Προς το περιεχόμενο

Άλλο ένα παράξενο freeze

SpirosLouis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σήμερα ενώ έπαιζα ένα παιχνίδι κάνει restart o υπολογιστής.

Δεν έδωσα αρκετή σημασία και ξαναάνοιξα το παιχνίδι. Κόλισε πάλι όμως χωρίς να κάνει restart.Έκανα εγώ το restart.

Εκτοτε μη περιοδικές στιγμές freezarei.

Είδα θερμοκρασίες είναι κανονικές.

Χθές άνοιξα το κουτί και του έβγαλα όλη την σκόνη.

Τι μπορεί να είναι;

Δημοσ.

Άν ενοείς ποια έχω είναι της υπογραφής μου.

---------- Προσθήκη στις 15:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:40 ----------

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο μιας και δεν το έγραψα, αλλά έχω κάνει o/c στα 2,9ghz τον επεξεργαστή και κατά συνέπεια έχουν ανεβεί και οι μνήμες.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.

Δημοσ.

Ναι, τα είδα, απλά λέω μήπως είναι ένα απ' αυτά υπεύθυνα για τα freezαρίσματα που παρατητηρείς. Μαζί με τις μνήμες.

Ρίξε ένα memtest για τις μνήμες.

Πού τρέχουν τώρα;

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο μιας και δεν το έγραψα, αλλά έχω κάνει o/c στα 2,9ghz τον επεξεργαστή και κατά συνέπεια έχουν ανεβεί και οι μνήμες.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.

Εισαι σταθερος μ αυτες τις ρυθμισεις?Περνας μερικες ωρες memtest και ενα prime95 ας πουμε?

Δημοσ.

Δεν σας πολύ πιάνω πάντος απ'ότι κατάλαβα μιλάτε για o/c. Δεν έχει τώρα που το σκέφτομαι καμία σχέση επιδή παίζω και fsx full grafics πολύ καιρό με o/c και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Πάντος Orthos που έχω τρέξει, OCCTP δεν μου έχουν βγάλει κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

348oetd.jpg

rvvtxc.jpg

Αυτές είναι οι εικόνες από το cpu-z.

---------- Προσθήκη στις 15:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:51 ----------

Kαι επισης freezarei μονο στο συγκεκριμενο game ή γενικως σε ολα τα games?

Δεν ξέρω αλλά από ότι κατάλαβα πρέπει να είναι και λίγο φορτομένο. Να παίζει π.χ. 5-6 video youtube και να παίζει μουσική. Τότε μπορεί.

Δημοσ.

Μάλιστα..

Όπως βλέπεις οι μνήμες σου τρέχουν στα 932MHz ενώ είναι 800άρες, αφού παίζεις με 1:2.

Τρέξε bootable memtest ώστε να βεβαιωθείς ότι δεν ευθύνονται αυτές, ή απλά αύξησε το διαιρέτη.

• Moderators
Δημοσ.
Τι ενοείς bootable memtest; (είμαι λίγο άσχετος)

Ούτε ξέρω καν πως θα αλλάξω τον διαιρέτη.

www.memtest.org. Κατεβαζεις το iso,το καις σε ενα cd και μ αυτο ελεγχεις την σταθεροτητα της ram σου για αρκετες ωρες.Αν δεν σου βγαλει κανενα error εισαι οκ.

Αν δεν εχεις ιδεα για διαιρετες και δεν γνωριζεις το memtest θα προτεινα να επανελθεις σε default ρυθμισεις στο bios και να αρχισεις το overclocking,αφου μαθεις τα βασικα

(..χωρις ιχνος εμπαθειας τα παραπανω,απλες συμβουλες imho δινω)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...