Προς το περιεχόμενο

Δημοσιευση στο troktiko

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χωρις να ειμαι σιγουρος, δεξια της σελιδας και προς τη μεση, λιγο πιο κατω απο τις εφημεριδες, εχει μια φορμα επικοινωνιας... μηπως απο εκει

Δημοσ.

Ευχαριστω.Ελεγα μηπως υπαρχει και αλλος τρπος για δημοσιευση.

---------- Προσθήκη στις 10:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:35 ----------

Τους εστειλα email με το εδω ερωτημα.Ευχαριστω.

Μου απαντησαν αμμεσα :

στειλε μας το μνμ σου και θα μπει...

Δημοσ.
Ευχαριστω.Ελεγα μηπως υπαρχει και αλλος τρπος για δημοσιευση.

---------- Προσθήκη στις 10:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:35 ----------

Τους εστειλα email με το εδω ερωτημα.Ευχαριστω.

Μου απαντησαν αμμεσα :

στειλε μας το μνμ σου και θα μπει...

Απο αυτη την απαντηση καταλαβαινεις το επιπεδο της "δημοσιογραφικης ερευνας" που κανει το πρωκτικο. Οτι σου ερθει στο κεφαλι καταγγειλε και θα ανεβει ΣΙΓΟΥΡΑ. Δικαιο η αδικο, δεν εχει σημασια. Κανεις δεν ελεγχει τιποτα. Εαν δεις καπου λεει οτι εαν θιγεσαι απο καποια δημοσιευση τοτε επικοινωνησε μαζι τους για να την κατεβασουν, φαντασου ποσοι παραπονιουνται για την λασπη που ανεβαζουν.

Δημοσ.
Απο αυτη την απαντηση καταλαβαινεις το επιπεδο της "δημοσιογραφικης ερευνας" που κανει το πρωκτικο. Οτι σου ερθει στο κεφαλι καταγγειλε και θα ανεβει ΣΙΓΟΥΡΑ. Δικαιο η αδικο, δεν εχει σημασια. Κανεις δεν ελεγχει τιποτα. Εαν δεις καπου λεει οτι εαν θιγεσαι απο καποια δημοσιευση τοτε επικοινωνησε μαζι τους για να την κατεβασουν, φαντασου ποσοι παραπονιουνται για την λασπη που ανεβαζουν.

Μπορει να εχεις δικο κατα καποιο ποσοστο αλλα βαγζει και αληθειες που αλλοι θελουν να κρυψουν.

Δημοσ.

Eίναι όμως ένα βήμα έκφρασης,ενάντια στην αυθαιρεσία των ιθυνόντων,παντοιοτρόπως.

Και πολιτικά και κοινωνικά και οικονομικά.

Από προσωπική εμπειρία ορμώμενος,αφού είχα εξαντλήσει όλα τα μέσα επικοινωνίας με κάποιον προμηθευτή λιανικής,άπειρα e-mail,άπειρα τηλέφωνα,ο μόνος τρόπος που τους λιάνισα (κυριολεκτικά όμως...) ήταν μιά μου καταγγελία στον τροκτικό.

Μέχρι και ο υπεύθυνος Νοτιοδυτικής Ευρώπης μου έστειλε e-mail να μάθει αν τελικά εξυπηρετήθηκα.

Αλήθεια λέω.

Δημοσ.

+10000

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.

Το πήρατε πάλι...το φέρατε από δω....το φέρατε από κει...το σκίσατε το θέμα.Ο άνθρωπος άλλη ερώτηση έκανε.....αλλού το πάτε το θέμα...ας αλλάξει ο τίτλος σε "Γνώμες για το τρωκτικό κ γενικά για τα blogs...." γιατί εκεί πάει η συζήτηση......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...