Dropsreef Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Κουτι:NZXT Gamma Pure Black Case 45,70€ (ποιοτικο,οικονομικο και με 7 θεσεις για δισκους) Tροφοδοτικο:CORSAIR CMPSU-550VX 550W 75,91€ Επεξεργαστης:AMD Phenom II X4 955 145€ Κανε ομως μια ερωτηση και εδω γιατι τον εχει στα 130€ Μητρικη:Asus M4A88TD-M EVO/USB3 98€ για επιπλεον χαρακτηριστικα της μητρικης εδω Μημη Ram:Adata 2GB DDR3-1333 Ram Dimm Χ 2 98€ Καρτα γραφικων:Sapphire 5770 SVGA 150€ Σκληρος δισκος:Seagate 1.5 TB HDD Χ 4 381,96€ Επίσης κουτί πιστεύω και αυτό που έχω ότι κάνει Αν το κουτι σου εχει 6+ εσωτερικες θεσεις 3,5'' και σχετικα καλο airflow κρατησε το!Διαφορετικα χτυπα το ΝΖΧΤ το οποιο εχει 7 θεσεις για σκληρους,διαθετει cable management αρα καλυτερο airflow στο εσωτερικο! Και κάτι σχετικά με τη μητρική.Επειδή είδα ότι παίρνει μέχρι 5 SATA και εγώ με τους παλιούς + νέους θα έχω σύνολο 6 υπάρχει κάποιος τρόπος να μπουν και οι 6 ή θα θυσιάσω τον έναν; Στην συνθεση που σου προτεινω αλλαξε την μητρικη και βαλε αυτην:Asrock 880 G XTREME 3 105 € η οποια διαθετει 6 sata slots Σχετικα με τις μνημες που προτεινε ο Leonaxe και τις μνημες που προτεινε ο pano εγω δεν τις βλεπω στην λιστα συμβατοτητας της μητρικης(συγχωρεστε με αν κανω λαθος,ειναι και περασμενη η ωρα)!Αντιθετως οι adata που σου προτεινω υπαρχουν Τελος σχετικα με την καρτα γραφικων εγω θα σου προτεινω την ASUS RADEON HD5850 1GB 261€ Ακομα και αν αγορασεις ολα τα parts(δηλαδη κουτι,τροφοδοτικο,5850) και εκμεταλλευτεις το πιστωτικο απο το πλαισιο και πουλησεις καποια parts απο το υπαρχον συστημα πεφτεις στα σιγουρα κατω απο 1000€ Αυτη τη στιγμη παντως οπως τα υπολογισα και με την αλλαγη σε μητρικη το συστημα κοστιζει 1100€(Στην τιμη περιλαμβανεται το κουτι,το τροφοδοτικο,και η 5850)
phanispal Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Φιλε μου ειτε σαρεσει ειτε οχι ΑΥΤΗ την δεδομενη στιγμη με ΑΥΤΕΣ τις χωριτικοτητες και ΑΥΤΕΣ τις τιμες οι SSD ΔΕΝ προσφερουν κατι σε εναν Gamer περα απο "μοστρα". Επειδή ένας dedicated gamer πρέπει να έχει (προ)εγκατεστημένα 28 παιχνίδια και να παίζει τα 2, έτσι; Επειδή απαγορεύεται απ' τη συνθήκη του Ραμσάρ να παίζει όποιο παιχνίδι γουστάρει και όταν το τερματίζει να το απεγκαθιστά και να βάζει το επόμενο. Πρέπει με το ζόρι να έχει 250GB χώρο μόνο για τα παιχνίδια. Μάλιστα.
pano Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Dropsreef δεν πρότεινα την ίδια μητρική με την δική σου.
