Προς το περιεχόμενο

Τι modem/router λέτε να αγοράσω

paularas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθε και ο καιρός να αλλάξω και εγώ τον ήρωα zyxel660-hw και είπα να αγοράσω ένα νεο εργαλείο για τον χώρο μου. Απο ότι το έψαξα είπα να καταλήξω στο hw Netgear DGND3300.

Η χρήση που το θέλω είναι για 1-2 ενσυρματές συνδέσεις και κανα 10 ασύρματες όπου 2 απο αυτές είναι σε υπολογιστές που είναι συνδεδεμένοι με σπίτι και δουλεία και βλέπουν 24/7 κάμερες.

Τα στοιχεία που είχα με το zyxel ήταν:

noise margin upstream: 9 db

output power downstream: 22 db

attenuation upstream: 10 db

noise margin downstream: 9 db

output power upstream: 11 db

attenuation downstream: 19 db

DSL 16288 kbps / 927 kbps.

Πως σας φαίνεται σαν επιλογή? Υπάρχει μήπως καμία πιο καλή ιδέα?

Υπ: Το χρηματικό δεν είναι θέμα, αρα εάν θέλετε να προτείνετε οιαδήποτε άλλη επιλογή feel free

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Δημοσ.

εχεις πολυ καλα χαρακτηριστικα γραμμης οποτε και το netgear Θα κανει την δουλεια αλλα οπως ειπεκαι ο thresh υπαρχουν και draytek.σε zyxel δεν εχω δει κατι καινουριο η μαλλον δεν τα πολυ φερνουν ελλαδα συν οτι το κακο με τα zyxel πολυ σπανια βγαζουν firmware.

Δημοσ.

Draytek 2710n

Draytek 2820n

Τα απόλυτα DSL modem έχω το 2820n και έχει φοβερή σταθρότητα, μου έχει δώσει περίπου 3 Mb περισσότερα στην γραμμή και το ασύρματο δίκτυό του δουλεύει τέλεια.

Άσε που μπορείς να στήσεις VPN δίκτυο μέσα σε δευτερόλεπτα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Πόσο έχει το Draytek 2710n;

http://www.skroutz.gr/products/show/3197806 2710n

http://www.skroutz.gr/products/show/1964991 2820n

Τα απόλυτα DSL modem έχω το 2820n και έχει φοβερή σταθρότητα, μου έχει δώσει περίπου 3 Mb περισσότερα στην γραμμή και το ασύρματο δίκτυό του δουλεύει τέλεια.

Άσε που μπορείς να στήσεις VPN δίκτυο μέσα σε δευτερόλεπτα.

πολλά λεφτά για home router :-(

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν εννοούσα ότι είναι home router, αλλά ότι θα είναι αυτός ο σκοπός του στην συγκεκριμένη περίπτωση

Δημοσ.

Αν δε θες το giga switch του 2820n δεν εχεις λογο να μη πας στο 2710n, κατα τα αλλα ειναι σχεδον ιδια, ενω στη τιμη η διαφορα ειναι ακομη τεραστια. Οκ εχει και 2 wan ports, αλλα πρεπει να το χρειαζεσε για να το κατεχεις τωρα. Σε 2 χρονια το ξανασυζηταμε βεβαια.

• Super Moderators
Δημοσ.

το 2820n έχει μόνο 1 από τα 4 lan ports 1000αρι, τα άλλα 3 είναι 100αρια :-(

αν ήταν όλα θα το σκεφτόμουν και εγώ :P

Δημοσ.

Ερωτηση νουμερο 3. Πιο απο τα 2710 ομως να παρω μιας και ειναι 3 στον αριθμο αρχιζοντας απο τα 100-110 εως 190 ευρωπουλα

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...