Nik.K Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ναι αλλα ποια ? Το να λες υλοποιηση της ASUS δεν λεει κατι, η καθε εταιρεια βγαζει 5 διαφορετικα μοντελα τουλαχιστον. Φυσικα οι Non-Reference δεν κανουν τον ιδιο ηχο, λογικο ειναι. Βεβαια οκ στην δικια μου περιπτωση ακουγεται σαν reference.
lionheart75 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δύο sapphire 5850 με reference cooler εδώ και ποτέ δεν είδα αυξηση των fans πάνω απο το 37% ακόμα και μετά απο ώρες παίζοντας metro 2033 σε high settings dx11. Δεν έχω παίξει mass effect 2, όμως σας λέω ότι σε κανένα παιχνίδι απο όλα όσα έχω παίξει έως σήμερα δεν έχω δεί τόσο υψηλές θερμοκρασίες under load σε cpu και gpu. Θερμοκρασίες που έφταναν αυτές του Linpack intel burn test στον cpu και τους 84 βαθμούς στην κάρτα με το λιγότερο airflow απο τις δύο. Οι κάρτες όμως ακόμα και έτσι (in gaming) δεν ξεχώριζαν σε θόρυβο απο τους κατα τα άλλα αθόρυβους ανεμιστήρες του κουτιού (κλείνοντας τον ήχο).
LouCi4er Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ναι αλλα ποια ?Το να λες υλοποιηση της ASUS δεν λεει κατι, η καθε εταιρεια βγαζει 5 διαφορετικα μοντελα τουλαχιστον. Φυσικα οι Non-Reference δεν κανουν τον ιδιο ηχο, λογικο ειναι. Βεβαια οκ στην δικια μου περιπτωση ακουγεται σαν reference. Φιλε απο το λιγο που το εχω κοιταξει οι XFX εχουν ενα θεματακι με το fan plan του bios.Τεσπα.
Nik.K Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Παιδες την εχω λιγοτερο απο 2 εβδομαδες οποτε δεν εχω ψαξει το θεμα του BIOS...Ισως επειδη την εφερα κυριως για ενα συγκριτικο After market ψυκτρων οποτε το στοκ λιγο με νοιαζει. Εγω απλα σας λεω τι βλεπω, τωρα αν φταιει η ΑΤΙ η αν φταιει η XFX λιγη διαφορα εχει αφου δουλευουν μαζι.
LouCi4er Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Εγω απλα σας λεω τι βλεπω, τωρα αν φταιει η ΑΤΙ η αν φταιει η XFX λιγη διαφορα εχει αφου δουλευουν μαζι. Καλα σιγουρα,εγω δεν ειπα οτι φταιει η XFX και οχι η ATI.Απλως μου φαινοταν πως ολες οι υπολοιπες υλοποιησεις δουλευουν το ιδιο ενω η XFX οχι.Τεσπα επειδη το κουρασαμε απιστευτα τελος απο 'μενα.
SlackulatoR Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ναι αλλα ποια ?Το να λες υλοποιηση της ASUS δεν λεει κατι, η καθε εταιρεια βγαζει 5 διαφορετικα μοντελα τουλαχιστον. Φυσικα οι Non-Reference δεν κανουν τον ιδιο ηχο, λογικο ειναι. Βεβαια οκ στην δικια μου περιπτωση ακουγεται σαν reference. http://forum.oktabit.gr/files/ASUS_EAH5870_2D1S_1GD5.jpg Παιδες την εχω λιγοτερο απο 2 εβδομαδες οποτε δεν εχω ψαξει το θεμα του BIOS...Ισως επειδη την εφερα κυριως για ενα συγκριτικο After market ψυκτρων οποτε το στοκ λιγο με νοιαζει.Εγω απλα σας λεω τι βλεπω, τωρα αν φταιει η ΑΤΙ η αν φταιει η XFX λιγη διαφορα εχει αφου δουλευουν μαζι. Να το ψάξεις περισσότερο τότε, εσύ είσουν αυτός που μας αποκάλεσε fanboys όταν είπαμε πως είναι αθόρυβες οι 5870, ενώ πολύ απλά μπορούσες να πεις "στην δική μου XFX συμβαίνει αυτό κι αυτό". Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και η ATI και η NVIDIA με καλύτερες επιδόσεις / προσιτές τιμές μήπως δούμε και καμιά άσπρη μέρα.
