Προς το περιεχόμενο

Τι modem/router λέτε να αγοράσω

paularas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

υπάρχει το σκέτο (2710), υπάρχει αυτό με wifi (2710n) και υπάρχει με wifi & με port για voip τηλέφωνο (2710Vn)

λογικά το 2ο...

Δημοσ.

What do u mean :P δηλαδη το σκετο δεν εχει ντιπ για ντιπ ασυρματο επανω του Οο

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
το 2820n έχει μόνο 1 από τα 4 lan ports 1000αρι, τα άλλα 3 είναι 100αρια :-(

αν ήταν όλα θα το σκεφτόμουν και εγώ :P

gigabit switch.

:P

imho δεν αξίζει να δώσεις τόσα πολλά (2820) για το σπίτι...

εκτος αν αντεχει η τσεπη σου

Δημοσ.

Δες, εαν το 2710 κανει 180-190 και 200 το 2820 τοτε γιατι να μην το παρει καποιος

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• Super Moderators
Δημοσ.

OK! άρα πάμε για αγορά του μεσσαίου 2710 οταν ΘΑ το φέρει το πλαίσιο ή το τελευταίο με τις φοβερές λειτουργείες που δεν θα χρησιμοποιήσω ποτε :P

<3 thresh 10000thx

• Super Moderators
Δημοσ.
OK! άρα πάμε για αγορά του μεσσαίου 2710 οταν ΘΑ το φέρει το πλαίσιο ή το τελευταίο με τις φοβερές λειτουργείες που δεν θα χρησιμοποιήσω ποτε :P

<3 thresh 10000thx

http://www.msystems.gr/index.php?category=1814&product=8591

μπορείς και από εδώ

Δημοσ.

Εδω θα το βρεις και φθηνοτερα.

Εσυ θρες θες αυτο αλλα νομιζω δεν εχει usb θυρα. Αν ψαξεις σε draytek ταχει ολα. εχει πολλες σειρες γενικως και ψιλοαγνωστες οπως 29χχ κ.λ.π.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά πήρα το 7210. ΠΑΡΑ πολύ καλο μηχανημα με άπειρες ρυθμίσεις που δεν μπορώ να σετάρω. Απλά μια μεγάλη ερώτηση. Γιατί όταν πάω να δω stream με το ps3 μου σταματαει μετά απο 10 δευτερόλεπτα ότι και να βάλω να δω? Και γενικά υπάρχουν πουθενά συγκεκριμένες ρυθμήσεις που μπορώ να ακολουθήσω/ κάνω / να με προτείνετε? Thx εκ των προτέρων

Γενικά φαίνεται να χάνει το buffering που κάνει ο υπολογιστής μου σε σχέση με το ps3 . Το θέμα είναι ότι όλα τα έχω κάνει σωστά και δεν ξέρω γιατί έχω αυτό το πρόβλημα με τα ασύρματα δύκτια και το νέο μηχάνιμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...