Προς το περιεχόμενο

Λυνεται το προβλημα με Format?Repair?Τι λυση αλλη εχουμε;?

shadowfax-1-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στη κοινοτητα:

Ξεκιναμε win(s)vista64bita με το να μας βγαζει ενα %$%^@^&@^# .dll οτι λειπει.

Το .dll ειναι :

c:\user\ονομαχρηστητουPcioυτοοποιοαςμηγραψω\appDatta\Roaming\fotpgd.dll

Δεν το βρισκομε αυτο σε κανενα μακρινο γαλαξια.

Μπαινουμε σε safe mode και ξεκιναμε και ψαχνομε με κανα AVG free αλλα βρισκουμε το αριστερο μας @

Και ξαφνου να μας το δεξι @ το οποιο κολαει τα παντα διχως προφανη λογω και αιτια(πλην της σεξουαλικης κυκλοθημικοτητος μιας και μια το pc επιθυμει το αριστερο και μια το δεξι οπως ειπαμε)κολανε τα παντα δια ταυτα και χρειαζομαστε reset/start.

OC δεν,ιος δεν,drivers νεοι σε ολα,θερμοκρασιες οκ...

WTF?

Αμπεμπαμπλο(σομ)να λυθει καμια λυση πριν προχωρησω στη βαρβαροτητα του format(θα ηταν πολυ προτιμοτερο να κανουμε βουντου με κουκλα Pc Και να το υποβαλουμε σε αναλογα βασανιστηρια...ΕΘΙΣΤΙΚΟ)...

• Moderators
Δημοσ.

Μηπως ειναι κανενα variable του pgd.dll το οποιο σκαει μυτη οταν υπαρχει trojan στο συστημα?

Περα απο το avg μπορεις να δοκιμασεις καποιο livecd απο καποιον antivirus vendor(πχ kaspersky)για να ελεγξεις το pc?

Δημοσ.

Λογικά κάποιο πρόγραμμα ψάχνει αυτό το dll και όταν δεν το βρίσκει πετάει αυτό το μύνημα.

Εγώ θα δοκίμαζα πρώτα να κάνω disable τα utilities που φορτώνω στην αρχή, ώστε να δώ μήπως φταίει κάποιο από αυτά.

Βέβαια είναι πιο πιθανό να είναι κάποιο υπόλοιμα από malware διότι τα κανονικά προγράμματα δεν θα γράφαν dlls εκεί μέσα, οπότε η δεύτερη επιλογή είναι κάποιο live CD και antivirus check το μηχάνημα

Δημοσ.

Αυτο ειναι το περιεργο...Οτι και εγω σε google δε βρηκα κατι.

Θεωρω οτι εχει αμεση σχεση με τα κολληματα τα οποια συμβαινουν σε ανεξαρτητα χρονικα διαστηματα μεταξυ τους.

Θα κανω virus check μεσω safe mode και θα ειδοποιησω να δω αν εχουμε βρει κατι...Οποιος εχει καμια καλυτερη ιδεα(χτες βραδυ...Σημερα πρωϊ πρωϊ,ξερω οτι ζηταω πραγματα σε περιεργες ωρες :P :D)ας τη πεταξει.

Δημοσ.

Το Live cd που αναφέρθηκε δεν το σκέφτεσαι σαν εναλλακτική λύση;

Άλλη λύση, μήπως δεν είναι ιος, αλλά malware.

Κατέβασε το malwarebyte, κάνε το update και μετά απο safe mode κάνε έλεγχο και καθαρισμό.

• Moderators
Δημοσ.
και γιατι οχι format? εγω το κανω τακτικα ανα δι-τριμηνο. τα αρχεια σε εναν εξωτερικο και σκουπα...

Αν εχεις χρονο για χασιμο,ισως.

Αυτο ειναι το περιεργο...Οτι και εγω σε google δε βρηκα κατι.

Γι αυτο και ειπα πως ισως μιλαμε για variable του pgd.dll.

Θα κανω virus check μεσω safe mode και θα ειδοποιησω να δω αν εχουμε βρει κατι...Οποιος εχει καμια καλυτερη ιδεα(χτες βραδυ...Σημερα πρωϊ πρωϊ,ξερω οτι ζηταω πραγματα σε περιεργες ωρες :P :D)ας τη πεταξει.

Το live cd που σου ειπα πιο πριν + το malware bytes που προτεινε ο isay.

Οχι πως το avg ειναι ασχημο,αλλα δεν ξερω αν οντως μιλαμε για trojan,τι trojan και τι δυνατοτητες εχει.

Δημοσ.

Δεν επιασε τπτ καναμε φορματ και ηρεμησαμε.

Ευχαριστω οσους ασχοληθηκαν...Απλα θα μεινουμε με την απορια τι ΗΤΑΝ αυτο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...