Προς το περιεχόμενο

parental control για dvd player

HondaIsMyLife

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια εχω αγορασει ενα dvd player μαρκας samsung το οποιο δεν μου παιζει τα dvd!! διαβασα και το εγχειριδιο χρησης και λεει να αλλαξω τους κωδικους μεσα στο setup για να ειναι ασφαλες για τα παιδια τα εκανα ολα και παλι δεν γινεται τιποτα! εχει να κανει με τους κωδικους η ειναι κατι αλλο?? οποτε βαζω dvd μεσα μου λεει this disc cannot be played please check the disc! τι μπορω να κανω γιαυτο?? α και επισης τα dvd που ειναι απο εφημεριδες τα παιζει τα αλλα που νοικιαζω απο video club δεν παιζει!! ευχαριστω προκαταβολικα..

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Video και Audio software. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Δημοσ.
Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Video και Audio software. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

που μεταφερθηκε ομως?? δεν ειπες..

Δημοσ.

Δεν είπα γιατί νόμιζα ότι δεν χρειάζεται, καθώς η πληροφορία υπάρχει στη σελίδα όχι μία φορά αλλά εις διπλούν:

post-4351-129063091561_thumb.png

Δημοσ.
Δεν είπα γιατί νόμιζα ότι δεν χρειάζεται, καθώς η πληροφορία υπάρχει στη σελίδα όχι μία φορά αλλά εις διπλούν:

[ATTACH]30642[/ATTACH]

Οκ τοτε συγνωμη δεν το ηξερα.. ξερεις να μου λυσεις το προβλημα μου??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...