HondaIsMyLife Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 λοιπον παιδια εχω συνδεση conn-x και ενα router sagem 1500 wg. εδω και μια εβδομαδα αναβει συνεχως το λαμπακι alm με αποτελεσμα να μην μπορω να μπω στο internet! το κλεινω το ξανανοιγω το κανω reset απο πισω παλι ομως τιποτα δεν γινεται! μερικες φορες οταν το ανοιγω ειναι ολα ok αλλα σε καποια στιγμη αναβει παλι με αποτελεσμα να με πεταει! το ξερετε οτι αυτο ειναι πολυ σπαστικο! τι προβλημα υπαρχει????
poulinos Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 το alarm σημαινει οτι επεσε η συνδεση?χανεις συγχρονισμο?αν ναι η το ρουτερ φταιει η η γραμμη σου κατι εχει παθει.χαρακτηριστικα γραμμης?παντως sagem sucks
Haros Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Σε σχέση με τα άλλα που δίνει ο ΟΤΕ τα τελευταία Sagem είναι αστέρια
Haros Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Περί ορέξεως...γιατί δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο τα thomson σε σύγκριση με τα sagem. Στην ίδια κατηγορία ανοίκουν. Προσωπικά μιας και είναι σχεδόν τα ίδια, θα προτιμούσα να έχω ένα πιο εύχρηστο interface και να γλιτώσω και μερικά restart με το sagem... (για το 2404 όχι αυτό που έχει ο HondaIsMyLife)
poulinos Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 αντεχει χειροτερες γραμμες το thomson για αυτοτο ειπα.για τα restart ε θελει το firmware του
HondaIsMyLife Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 το alarm σημαινει οτι επεσε η συνδεση?χανεις συγχρονισμο?αν ναι η το ρουτερ φταιει η η γραμμη σου κατι εχει παθει.χαρακτηριστικα γραμμης?παντως sagem sucks ναι ρε φιλε ενταξει εγω δεν διαλεξα τωρα τι μαρκα router θελω. πηρα απλα οτι ειχε το κουτι conn-x μεσα! νομιζω πως φταει η συνδεση γιατι δεν μου το κανει συνεχεια! τωρα για firmware δεν ασχολουμαι με router αρα δεν ξερω απο τετοια! για το συγχρονισμο τι εννοεις??
poulinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 ναι ρε φιλε ενταξει εγω δεν διαλεξα τωρα τι μαρκα router θελω. πηρα απλα οτι ειχε το κουτι conn-x μεσα! νομιζω πως φταει η συνδεση γιατι δεν μου το κανει συνεχεια! τωρα για firmware δεν ασχολουμαι με router αρα δεν ξερω απο τετοια! για το συγχρονισμο τι εννοεις?? στα ποσα συγχρονιζει η γραμμη σου ποσο margin kai attenuation εχεις.
HondaIsMyLife Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 στα ποσα συγχρονιζει η γραμμη σου ποσο margin kai attenuation εχεις. χαχαχα φιλος με απλα ελληνικα πεστο δεν καταλαβα τιποτα!!
poulinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 πιο απλο απο αυτα η να το πω αλλιως χαρακτηριστικα γραμμης δεν υπαρχει.
HondaIsMyLife Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Παιδια λεω να αγορασω καινουριο router ποιο μου προτεινετε???
_Anonymous_ Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μια χαρα ειναι και το 2404. Απο τα κιλου ξεχωριζουν διοτι, δουλευουν απροσκοπτα, εχουν ισως το καλυτερο ασυρματο παγκοσμιως και το χειμωνα εχεις τσαμπα θερμανση και ηλεκτρικη κουζινα για να ψηνεις κανα αυγουλακι, επειδη ουτε να το αγγιξεις απο τη θερμοκρασια
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Παιδια λεω να αγορασω καινουριο router ποιο μου προτεινετε??? απειρα θεματα για αυτο. best buy αυτην την στιγμη το netgear dgn2000 2100. αν εχεις καμια γραμμη με χαλια χαρακτηριστικα πχ attenuation 50 εκει παρε κανα thomson για να παιξεις σταθερα. Μια χαρα ειναι και το 2404. Απο τα κιλου ξεχωριζουν διοτι, δουλευουν απροσκοπτα, εχουν ισως το καλυτερο ασυρματο παγκοσμιως και το χειμωνα εχεις τσαμπα θερμανση και ηλεκτρικη κουζινα για να ψηνεις κανα αυγουλακι, επειδη ουτε να το αγγιξεις απο τη θερμοκρασια σε παρακαλω το siemens cl 110 ψηνει πιο γρηγορα αυγο πιστευω.θα τα κανουμε τεστ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.