PotirasK.O Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Καμια σοβαρη σελιδα για αεροπορικα εισιτηρια???? Εψαξα στο google αλλα παρατηρησα ενα πανικο , δεν βγαζεις ακρη!! μετανιωνεις για το ταξιδι που θα κανεις!!
athlios Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Eγω οταν κλεινω για κανα ταξιδακι,το ψαχνω αρχικα στα site της καθε αεροπορικης ξεχωριστα και παλια εβλεπα και το cicada.gr το οποιο που και που ισως ειχε λιγο χαμηλοτερες απο τις αεροπορικες , οχι τιποτα ιδιαιτερο! Kαλη τυχη στο ψαξιμο και καλο ταξιδι
Nomikaria Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Τσέκαρε αυτό: http://www.airtickets.gr/ Προχθές έκλεισα εισιτήρια από εκεί,γρήγορα,χωρίς κανένα πρόβλημα!
Anubis13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 skyscanner.net και αν ψαξεις πρεπει να υπαρχει και τοπικ στην ενοτητα ιντερνετ
Ather Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 airtickets όλες τις φορές αυτό χρησιμοποιώ. Όμως αυτές οι μηχανές αναζήτησης δε βγάζουν μερικές φορές τις "φτηνές" πτήσεις (έκτακτες προσφορές) οπότε πρέπει να ψάξεις και απευθείας από τις εταιρίες αν δε σου βγάλει καλές τιμές. EDIT: Μόλις δοκίμασα το skyscanner.com ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!! Πώς μπορώ να του βάλω να ψάχνει για μεγάλο εύρος ημερομηνιών και όχι μία μία μέρα; EDIT2: Έχει επιλογή whole month!
Nomikaria Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Εγώ πάντως είχα δοκιμάσει προχθές το skyscanner,τις πιο ακριβές μου έβγαζε,στο airtickets μου'βγαλε τελευταία στιγμή την καλύτερη προσφορά της μέρας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.