Dropsreef Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Dropsreef δεν πρότεινα την ίδια μητρική με την δική σου. Το ξερω φιλε μου απλα το αναφερω επειδη η τιμη ειναι εξαιρετικη και θα ηταν μια πολυ καλη επιλογη.Δυστυχως ομως δεν υπαρχει στην σχετικη λιστα!
pano Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Το ξερω φιλε μου απλα το αναφερω επειδη η τιμη ειναι εξαιρετικη και θα ηταν μια πολυ καλη επιλογη.Δυστυχως ομως δεν υπαρχει στην σχετικη λιστα! Εγώ τις έβαλα καθαρά λόγω τιμής αλλά και να ήταν στην λίστα συμβατότητας της μητρικής που του πρότεινες μήπως θα έβλεπε κάποια διαφορά σε σχέση με τις adata; Στην μητρική που του πρότεινες εγώ προσωπικά θα έβαζα αυτές http://www.multirama.gr/products/product?pid=0437427&catid=020600 ταση λειτουργίας 1.35V δροσερότατες παρακαλώ.
Dropsreef Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Εγώ τις έβαλα καθαρά λόγω τιμής αλλά και να ήταν στην λίστα συμβατότητας της μητρικής που του πρότεινες μήπως θα έβλεπε κάποια διαφορά σε σχέση με τις adata; διαφορα σε αποδοση οχι.διαφορα στην τσεπη του ναι(εστω και για 13€)
lionheart75 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Παιδιά νομίζω πως τσάμπα σκάτε με τη λίστα συμβατότητας. Δεν είναι ενημερωμένες πάντα οι λίστες των κατασκευαστών με όλες τις μνήμες που κυκλοφορούν στην αγορά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν ταιριάζουν.
phanispal Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Όπως τα λέει ο lionheart75 Το QVL συνηθίζει να είναι πολύ φτωχό και λογικό είναι..
Dropsreef Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Παιδιά νομίζω πως τσάμπα σκάτε με τη λίστα συμβατότητας. Δεν είναι ενημερωμένες πάντα οι λίστες των κατασκευαστών με όλες τις μνήμες που κυκλοφορούν στην αγορά Καλα σε αυτο που αναφερεις συμφωνο γενικοτερα 100%.Απλα η συγκεκριμενη λιστα οπως βλεπω ανανεωθηκε 12/4/2010 δηλαδη προσφατα!Και απο το να μπλεξει με επιστροφες κτλ καλυτερα να παρει μνημες που υπαρχουν ηδη στην σχετικη λιστα!Άλλωστε δεν ψαχνει κατι ιδιαιτερο σε μνημες ram(π.χ timings,mhz).Στην συγκεκριμενη περιπτωση παμε με το κριτηριο 4Gbram και οσο πιο οικονομικες γινεται
lionheart75 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Mε το vfm είμαι πάντα σύμφωνος και γω, απλά συγκεκριμένα επειδή τέθηκε το qvl των κατασκευαστών μητρικών, θεωρώ πως πέραν της ενημέρωσης της λίστας πιθανόν να παίζουν και άλλοι παράγοντες ρόλο, εύκολο να τους καταλάβει κανείς. Π.χ συμφωνίες μεταξύ εταιρειών κλπ. Γενικά δεν θεωρώ πως θα έχει πρόβλημα με καμμιά απο τις προαναφερθέντες μνήμες. p.s και φυσικά +1000 για την asrock 880G extreme 3. Τα σπάει και σε πολύ καλή τιμή.
Dropsreef Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 προαναφερθέντες μνήμες. Προαναφερθείσες μνήμες. Σε καταλαβαίνω,περασε η ωρα Οκ λοιπον ας διαλεξει οτι θελει ο topic starter
phanispal Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Έγραψε σωστά το «εταιρειών» όμως, πολύ θετικό :Ρ+
lionheart75 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Προαναφερθείσες μνήμες.Σε καταλαβαίνω,περασε η ωρα Οκ λοιπον ας διαλεξει οτι θελει ο topic starter αναφερθείσες χεχε σωστός. Κοιμάμαι όρθιος.
pano Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Ελα όμως που στο QVL της μητρικής του Dropsreef έχει σχεδόν όλες τις G.Skill μνήμες εκτός απο τις συγκεκριμένες.Αυτό δεν είναι να σε προβληματίζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.