Aroupas Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Λοιπόν...Πρώτα απ'όλα Γεία σας παιδιά....είμαι καινούριος εδω και ελπιζω να δείξετε κατανόηση σε τυχόν λαθη μου.......Το πρόβλημα τώρα....πριν 2-3 μέρες,ενω δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στο pc μου,ξαφνικά όταν ετρεξα 1 παιχνίδι βλέπω την οθόνη να τρεμοπαίζει...να αναβοσβήνει πολυ γρήγορα.....δεν κατάλαβα για ποιό λόγο έγινε και λέω ας κάνω 1 επανεκκίνηση....κανω επανεκκίνηση...τίποτα....μετά σκέφτηκα να πάω στον πίνακα ελέγχου της Nvidia(Επειδή οι κάρτες γραφικών μου είναι της Nvidia....)...σκέφτηκα οτι κατι μπορεί να ειχε αλλάξει γι'αυτό πατησα επαναφορά προεπιλογών...αλλα και παλι τίποτα...μετα όμως...ειπα να δω τι θα γινόταν αν ετρεχα τα παιχνιδια σε 1 GPU...και τοτε τα παιχνίδια έτρεχαν κανονικά..!....δεν μπορω να καταλάβω τι φταίει...ελπίζω όμως να μην τα έχει παιξει καμια κάρτα γραφικών.... Κάρτες γραφικών που έχω : 2 Nvidia GeForce 9600 GT (Aν χρειάζεται να αναφερω τιποτα αλλο απο αυτα που εχω(motherboard κ.τ.λ) πειτε μου.......
jorj103 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Καλημέρα φίλε μου....δεν ξέρω αν ακόμη έχεις βρει λύση στο προβλημα σου αλλά η γνώμη μου είναι ότι μάλλον είναι θέμα drivers της nvidia. Στο λέω αυτό γιατί και εγώ είχα αντιμετοπισει ένα παρόμοιο πρόβλημα στο παρελθόν. Δοκίμασε διαφορετικές εκδόσεις drivers και πιστεύω να βρεις λύση. Επίσης δοκίμασε και τις 2 κάρτες μια μια ξεχωριστά για να μπορέσεις να διαπιστώσεις αν κάποια κάρτα έχει πρόβλημα. Αν λειτουργούνε και οι δυο τότε το θέμα πιθανότατα να είναι στους drivers καθώς η ρημαδα η nVidia κάνει και καμία πατάτα που και που....μόλις τα δοκιμάσει αυτά κανε ένα reply εδώ στο post για να ξέρουμε ότι βρηκες λύση....ελπίζω να βηθησα. Γεια σου....
Aroupas Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Φίλε μου..έκανα οπως μου είπες...Και οι 2 κάρτες γραφικών μου δουλεύουν....Λοιπόν..ακου,,,είχα την έκδοση 197.45 και υπήρχε το πρόβλημα...έβαλα και την 185.85 και πάλι υπάρχει.........μήπως υπάρχει αλλη έκδοση πιο παλιά που να υποστηρίζει τα windows 7?? ---------- Προσθήκη στις 22:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:35 ---------- Φίλε μου..ΑΚΥΡΟ!!!...νομίζω πως το λύσαμε το πρόβλημα...βρήκα την έκδοση 190 και την χρησιμοποίησα και μέχρι στιγμής δεν βλέπω τίποτα παράξενο...Ευχαριστώ φιλε jorj103 για την βοήθεια και το ενδιαφέρον σου...!!!
Aroupas Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Παιδιά..τελικα το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.........έκανα reinstall τα windows,πέρασα κατευθείαν παλαιώτερη εκδοση αλλα και πάλι το ίδιο συμβαίνει.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.