WizeMan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2003 Hi! Εδώ και καιρό χρησιμοποιούσα ένα diamond supraexpress 56e pro κανονικότατα με windows xp. Μια μέρα πάω να καλέσω και παρουσιάζει το εξής πρόβλημα: Ενώ δείχνει ότι ανοίγει η γραμμή, δεν ακούγεται καθόλου dial tone. Το modem Καλεί (έχω ρυθμίσει να μην περιμένει dialtone) αλλά μετά κάνει τιτ-τιτ και σταματάει την κλήση. Το θέμα είναι ότι ένα sportster 28800 δουλεύει fine, οπότε αποκλείουμε το πρόβλημα της γραμμης. επίσης δοκίμασα ένα σωρό drivers (των windows xp δούλευαν κανονικά πριν εμφανιστεί το πρόβλημα) αλλά τίποτα! Ξέρει κανείς πως θα λύσω το πρόβλημα;;;
yannis27gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2003 Thn periptosh na xalase to modem th dokimases? Balto se kapoio allo pc kai elekse auth thn pithanothta.
WizeMan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2003 damn afto mou eleipe tora... tha to dokimaso...
andreaslfc Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2003 Και μένα, σήμερα το ίδιο modem στα WinXP (με τους default drivers που βάζουν τα WinXP), μου παρουσίασε πρόβλημα και έδειχνε την γραμμή του ISP (Otenet) ότι είναι κατελειμένη, αλλά είχα από παλιότερα τους drivers για τα Win2k και τους έβαλα, και έτσι το πρόβλημα διορθώθηκε. Βάλε τους drivers για τα Win2k κάνουν και για WinXP, αφού σβήσεις αυτούς που έχεις, αν δεν τους έχεις πάρτους από εδώ: Modem_Supraexpress-56e-pro_win2k_2311 Ανδρέας. Νεότερα: Μετά από αυτά που έκανα παραπάνω, έκανα μία επανεκκίνηση και τα WinXP βρήκαν πάλι το modem και έβαλαν πάλι τους δικούς τους (αφού τους είχα σβήσει παραπάνω), αλλά τώρα δουλεύουν.
WizeMan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2003 Εγώ έχω δοκίμασει και αυτούς τους drivers φίλε μου αλλά τίποτα!!! Γαμώτο... και ήταν καλός υπηρέτης και να φανταστείτε το χρησιμοποιώ μόνο εδώ και 1,5 χρόνο
lexios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2003 mallon exeis kanei lathos ston arithmo tilefwnou tou ISP sou...to chekares afto ? an kalei kai den kanei handshake alla sima anamonis, tote to modem doulevei.
WizeMan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2003 Sosto einai to noumero sou leo anoigi i grami (Exo to ixio anoikto) kai den akouo dialtone. kai an dokimaso me allo modem akouo!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.