεν μου βγαζει πλεον το ccc. Μου βγαζει μυνημα οτι η συγκεκριμενη gpu δεν υποστηριζεται! :mad:

Δημοσ.

Ο,τι να ναι η Ati σε θέματα drivers :fear:

Δοκίμασα ο,τι βρήκα σε άλλα ξένα φόρουμ και τίποτα, αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει γιατί με βλέπω να επιστρέφω στη σπηλιά (xp).

Δημοσ.

Πολύ απλό. :P

Δεξί κλίκ στην επιφάνεια εργασίας > επιλέγεις catalyst control center > graphics > desktops and displays > Configure (κλίκ κάτω αριστερά στο βελάκι της οθόνης) > scalling options (μετακινείς τη μπάρα δεξιά και γεμίζεις τα περιθώρια). Μετά στο ίδιο παράθυρο επιλέγεις την καρτέλα Attributes και κάνεις κλικ στο Enable Gpu scalling. ;) Υοu're ready.

Sorry, τώρα είδα ότι η επιλογή scalling δεν σου λειτουργεί...

Χμμ περίεργο.

Δημοσ.

Μήπως να περάσω άλλη έκδοση του CCC; Τώρα έχω τη νεότερη (10.4 νομίζω).

---------- Προσθήκη στις 13:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:30 ----------

Double post για να πω τη λύση

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=279&threadid=125270

Κατέβασμα το προγραμματάκι που ανέβασε ο φοβερός και υπεργ@μ@τος AgendGOD, απλό extract, run και μετά επιλέγουμε τη μεσαία επιλογή (scale image to full panel size) και έχουμε full screen :lol: :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...