nikpoth Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 8.2% Πολύ καλο ποσοστό.μπράβο στην AMD.Τις αξίζει.επίδοσης και καλές τιμές έφεραν το 8.2 και την χαρά στην τσέπη μασ.άντε να κυκλοφορήσουν και οι 10.5 driver να δούμε και κάτι ακόμα..(ακούγονται καλά λόγια για 10.5)
Nik.K Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 http://forum.oktabit.gr/files/ASUS_EAH5870_2D1S_1GD5.jpg Να το ψάξεις περισσότερο τότε, εσύ είσουν αυτός που μας αποκάλεσε fanboys όταν είπαμε πως είναι αθόρυβες οι 5870, ενώ πολύ απλά μπορούσες να πεις "στην δική μου XFX συμβαίνει αυτό κι αυτό". Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και η ATI και η NVIDIA με καλύτερες επιδόσεις / προσιτές τιμές μήπως δούμε και καμιά άσπρη μέρα. Μην μπερδευεσαι, δεν υπαρχει να ψαξω κατι. Αποτι βλεπω οι περισσοτεροι εστω εχουν λυσεις με Custom ψυξτρες απο το εργοστασιο και οχι την μαμα, με την ιδια λογικη οταν δοκιμασω την Thermalright Spitfire σε passive mode δεν θα εχει καθολου θορυβο η 5870....Οποτε τι λεμε εκει ? Πως ειναι εντελως αθορυβη ? Λογικο δεν ειναι ? Με την ιδια λογικη ας περιμενουμε να βγουν οι GTX470/480 με custom ψυκτρες και να δουμε τι παιζει με τους θορυβους. Δεν καταλαβαινω γιατι ειναι τοσο δυσκολο και γιατι μπερδευουμε καταστασεις.
super_Vegeta Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Εγώ έχω sapphire 5870 μαμα ψύκτρα και μπορώ να πώ ότι μετά απο 4 μήνες που την έχω ποτέ δεν την έχω ακούσει να κάνει φασαρία σε games. Μην μπερδεύετε τον κόσμο με παιχνίδια λέξεων
telarin Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Sapphire εδω me 2, και οι 2 σαφαιρ ρεφερενσ κουλερ, 5870 και 5970, ούτε βαβούρα, ούτε αγγελάκια, ούτε εξωγήινοι
Titanomaxos Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Οι σειρα HD 5000 ειναι πιο αθορυβη σειρα. Ας το εμπεδωσουν ολοι.... Οσο για τις nvidia με νερακι βαρανε 60αρες!!!
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Οι σειρα HD 5000 ειναι πιο αθορυβη σειρα. Ας το εμπεδωσουν ολοι.... Οσο για τις nvidia με νερακι βαρανε 60αρες!!! Μην λες τετοια και μας περασουν για fanboys
Nik.K Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Οι σειρα HD 5000 ειναι πιο αθορυβη σειρα. Ας το εμπεδωσουν ολοι.... Οσο για τις nvidia με νερακι βαρανε 60αρες!!! Επειδη δεν μπορω να διαβαζω κουταμαρουλες... http://www.youtube.com/user/Thermalrightonutube#p/a/u/0/nMxWVgYRv-M
dimi5 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 το μονο κακο των ΑΤΙ ειναι οτι εχουν πολυ υψηλες θερμοκρασιες ασχετο οτι ποτε στην ζωή μου δεν ειχα nvdia, αλλα ξερω σε θεμα θερμοκρασιων ειναι πολυ καλες δλδ ενας φιλος μου εχει nvdia και η θερμοκρασια της καρτα γραφικων του οταν παιζει ειναι πολυ χαμηλες για παραδειγμα εμενα οταν παιζω ενα παιχνιδι με την ΑΤΙ μπορει,σιγουρα μαλλον να αγγιξει τους 65 βαθμους του φιλου μου το πολυ 40-45 βαθμους..εγω πιστευω εαν εκανε κατι η ΑΤΙ με τις θερμοκρασιες θα την προτειμουσαν παρα πολλoi...
Nik.K Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μεχρι και την σειρα 4χχχ πανω στις ΑΤΙ εψηνες χαλαρα απο αυγο μεχρι και μπριζολα ενω οι θορυβοι ηταν αρκετοι για να μην μπορουσε να κοιμηθει καποιος 2 δωματια πιο περα. Με την σειρα 5χχχ το βελτιωσαν σχετικα αυτο ( 85-90 βαθμους μαξ, οσο βελτιωση και αν θεωρειται - Και λιγοτερο θορυβ, αν και σχετικο ) αλλα αντιθετα με παλια την ιδια πατατα εχει κανει και η NVIDIA με τις νεες GTX.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.