Προς το περιεχόμενο

Ήγγικεν η ώρα (για αναβάθμιση)

Merdock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω κακός ? :devil:

Ελα τελος το ψιλο-χοντρο offtopic απο εμενα

Ας επιλεξει το παλικαρι οποιες μνημες θέλει

αρκει να ειναι στα 2000mhz για το μελλον

Δημοσ.

Βασικά το qvl δεν το είδα καθόλου, διάβασα απλά το νήμα.

Παλαιότερα είχα και γώ αυτή την απορία, βασικά για να πώ την αλήθεια μου δημιουργήθηκε η απορία όταν κάποιος μου εφιστούσε την προσοχή στη λίστα. Μέχρι εκεινη τη στιγμή όμως είχα φτιάξει αρκετές συνθέσεις χωρίς να τσεκάρω (να γνωρίζω καλύτερα) την ύπαρξη της qvl λίστας. Ουδέποτε αντιμετώπισα πρόβλημα.

Κάποιος άλλος μετά μου είπε ότι δεν ενημερώνεται η λίστα με όλες τις μνήμες της αγοράς και πιστευω πως είχε δίκιο σε αυτά που έλεγε καθότι γνώστης χρόνια και φίλος.

Στην νέα σύνθεση που έφτιαξα πρόσφατα ούτε κάν τσέκαρα την qvl λίστα της msi. Μπορεί να τις έχει τις συγκεκριμένες xms3, μπορεί και όχι. Μια χαρά παίζουν με την gd70 στα 1600mhz όμως.

@pano όχι δεν με παραξενεύει που δεν τις έχει. Δεν σημαίνει όμως, ότι σώνει και καλά έχω δίκιο. :-)

---------- Προσθήκη στις 04:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:56 ----------

και 6 core για games στο εγγύς μέλλον. :-D

@LeonaXe no offence. :-)

Δημοσ.

καλά δουλεύετε εσείς εδώ πέρα, εμένα καρφί δεν μου καίγεται με όσα λέτε, και για τα 2000mhz και το 1055t εγώ ακόμα θα επιμένω και δεν θα αλλάξω γνώμη γιατί είμαι σίγουρος πως κάποια μέρα ο 6πίρινος θα του φανεί πιο χρήσιμος. δεν λέω στα παιχνίδια οι 2 επεξεργαστές δεν έχουν διαφορά (ας πούμε) αλλά στα software έχουν σίγουρη διαφορά.

και όσο θέμα για την ram όσο και να μου πάτε κόντρα εγώ στα 2000 και στα 1600 θα επιμένω γιατί είμαι σίγουρος πως δεν θα συγκρίνονται με τις 1333.

άμα το πάτε με την λογική για o/c και θα ανεβάσει τα χαρακτηριστικά εύκολα εκεί θα χρειαστεί και λεφτά για να αλλάξει ψήκτρα μιας και μιλάτε εσείς οι ευφυές για value for money.

άμα είναι να μου πείτε για τα timing ''καλύτερα 1333 στα χαμηλά παρά 2000 στα υψηλά'' τότε ας βάζατε στα 1333 με χαμηλά timings αλλά και αυτό πουθενά δεν το είδα.

το θέμα εδώ δεν είναι να βγάλει ο καθένας την μαγκιά του με της γνώσεις του, είναι να βοηθήσουμε το παλικάρι να πάρει ένα καλό υπολογιστή.

εσείς άμα το πάτε με την λογική ότι ας πάρει τώρα 1333 και μετά κάνει o/c, εγώ το πάω με το ας πάρει 1600 για να έχει και για το μέλλον. μπορεί να έκανα ένα λάθος με τα fsb και τα MHz και καλά κάνατε.

εγώ σας αφήνω στο threat μιας και ξέρετε περισσότερα από εμένα να κάνετε εσείς την δουλειά αυτή.

'''τα μικρά δεν μπλέκονται στης δουλειές των μεγάλων'''' όπως λένε

Δημοσ.
καλά δουλεύετε εσείς εδώ πέρα, εμένα καρφί δεν μου καίγεται με όσα λέτε, και για τα 2000mhz και το 1055t εγώ ακόμα θα επιμένω και δεν θα αλλάξω γνώμη γιατί είμαι σίγουρος πως κάποια μέρα ο 6πίρινος θα του φανεί πιο χρήσιμος. δεν λέω στα παιχνίδια οι 2 επεξεργαστές δεν έχουν διαφορά (ας πούμε) αλλά στα software έχουν σίγουρη διαφορά.

και όσο θέμα για την ram όσο και να μου πάτε κόντρα εγώ στα 2000 και στα 1600 θα επιμένω γιατί είμαι σίγουρος πως δεν θα συγκρίνονται με τις 1333.

άμα το πάτε με την λογική για o/c και θα ανεβάσει τα χαρακτηριστικά εύκολα εκεί θα χρειαστεί και λεφτά για να αλλάξει ψήκτρα μιας και μιλάτε εσείς οι ευφυές για value for money.

άμα είναι να μου πείτε για τα timing ''καλύτερα 1333 στα χαμηλά παρά 2000 στα υψηλά'' τότε ας βάζατε στα 1333 με χαμηλά timings αλλά και αυτό πουθενά δεν το είδα.

το θέμα εδώ δεν είναι να βγάλει ο καθένας την μαγκιά του με της γνώσεις του, είναι να βοηθήσουμε το παλικάρι να πάρει ένα καλό υπολογιστή.

εσείς άμα το πάτε με την λογική ότι ας πάρει τώρα 1333 και μετά κάνει o/c, εγώ το πάω με το ας πάρει 1600 για να έχει και για το μέλλον. μπορεί να έκανα ένα λάθος με τα fsb και τα MHz και καλά κάνατε.

