Nomikaria Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω για αυτό το πακέτο σύνδεσης για mobile internet. Απ'ότι κοίταζα στο Πλαίσιο,έλεγε ότι δεν χρειάζεται συμβόλαιο και μ'ενδιέφερε γιατί θέλω κάτι για περιστασιακή χρήση.Θα ρωτήσω κι εκεί για λεπτομέρειες αλλά θα'θελα να μου πει τη γνώμη του κάποιος που το έχει. Χρειάζεται συμβόλαιο ή αγοράζεις μόνο το stickάκι κι όσο χρόνο μπαίνεις στο net;; Thanks!
efthimism Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Γεια είμαι νέος εδώ. Πριν λίγους μήνες το έψαχνα κι εγώ και τελικά πήρα το πακέτο της χρονοχρέωσης με 30Ε για 100 ώρες γιατί το ήθελα σαν κύρια σύνδεση στο internet. Αγοράζοντας το στικάκι σου δίνουν δώρο μερικές μέρες πρόσβασης στο διαδίκτυο και μετά πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο από τα προγράμματα δεδομένων που προσφέρουν. Σίγουρα θα θέλει συμβόλαιο γιατί θα πάρεις νέα κάρτα sim. Έχει προγράμματα με ογκοχρέωση και με χρονοχρέωση, εεξαρτάται για τι χρήση το θέλεις αλλά πρόσεξε μην ξεπεράσεις το όριο γιατί οι χρεώσεις είναι τρελές. Και έλεγξε πρώτα αν στην περιοχή σου υπάρχει ισχυρό σήμα 3G γιατί αλλιώς θα σέρνεται. Εγώ μόνο στο σαλόνι του σπιτιού μου έχω καλό σήμα. Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και στις άλλες εταιρίες. Θα σου πρότεινα να τις κοιτάξεις όλες πριν καταλήξεις. Ειδικά όσον αφορά το σήμα παίζει πολύ από εταιρία σε εταιρία και από περιοχή σε περιοχή. Ελπίζω να βοήθησα
astrea966 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 τον χρονο το αγοραζεις σαν το καρτοκινητο.δες εδω θα σου λυθουν οι αποριες. εναλλακτικα κοιταξε αν προλαβεις το pcworld του μαιου.εχει προσφορα για αυτο http://www.pcw.gr/Article/Issue/PCWorld_May_2010_issue_64/121-4996.html . πιστευω οτι αξιζει
yiannis71 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Διάβασε και αυτό το νήμα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=375066
Nomikaria Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Απ'ότι βλέπω και στο site της Vodafone,η χρέωση γίνεται με SMS ή προπληρωμένη κάρτα κοκ και βασικά αυτό μου προκάλεσε ενδιαφέρον,γιατί αν είναι να μπλέκω με συμβόλαια,δεν πρόκειται να το αγοράσω. Λογικά όμως,το ένα από τα 2 ισχύει,ή συμβόλαιο ή κάρτες/SMS. Οι χρεώσεις που λέει στον πίνακα από κάτω,είναι και σε προπληρωμένες κάρτες λογικά,ναι; Το stickάκι του pcw δυστυχώς,δεν το'χω ξαναδεί,μάλλον δεν το πρόλαβα. Επίσης,όσον αφορά το σήμα 3G,επειδή προορίζεται για επαρχία,πώς θα δω εάν εκεί υπάρχει κάλυψη σήματος;
gs20309 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Επίσης,όσον αφορά το σήμα 3G,επειδή προορίζεται για επαρχία,πώς θα δω εάν εκεί υπάρχει κάλυψη σήματος; Μόνο ρωτώντας , κάνα γείτονα αν έχει ασύρματο ίντερνετ ή εαν έχεις κινητό 3g και πιάνει άρα θα πιάνει και το στικάκι..
efthimism Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Σωστό, διαφορετικά πας σε κάποιο κατάστημα vodafone και τους ρωτάς αν υπάρχει σήμα 3G στην περιοχή σου αυτοί έχουν τρόπο να το βρουν
Nomikaria Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 ΟΚ ναι σίγουρα θα πάω να ρωτήσω κι από κει. Thanks παιδιά!
paylidis Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 γενικά πάντως δε θα στο πρότεινα για κύρια σύνδεση... ειναι εξοργιστικά αργο ακομα και με σήμα 3g
efthimism Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Με σήμα καμπάνα είναι καλύτερο από την (και καλά) 8άρα σύνδεση Conn-x που έχω στο σπίτι
Nomikaria Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Προς Θεού,δεν πρόκειται για κύρια σύνδεση..Αλλά για το εξοχικό που πάω μια στις τόσες και πρέπει να κυνηγάω το Wi-fi στις καφετέριες,αν είναι έτσι όπως λέει το σιte,δεν είναι κακό (υπό την προυπόθεση φυσικά πως θα έχει και κάλυψη 3g στην περιοχή..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.