kapodistrias Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Καλησπέρα, μόλις παρατήρησα οτι έχω 2 άσπρες στην οθόνη του laptop(vaio sr 49). Προσπάθησα να τις καθαρίσω αλλά τίποτα.Δεν νομίζωνα είναι καμμένα pixel γιατί διακρίνονται μόνο λίγο στο άσπρο φόντο. Είναι σαν συννεφάκια.Τι μπορεί να είναι έχει κάποιος καμιά ιδέα; Η εγγύηση με καλύπτει; Thanks.
Heatspreader Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Υπάρχει μήπως περίπτωση να το είχες κλειστό σε κάποια τσάντα και να πιέστηκαν τα κουμπιά πάνω στην οθόνη?
kapodistrias Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Υπάρχει μήπως περίπτωση να το είχες κλειστό σε κάποια τσάντα και να πιέστηκαν τα κουμπιά πάνω στην οθόνη? Αυτό φοβάμαι και εγώ και βρίζω θεούς και δαίμονες.
Heatspreader Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Εμένα έχει σε κάνα δυο σημεία και φαίνεται μόνο όταν έχω ανοιχτόχρωμο Backround. Σαν να έχει ξεθωριάσει σ' εκείνα τα σημεία. Σαν να πέφτει φως βασικά και να κάνει αντανάκλαση, αλλά το βγάζει η οθόνη.
kapodistrias Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 http://notebookdistrict.com/tag/mura/ Αυτό πρέπει να είναι.Αλλά μπορεί να οφείλεται και όντως από σφάλμα της οθόνης.Δεν ξέρω θα δω για την εγγύηση.
Heatspreader Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Από όλα αυτά έχω το "spot" αλλά σε πιο μικρή έκταση. Έγινε από πίεση πάντως νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.