Προς το περιεχόμενο

H Intel, στόχος ακτιβιστών για..."ματωμένα χώματα".

grimpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καταρχην φιλε caution καλο θα σου κανει να μην πινεις Coca Cola,κανεις καλο στην υγεια σου.Εγω Armani προσωπικα δεν φοραω γιατι τα θεωρω αδερφιστικα,αλλα και γενικα ειναι κανονας ζωης για μενα να μην ειμαι καταναλωτικο ζομπι ουτε να ταυτιζομαι η να επιβεβαιωνομαι μεσω των προιοντων που αγοραζω,τα οποια φροντιζω να ειναι οσο το δυνατον φτηνοτερα και οχι παραπανω απο οτι χρειαζομαι.

Αρχικά χρησιμοποιώ α πληθυντικό, μιας και, εν προκειμένω εγώ, δεν πίνω coca cola (συχνά) αλλά κρίνοντας από το μέγεθος της εν λόγω, δεν είμαι ο κανόνας. Αν δε, η σεξουαλικότητα σου ("αδερφιστικα") επαφίεται στα brands, είναι ένα θέμα :-D

Πέραν της πλάκας, το να μην (νομίζεις ότι) είσαι "καταναλωτικό ζόμπι" είναι μαγκιά σου - όσο για τα "δυνατόν φθηνότερα" (zara ας πούμε) εκεί να δεις ανήλικοι εργάτες...

...εσυ υποστηριζεις οτι ειναι ματαιο να εχει ο μεσος καταναλωτης συνειδηση και κατα καιρους να μπουκοταρει καποια εταιρια αν προκαλει το κοινο αισθημα?

Αυτό με την "καταναλωτική συνείδηση" είναι ωραία καραμέλα, αλλά there is a catch, o καταναλωτής έχει αγοραστική δύναμη, καταναλωτικές συνήθειες, αγοράζει "χρηστική αξία". ΤΕΛΕΙΑ. Η συνείδηση και τα συμπαρομαρτούντα ανήκουν στην σφαίρα των ανθρωπίνων συμπεριφορών, οι οποίες, δεν είναι και κοινός τόπος στην καθημερινότητα μας, lately... :/

Δημοσ.

Ε ναι αλλο να φορας κατι που εχει αρρενωπη ονομασια π.χ. Diesel και αλλο ''Armani''.Υπαρχει ενας ηχητικος και γλωσσολογικος συνειρμος και επιπλεον οι περισσοτεροι Ιταλοι μοδιστροι δεν ειναι γνωστοι για τις ανδρικες τους πεποιθησεις. :lol:

Επισης εχει μια γελοιοτητα οταν ενα ατομο χαμηλου μορφωτικου επιπεδου ,λεμε για παραδειγμα τωρα,που δεν ξερει καν να εκφραστει με εγκυροτητα και δουλευει μια τεχνικη δουλεια ,ας πουμε ο Σακης ο υδραυλικος το γνωστο κλισε,να μου βγαινει με Armani,σαν αλανι,στο λιμανι,να ξεκανει.(Τις γκομενες,μεταφορικο το ξεκανει,ετσι?Σαν να λεμε να τις τρελλανει?)

Υπεκφευγεις,αν και σωστοτατες οι διαπιστωσεις σου για την υποκρισια περι καταναλωτικης συνειδησης,να μου απαντησεις ευθεως εσυ τι πρεσβευεις. :devil:

Δημοσ.

Διάφορα πρεσβεύω - και πολλά από αυτά δεν με συμφέρουν και όλας :lol:

Μπορώ να συγχωρήσω κάποιο "απλό" ή παραπληροφορημένο μυαλό που υποπίπτει σε τέτοια παραπτώματα ( "καταναλωτική συνείδηση" / "οικολογική συνείδηση " / και διάφορες άλλες φανφάρες εντός εισαγωγικών ) - αλλά στην υποκρισία είναι που έχω αλλεργία :-)

Δεν το λέω για σένα benign, συμπεριφορές περιγράφω, επλίζω να με καταλαβαίνεις ;)

Δημοσ.

Ναι ασφαλως καταλαβαινω,αν και δεν νομιζω οτι ειναι λαθος να εχει κανεις ,γνησια και ειλικρινα καταναλωτικη συνειδηση.(Θα τα ξαναπουμε απο βραδυ φευγω για δουλεια.)

Δημοσ.
Δεν αντεληφθην στην καθημερινη γλωσσα τους οι Γιανκηδες αναφερονται στην χωρα τους σαν America και στους πολιτες της σαν Americans. (Περα απο United States.)

Σε ολο το νημα αυτο το σχολιο βρηκες να κανεις?Τελικα οσοι δεν εχουν κατι ουσιωδες να πουν ξεπεφτουν σε μικροτητες ,ειναι διαπιστωμενο. :devil:

συγγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά...

FAIL!

ναι αυτό το σχόλιο βρήκα να κάνω...

Δημοσ.

Δηλαδη,δεν λεω πως το υπονοεις,απλα για να ξεκαθαρισουμε, εσυ υποστηριζεις οτι ειναι ματαιο να εχει ο μεσος καταναλωτης συνειδηση και κατα καιρους να μπουκοταρει καποια εταιρια αν προκαλει το κοινο αισθημα?

Εξαρταται τι προσδοκα κανεις.Αν αυτο ειναι η ικανοποιηση οτι αυτος δεν εγινε 'συμμετοχος' σε κατι τετοιο , η αν ευελπιστει οτι το κοινο αισθημα , ειναι τοσο κοινο που θα 'τιμωρησει' την πολυεθνικη εταιρεια , μειωνοντας τα κερδη της σε ολο τον κοσμο :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...