Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με 8800gts drivers

bluesattack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημερα.

Εχω ενα ψιλοκουφο θεματακι.Εχω μια 8800 gts καρτα και εχω περασει καποιους drivers της nvidia.

Καθε φορα που φορτωνει ο υπολογιστης , δειχνει για λιγο την ταπετσαρια και τα συναφη ξεθωριασμενη χρωματικα ,και οταν ολοκληρωθει το boot ' σκουραινει' αποτομα και ερχεται στην αποχρωση που ειναι .

Θελω να φορτωσω καινουργιους drivers λοιπον και δυστυχως , οποιους (νεωτερους , και δοκιμασα αρκετους ) και αν βαλω παιρνω αυτη την ξεθωριασμενη αποχρωση.Εχω κρατησεις τα setting απο το control πανελ της nvidia (με τα χρωματα κλπ ) που εχω βαλει, αλλα δεν μπορω με τιποτα να πετυχω την απεικονιση που εχω τωρα.Βαζω ακριβως τα ιδια αλλα..ετη φωτος απο την 'σκουρα' αποχρωση ,παραμενοντας ενοχλητικα τα χρωματα στα ματια μου...:X

Μα τι στο καλο...:rolleyes:

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε μου.

Η αληθεια ειναι οτι την φοβαμαι, μια που το ολο συστημα ψιλοσερνεται , και αρχιζω να το αποδιδω σε αυτην.Ειμουνα μαλιστα με καποιο furmark (που απο οτι διαβασα μπορεις να τεσταρεις της σταθεροτητα )στην σκανδαλη ..:P

Κατεβαζω βεβαια και το live cd.Αν δεν υπαρχει προβλημα με αυτο , σημαινει οτι φταινε οι drivers/windows ? :-(

Δημοσ.
.Αν δεν υπαρχει προβλημα με αυτο , σημαινει οτι φταινε οι drivers/windows ?

Ναι. Εμένα βέβαια μου έβγαζε και κόκκινες/κίτρινες κτλ. γραμμές και κατά τη διάρκεια του boot.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μα οι κοκκινες / κιτρινες / μπλε γραμμες δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που ρωταει ... :S απλα στο nVidia Control Panel εχει 2 επιλογες :

(χ) Other applications control settings ( δηλαδη τις κανονικες ρυθμισεις των win )

( ) Use NVIDIA setting ( που ειναι τα custom )

απλα οταν bootαρει κανει εναλλαγη απο τα custom στα κανονικα ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...