nem52 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Παιδια μαλλον εκανα βλακεια.. Πηρα προσφατα τον Q9400 αλλα οπως φαινεται και στην υπογραφη μου εχω υδροψυξη και ετσι σκεφτηκα να πουλησω την stock να βγαλω κατι απο τα σπασμενα.. Ελα που πηγα τωρα στην σελιδα του E-shop και λεει οτι σε περιπτωση προβληματος πρεπει να επιστρεψω και αυτην... Μηπως μπορω να τους γυρισω μια αλλη που εχω αλλα ηταν απο core 2 duo? Η εχει τυπομενο κανα κωδικο? Επισης του quad ηταν πολυ λεπτη η ψυκτρα ενω αυτη που εχω που ειπα πιο παχια.. Θα το καταλαβουν λετε?
Heatspreader Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Καταρχήν δεν γίνεται να σου χαλάσει το CPU. Μπορείς να το χαλάσεις μόνο αν το ζορίσεις με ρεύμα. Όταν είναι να το επιστρέψεις (κούφια η ώρα) θα αγοράσεις μία για Quad Core Stock. Έχει διαφορά αυτή του Dual από Quad και θα το καταλάβουν, δεν έχει βέβαια κάποιον τυπωμένο κωδικό.
benign Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Εννοειται οτι θα το καταλαβουν.Αλλα δεν νομιζω να σου αρνηθουν rma για αυτον τον λογο ,θα ηταν γελοιο και παρανομο. Παντως ριξε ενα τηλεφωνημα,μη λεγοντας οτι πουλησες το cooler,αλλα απλα ζητωντας μια διευκρινηση,και αν σου πουν ετσι το πολυ,πολυ βρισκεις τωρα καποιον απο καποιον αλλο χρηστη εδω που αγορασε απο αλλο μαγαζι.Κανεις δεν χρησιμοποιει το stock cooler.
nem52 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Καταρχήν δεν γίνεται να σου χαλάσει το CPU. Μπορείς να το χαλάσεις μόνο αν το ζορίσεις με ρεύμα.Όταν είναι να το επιστρέψεις (κούφια η ώρα) θα αγοράσεις μία για Quad Core Stock. Έχει διαφορά αυτή του Dual από Quad και θα το καταλάβουν, δεν έχει βέβαια κάποιον τυπωμένο κωδικό. Το ξερω οτι εχει διαφορα για αυτο ανησυχω... επισης παλι ξερω οτι δυσκολα χαλαει το cpu αλλα μονος σου το ειπες...''κουφια η ωρα'' ειμαι και γκαντεμης εγω αστα.. τελος με το που πηρα πρεφα ολη την ιστορια εψαξα για stock cooler αλλα δεν βρηκα πουθενα online (βασικα την ωρα τωρα που εγραφα μου περασε απο το μυαλο και το ebay που δεν κοιταξα και πιθανοτατα θα βρω)
Heatspreader Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Πάρε τη Δευτέρα ένα τηλέφωνο και πες ότι σου χάλασε το CPU, αλλά δεν έχεις πλέον τη Stock ψήκτρα. Επίσης μη τους πεις ότι χρησιμοποιείς νερό, γιατί μπορεί να νομίζουν ότι τον χάλασες εσύ είτε από πολύ OC, είτε ότι έπεσε νερό. Ρώτα τους αν υπάρχει πρόβλημα, αλλά η ερώτηση να είναι σωστή. - Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από ότι ξέρω με την εγγύηση σωστά? (Σωστός τρόπος) - Μήπως υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση? (Λάθος τρόπος)
nem52 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Πάρε τη Δευτέρα ένα τηλέφωνο και πες ότι σου χάλασε το CPU, αλλά δεν έχεις πλέον τη Stock ψήκτρα.Επίσης μη τους πεις ότι χρησιμοποιείς νερό, γιατί μπορεί να νομίζουν ότι τον χάλασες εσύ είτε από πολύ OC, είτε ότι έπεσε νερό. Ρώτα τους αν υπάρχει πρόβλημα, αλλά η ερώτηση να είναι σωστή. - Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από ότι ξέρω με την εγγύηση σωστά? (Σωστός τρόπος) - Μήπως υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση? (Λάθος τρόπος) οκ φιλε heatspreader σε ευχαριστω. (εσυ την δικη σου την εχεις?)
Heatspreader Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 εσυ την δικη σου την εχεις? Δυστυχώς όχι. Την έδωσα σε φίλο για φίλο που είχε Dual Core και η δική μου αφού ήταν για Quad θα του έκανε καλύτερη δουλειά. Όχι λοιπόν μόνο δεν την έχω, αλλά δεν έχω κουμπώσει ποτέ Stock ψήκτρα! Ο Q6600 δεν έχει δουλέψει ποτέ Stock ούτε τη πρώτη φορά που τον έβαλα στο Socket (overclock on first boot) Πάντως πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς.
nem52 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δυστυχώς όχι. Την έδωσα σε φίλο για φίλο που είχε Dual Core και η δική μου αφού ήταν για Quad θα του έκανε καλύτερη δουλειά.Όχι λοιπόν μόνο δεν την έχω, αλλά δεν έχω κουμπώσει ποτέ Stock ψήκτρα! Πάντως πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. καλα ουσιαστικα αυτο ειναι αβασιμο διοτι οι duo θερμαινονται περισσοτερο απο τους quad και για αυτο οι intel βαζει στους δευτερους λεπτοτερο heatsink και για τον λογο αυτο αρνητικο ειναι να βαλεις σε duo cooler απο quad αλλα μικρη διαφορα οποτε τι γιαννης τι jonh... Ο Q6600 δεν έχει δουλέψει ποτέ Stock ούτε τη πρώτη φορά που τον έβαλα στο Socket (overclock on first boot) LOL :p:p
Heatspreader Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Νομίζω ότι μιλάμε για E6600 ή μικρότερο. Αυτό που λες αν δεν κάνω λάθος ισχύει για τους Quad όπως ο δικός σου.
nem52 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Νομίζω ότι μιλάμε για E6600 ή μικρότερο. Αυτό που λες αν δεν κάνω λάθος ισχύει για τους Quad όπως ο δικός σου. α οκ εκει μπορει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.