Προς το περιεχόμενο

Μία άποψη απο εσάς στην επιλογή κάρτας γραφικών...

makaveli21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες. Μια βοήθεια θέλω γιατι απέκτησα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών μου και πρέπει να την αντικαταστήσω. Σκέφτομαι η αυτό το μοντέλο SAPPHIRE RADEON HD4670 512MB DDR3 HDMI PCI-E RETAIL η αυτό ASUS EAH5570/DI/1GD3 LP 1GB PCI-E RETAIL αλλά δεν γνωρίζω 100% αν η δεύτερη υποστηρίζεται από

το motherboard μου. Έχω ενα pc me motherboard το MSI 945GCM478 και επεξεργαστή

P4 στα 3ghz. Καμία βοήθεια στο να επιλέξω μία από τις 2????

Δημοσ.

Και οι δυο υποστηριζονται αλλα ο επεξεργαστης σου ειναι πολυ παλιος και θα περιοριζει τις επιδοσεις της καρτας γραφικων σου,οποτε μαλλον παρε την 4670.

Ποια ηταν η παλιοτερη που ειχες?Λογικα θα την ειχες τουλαχιστον 3 χρονια ετσι?

(Το καλυτερο θα ηταν να εκανες μια φτηνη αναβαθμιση σε ,μητρικη,επεξεργαστη,μνημες.Σε AMD πλατφορμα σε βολευει καλυτερα απο αποψη τιμης.)

Δημοσ.

Αυτή που είχα ηταν η HD 3650. Σωστό αυτό που λες για την αναβάθμιση αλλά....

Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα το άνω και αυτό. Σε ευχαριστώ πάντως που ασχολήθηκες με το θέμα μου.....

Δημοσ.

και εγω θα ελεγα για την 4670 απο αποψης επεξεργαστη και πλατφορμας αλλα αν το θεμα αναβαθμιση ειναι σχετικα κοντινο καλα θα ηταν να επερνες την 5570 και θα ειχες και dx11 σε χαμηλη τιμη και λιγο δυνατοτερη καρτα.

Δημοσ.

Σε ευγενικους ανθρωπους ειναι ευχαριστηση.Να εισαι καλα.Ξαναδιαβασε το νημα μπορει καποιος να εχει κατι χρησιμοτερο να σου πει.

Δημοσ.
και εγω θα ελεγα για την 4670 απο αποψης επεξεργαστη και πλατφορμας αλλα αν το θεμα αναβαθμιση ειναι σχετικα κοντινο καλα θα ηταν να επερνες την 5570 και θα ειχες και dx11 σε χαμηλη τιμη και λιγο δυνατοτερη καρτα.

dx11 σε 5570 :P

το dx11 απο 5850 και πανω μπορεις να κανεις κατι ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...