dbisbik Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μου κάνει εντύπωση με το λίγο που έψαξα ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα για τις πρόσφατες τιμολογιακές αλλαγές της On σχετικά με τα πακέτα της. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μείνει και πολλοί στη On ή ότι δε το έχουν παρατηρήσει πολλοί ακόμα. Η On πρόσφατα κατανάλωσε ένα σεβαστό ποσό χαρτιού και μελάνης για να μας ενημερωσει ότι μας προσφέρει δωρεάν στην υπηρεσία της τηλεόρασης τα premium κανάλια της, στους χρήστες φυσικά που έχουν την τηλεόραση στο πακέτο τους. Όμως δεν ενημέρωσε κανέναν ότι πλέον στο πακέτο Triple Play των 35 ευρώ οι δωρεάν διεθνείς προορισμοί πλέον είναι χρεώσιμοι με αστική χρέωση! Άν κάποιος θέλει πλέον να έχει τις δωρεάν διεθνείς κλήσεις πρέπει να μεταβεί στο πακέτο Triple Play Unlimited που κοστίζει 40 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι συνδρομητές θα κληθούν να πληρώσουν διεθνείς κλήσεις που πραγματοποιήθηκαν με την γνώση ότι είναι δωρεάν. Το χειρότερο πιστεύω είναι ότι είχαν τη δυνατότητα να μας ενημερώσουν μέσω της επιστολής που λάβαμε αλλά προφανώς προτίμησαν να τσεπώσουν όσα μπορέσουν από τους κακόμοιρους που εν αγνοία τους πήραν και μίλησαν με τις ώρες με τα παιδιά τους ή τους συγγενείς τους που είναι στο εξωτερικό. Οι συνδρομητές της On ας καταθέσουν την άποψη τους για το συγκεκριμένο γεγονος.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Το κακο με αυτες τις αλλαγες ειναι οτι κανεις δεν βρισκεται να τους κυνηγησει...Οποιαδηποτε αλλαγη τιμολογιου πρεπει να κοινοποιειτε γραπτα στους ενδιαφερομενους. Υ.Γ Δεν ειμαι με On.
dbisbik Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Έχω στείλει mail στην ΕΕΤΤ εδώ και μια βδομάδα και φυσικά απάντηση δεν έχω πάρει. Αν υπάρξει υποστήριξη μπορούμε να τους κυνηγήσουμε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Έχω στείλει mail στην ΕΕΤΤ εδώ και μια βδομάδα και φυσικά απάντηση δεν έχω πάρει. Αν υπάρξει υποστήριξη μπορούμε να τους κυνηγήσουμε. Το παραξενο θα ηταν να εχεις παρει απαντηση φιλε μου.
haris_216 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μου κάνει εντύπωση με το λίγο που έψαξα ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα για τις πρόσφατες τιμολογιακές αλλαγές της On σχετικά με τα πακέτα της. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μείνει και πολλοί στη On ή ότι δε το έχουν παρατηρήσει πολλοί ακόμα.Η On πρόσφατα κατανάλωσε ένα σεβαστό ποσό χαρτιού και μελάνης για να μας ενημερωσει ότι μας προσφέρει δωρεάν στην υπηρεσία της τηλεόρασης τα premium κανάλια της, στους χρήστες φυσικά που έχουν την τηλεόραση στο πακέτο τους. Όμως δεν ενημέρωσε κανέναν ότι πλέον στο πακέτο Triple Play των 35 ευρώ οι δωρεάν διεθνείς προορισμοί πλέον είναι χρεώσιμοι με αστική χρέωση! Άν κάποιος θέλει πλέον να έχει τις δωρεάν διεθνείς κλήσεις πρέπει να μεταβεί στο πακέτο Triple Play Unlimited που κοστίζει 40 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι συνδρομητές θα κληθούν να πληρώσουν διεθνείς κλήσεις που πραγματοποιήθηκαν με την γνώση ότι είναι δωρεάν. Το χειρότερο πιστεύω είναι ότι είχαν τη δυνατότητα να μας ενημερώσουν μέσω της επιστολής που λάβαμε αλλά προφανώς προτίμησαν να τσεπώσουν όσα μπορέσουν από τους κακόμοιρους που εν αγνοία τους πήραν και μίλησαν με τις ώρες με τα παιδιά τους ή τους συγγενείς τους που είναι στο εξωτερικό. Οι συνδρομητές της On ας καταθέσουν την άποψη τους για το συγκεκριμένο γεγονος. ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την ενημέρωση. πραγματικά δεν το πήρα είδηση. προχθές έλαβα το γράμμα τους για "όλες" τις νέες αλλαγές στην τηλεόραση (μέχρι και free τσόντα channel μου διαφήμισαν) αλλά τίποτα για το θέμα που ανέφερες. μόλις τώρα είδα τον online τιμοκατάλογό τους και είναι όπως τα λες. μάλλον πρέπει να τους χ....!!! (αφοδεύσω επάνω τους) το απογευμα και μετά να την κάνω "για άλλες πολιτείες". ή τουλάχιστον για άλλους παροχους
dbisbik Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την ενημέρωση. πραγματικά δεν το πήρα είδηση. προχθές έλαβα το γράμμα τους για "όλες" τις νέες αλλαγές στην τηλεόραση (μέχρι και free τσόντα channel μου διαφήμισαν) αλλά τίποτα για το θέμα που ανέφερες. μόλις τώρα είδα τον online τιμοκατάλογό τους και είναι όπως τα λες. μάλλον πρέπει να τους χ....!!! (αφοδεύσω επάνω τους) το απογευμα και μετά να την κάνω "για άλλες πολιτείες". ή τουλάχιστον για άλλους παροχους Ελπίζω να το διαβάσουν και άλλοι συνδρομητές τουλάχιστον να μην την πατήσει κανείς με τηλέφωνα στο εξωτερικό και δει στο λογαριασμό τρελλές χρεώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.