εγώ σας αφήνω στο threat μιας και ξέρετε περισσότερα από εμένα να κάνετε εσείς την δουλειά αυτή.

'''τα μικρά δεν μπλέκονται στης δουλειές των μεγάλων'''' όπως λένε

Καλώς τον Leo. :P

@Leo μη παρεξηγείσαι, είναι φανερό ότι και στα 2 posts που έγιναν υπήρχε η διαθέση για πλάκα και όχι για κοροιδία. :-)

Δημοσ.
Καλώς τον Leo. :P

@Leo μη παρεξηγείσαι, είναι φανερό ότι και στα 2 posts που έγιναν υπήρχε η διαθέση για πλάκα και όχι για κοροιδία. :-)

όχι δεν παρεξηγούμε, δεν υπάρχει λόγος.

απλά δεν είναι λογικό να μου συγκρίνετε τα 1333 με τα 1600, το παλικάρι μια φορά θα πάρει τον υπολογιστεί γιατί να χρειαστεί o/c ή αλλαγές στα parts στο μέλλον και να μην τα πάρει από τώρα καλά για να του αντέξουν??

και όσο για το μέλλον που λέω ο καθένας πρέπει να το κάνει αυτό γιατί άμα είναι έτσι και για 500 ευρώ σου φτιάχνω game pc και χωρίς να κολάι πουθενά , αλλά το θέμα είναι για πόσο θα αντέξει και τι αναβάθμιση μπορεί να δεχθεί?

εφόσον μπορεί από τώρα να πάρει καλύτερα κομμάτια γιατί να μην το κάνει?

εγώ σας αφήνω έχω διάβασμα, αύριο δίνω μάθημα

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

καλά εφόσον εσύ λες ότι τα 1333 είναι υπεραρκετά τότε βάλε και ddr2 μιας και είσαι ιδικός στα o/c θα μπορέσεις να της κανείς πιο ισχυρές και από τα 2000mhz :lol::lol::lol::lol::lol:

26121966.jpg + 97523599.png = alienwarealx.jpg value with no money

Δημοσ.

εγώ λέω πως το καλύτερο build για το παλικάρι αυτό είναι, εγώ αυτήν την άποψη έχω. μιας και ο val007 έλυσε το πρόβλημα με τις μνήμες

τώρα άμα έχει κάποιος καλύτερη επιλογή ας το πει για να πάρει ένα καλό σύστημα

1)Κουτί 45,70 € Dropsreef

NZXT Gamma Pure Black Case

2)Κουτί 47.06 €

THERMALTAKE VJ2000BNS M5 BLACK

3)Κουτί 43.60 €

THERMALTAKE VK40001W2Z SOPRANO RS 201 WINDOW BLACK

Επεξεργαστής 144,99 € Dropsreef

AMD Phenom II X4 955 / 3,2 GHz - Black Edition

Μητρική 105,00 € cabdik

Asrock 880 G XTREME 3

Σκληρός δίσκος 382 € Dropsreef

4χ Seagate 1.5 TB HDD

Κάρτα Γραφικών 263.58 €

SAPPHIRE VGA ATI 5850 1GB DDR5 DUALDVI HDMI

RAM 94.23 € val007

G.SKILL F3-12800CL9D-4GBNQ 4GB (2X2GB) DDR3 PC3 12800 1600MHZ η μητρική της υποστηρίσει πλήρως QVL list

Τροφοδοτικό 57.50 €

THERMALTAKE W0101 TR2 POWER 550W το τροφοδοτικό διαθέτει 4 S-ATA αλλά άμα επιθυμήσει περισσότερα μπορεί να πάρει ένα καλώδιο και να μετατρέψει περισσότερα σε S-ATA

Optical Drives 18.19 €

SONY OPTIARC AD-5240S DVD-RW BLACK

Σύνολο 1111~ ευρώ

Δημοσ.

Επεξεργαστής 144,99 € Dropsreef

AMD Phenom II X4 955 / 3,2 GHz - Black Edition

Μητρική 105,00 € cabdik

Asrock 880 G XTREME 3

Σκληρός δίσκος 382 € Dropsreef

4χ Seagate 1.5 TB HDD

Κάρτα Γραφικών 263.58 €

SAPPHIRE VGA ATI 5850 1GB DDR5 DUALDVI HDMI

Τα παραπάνω θα τα πάρω στάνταρ.Για τις RAM δεν έχω αποφασίσει ακόμα αλλά ίσως πάω για τις G.SKILL

Κουτί θα δω ανάλογα με το αν χωράει το δικό μου τους δίσκους.

Σχετικά με το τροφοδοτικό.Τα 460 Watt του Zalman είναι λίγα ε;Το κακό είναι ότι αν αλλάξω τροφοδοτικό θα πρέπει να αλλάξω και UPS μιας και αυτό που έχω είναι 800VA/480 Watt.

Τον υπολογιστή θα τον πάρω ή την άλλη βδομάδα (αν μαζέψω αρκετά λεφτά από τα γενέθλια μου) ή στα μέσα του άλλου μήνα που θα έχω πληρωθεί,αμέσως μόλις τελειώσει η εξεταστική.

Δημοσ.

Την γνώμη μου για το τροφοδοτικό σου την είπα στο post 19#,όσο αφορά για τους δίσκους ψάξε λίγο στο web για εντυπώσεις και προβλήματα είναι πολλά τα δεδομένα....

UPS δεν χρειάζεται να αλλάξεις το pc σου θα καίει στην χειρότερη 350-370w δές εδώ http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

Δημοσ.
Τα 460 Watt του Zalman είναι λίγα ε;

στα όρια θα είσαι φίλε μου. θα παίζει το υπολογιστής αλλά........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...