stergi17 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Καθημερινα το επισκεπτονται και οσοι δεν βλεπουν τηλεοραση και θελουν να ενημερωθουν σωστα απο το Internet...οπως εγω,καθως και πολλοι γνωστοι μου...
Nik.K Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Καθημερινα το επισκεπτονται και οσοι δεν βλεπουν τηλεοραση και θελουν να ενημερωθουν σωστα απο το Internet...οπως εγω,καθως και πολλοι γνωστοι μου... Σωστα ? Οκ......Εδω παω πασσο. Dark Son τα 64bit Windows χρησιμοιουν τον 64bit IE οποτε ο αλλος πρεπει να φορτωνει manually τον 32bit ( ναι υπαρχει και η 32bit εκδοση εγκατεστημενη για παν ενδεχομενο ).....Εμ, ποιος θα το κανει αυτο για να εχει το Alexa ωστε να βλεπουν που πηγαινει ? Να δουλευε στο Default ενταξει παει και ερχεται, αλλα και παλι και ποιος θα μπει στο site της Alexa για να κατεβασει την Toolbar ( τα Windows εδω και πολυ καιρο δεν το περιλαμβανουν ) ωστε να βλεπουν παλι που πηγαινει ? Μην το ψαχνεις, πολλα παιζουν στο συγκεκριμενο θεμα.
Dark_son20 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 manually πρέπει να φορτώσεις τον 64 από μόνα τους τρέχουν τον 32, ψάξε το λιγάκι ο 64 δεν έχει flash (Adobe Flash Player is not supported for playback in 64-bit browsers. Flash Player will, however, run in a 32-bit browser, running on a 64-bit operating system. ) και η java του είναι για γέλια, όπως από ότι διαβάζω ούτε υποστήριξη activeX. έχω 7 64 από την RC1 τον 64 τον έχω ανοίξει μια φορα
stergi17 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Σωστα ? Οκ......Εδω παω πασσο. Dark Son τα 64bit Windows χρησιμοιουν τον 64bit IE οποτε ο αλλος πρεπει να φορτωνει manually τον 32bit ( ναι υπαρχει και η 32bit εκδοση εγκατεστημενη για παν ενδεχομενο ).....Εμ, ποιος θα το κανει αυτο για να εχει το Alexa ωστε να βλεπουν που πηγαινει ? Να δουλευε στο Default ενταξει παει και ερχεται, αλλα και παλι και ποιος θα μπει στο site της Alexa για να κατεβασει την Toolbar ( τα Windows εδω και πολυ καιρο δεν το περιλαμβανουν ) ωστε να βλεπουν παλι που πηγαινει ? Μην το ψαχνεις, πολλα παιζουν στο συγκεκριμενο θεμα. Απο την πλυση εγκεφαλου των καναλιων χιλιες φορες καλυτερη η ελευθερη αποψη των blog...
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Απο την πλυση εγκεφαλου των καναλιων χιλιες φορες καλυτερη η ελευθερη αποψη των blog... Συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα τo παραπανω δεν μεταφραζεται αυτοματα σε αυτο,οσoν αφορα το troktiko Καθημερινα το επισκεπτονται και οσοι δεν βλεπουν τηλεοραση και θελουν να ενημερωθουν σωστα απο το Internet...
stergi17 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα τo παραπανω δεν μεταφραζεται αυτοματα σε αυτο,οσoν αφορα το troktiko ενταξει ισχυει οτι δεν ειναι απολυτως σωστη η ενημερωση, αλλα για να βλεπεις την επικαιροτητα καλο ειναι και το troktiko
napgio Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Τι έπαθε; "Αυτό το ιστολόγιο παραβιάζει τους Όρους Υπηρεσίας Blogger και η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο στους συντάκτες"
Periklitos25 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Kαλά με μερικούς τι να πω νομίζω ότι ζουν σε άλλη χώρα. Δηλαδή οι εφημερίδες,κανάλια και ράδιο που από πίσω κρυβονται εφοπλιστες βιομήχανοι και διαφημιστικές κάνουν σωστή ενημέρωση και έλεγχο; Πχ κανάλι που παίρνει εκατομύρια από εταιρία κινητής τηλεφωνίας θα γράψει κάτι γιαυτήν. Το troktiko έχει μεγάλη κίνηση δεν ξέρω αν είναι στα 10 πρώτα σαιτ ή 100 αλλά είναι ψηλά. Ναι τα περισσότερα που αναρτώνται από αποκαλύψεις είναι copy-paste απο άλλα σαιτ,blogs κλπ αλλά η δυναμή του είναι αλλού. Ενώ μια αποκάλυψη πχ.για έναν υπουργό απο μικρή εφημερίδα θα γραφόταν η ακουγόταν στα ψιλά από τα μεγαλα κανάλια τώρα το ξέρουν ότι θα πρέπει να το προβάλουν αλλιώς θα πέσει κράξιμο. Τέλος με αυτά τα λαμόγια πολιτικούς που έχουμε εφόσον είναι δημόσια πρόσωπα χεστ.....α στην τελική αν κάτι που τους καταγγέλουν έχουν η όχι μια μικρή βάση. Και το 20% να ισχύουν από αυτά που γράφονται το προτιμώ σε σχέση με τα σοβορά ΜΜΕ της Ελλάδας που 30 χρόνια έναν βουλευτή επιχειρηματία κλπ δεν στείλαν φυλακή...... Γιατί μην νομίζετε βατοπέδι siemens είναι ψίχουλα σε αυτά που έχουν γίνει τόσα χρόνια και το δεύτερο από Γερμανία τα μάθαμε...
whiteman7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Απίστευτο, σας ενοχλει το troktiko? ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΕΝΩ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ? Απορώ με κάποιους ρε παιδιά...κάποιοι αντιστέκονται στο κατεστημένο έστω και με copy-paste και εσεις .... Φιλικά πάντα, Σταμάτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.