SlackulatoR Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Overclocked 1000/1200 με 1350V ούτε εμένα κάνει θόρυβο σε Mass Effect ούτε πουθενά. Δεν την έχω ακούσει να πηγαίνει πάνω από 30% το φαν της. Εξάλλου και σε monitoring όταν χτυπάει 100% usage πάλι αθόρυβη είναι. Κατεβάστε το GPUTool από techPowerUp για να το δείτε και μόνοι σας αν ισχύει. @ Νik.K Ανέφερα εγώ ότι είναι αθόρυβη με manual control; Γιατί αυτό κάνεις στο βίντεο. Τρέξε ένα GPUTool σε auto το fan και ξανά κάνε την ηχογράφηση.
Nik.K Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Παιδες ανετα ανεβαζω βιντεο με Mass Effect 2 και να δειτε πως αρχιζει και ανεβαινει ο Fan αλλα αυτο δεν βγαζει πουθενα γιατι μετα θα αρχισετε να λετε πως το κουτι εχει μεγαλες θερμοκρασιες κτλ κτλ κτλ. Οποτε ας το σταματησουμε εδω
ocSe7en Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ζητάω συγνώμη που συνέβαλα και εγώ τελικά στην αναστάτωση στο παρών θέμα. Μετά από μέτρηση ο ανεμιστήρας της 5870 σε full load έπιασε το 40% τον στροφών, ενώ την περισσότερη ώρα ήταν στο 37%. Είπα ότι δεν θα συνεχίσω τα οφφ τοπικ αλλά δεν το έκανα και την πάτησα! Καλά να πάθω! ΥΓ.: Ο θόρυβος προέρχεται από το PSU (Πως την πάτησα!;!)
Nik.K Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Κανει περισσοτερο θορυβο το τροφοδοτικο σου ???? Τι εχεις και το πουσαρει τοσο πολυ ?
SlackulatoR Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Παιδες ανετα ανεβαζω βιντεο με Mass Effect 2 και να δειτε πως αρχιζει και ανεβαινει ο Fan αλλα αυτο δεν βγαζει πουθενα γιατι μετα θα αρχισετε να λετε πως το κουτι εχει μεγαλες θερμοκρασιες κτλ κτλ κτλ. Οποτε ας το σταματησουμε εδω Μπορείς να μου πεις σε τι στροφές παίζει το φαν της 5870 σου(auto), σε 100% load;
LouCi4er Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μπορείς να μου πεις σε τι στροφές παίζει το φαν της 5870 σου(auto), σε 100% load; Ρε παιδια ας το σταματησουμε εδω.Ειμαστε 5 ατομα με 5850-70 και λεμε οτι δεν ανεβαινουν οι στροφες πανω απο 37-40%.Τωρα πως του Νικ.Κ ανεβαζει και 50% δεν ξερω.Φιλε μου ( Νικ.Κ) πραγματικα το εχω απορια γιατι θα ηθελα να μαθω πως ειναι ρυθμιζμενο το bios της καρτας σου.Ποια υλοποιηση εχεις?
Nik.K Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ακομα και παιζοντας μια ταινια 1080p ανεβαζει 55% και 39 βαθμους κελσιου. Απο την αλλη η AVP edition εχει και καλα εναν "καλυτερο" fan απο την μαμα Radeon, οποτε παιζει το "καλυτερο" για αυτους να ειναι και πιο θορυβωδες. Uploaded with ImageShack.us
ocSe7en Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Κανει περισσοτερο θορυβο το τροφοδοτικο σου ???? Τι εχεις και το πουσαρει τοσο πολυ ? Ξεφύγαμε τελείως τώρα αλλά να σου πω ότι από ότι φαίνεται είναι στα τελευταία του αλλιώς δεν εξηγείτε. Έχω ένα Thermaltake ToughPower 750W τριών ετών. i7 920,5870,TvTuner,3HDD... Τότε δυστυχώς η Τ έδινε μόνο ένα χρόνο εγγύηση οπότε πρέπει να ξηλωθώ. Και βέβαια δεν ξύπνησα σήμερα και ανακάλυψα ότι είναι στα τελευταία του, το ήξερα και σε λίγο καιρό θα πάρω άλλο. Απλα είχα την εντύπωση ότι προερχόταν και από την κάρτα ο θόρυβος.
SlackulatoR Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Τότε ίσως έχει να κάνει με την υλοποίηση/bios. Να η δική μου 5870:
Nik.K Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ναι οκ αλλα πιο μοντελο εχεις ? Αν εχεις πχ το Twin Froz η το Lightining αυτα δεν ερχονται με stock ψυκτρες.
SlackulatoR Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ναι οκ αλλα πιο μοντελο εχεις ? Αν εχεις πχ το Twin Froz η το Lightining αυτα δεν ερχονται με stock ψυκτρες. Της ASUS υλοποίηση. αστο 3 λεπτα ετσι και μετα πες μας ποσες φτανει Μετά από κάποια λεπτά σταμάτησε να αλλάζει η θερμοκρασία, 69-70 έπαιζε.
LouCi4er Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ναι οκ αλλα πιο μοντελο εχεις ? Αν εχεις πχ το Twin Froz η το Lightining αυτα δεν ερχονται με stock ψυκτρες. Ρε πουστη μου,λες επειδη η δικια μου ειναι Sapphire non-reference να συμπεριφερεται ετσι?Τωρα που το σκεφτομαι μια XFX 5770 που ειχα πριν παρω αυτη,μαρσαρε σα χαζο το ανεμιστηρι.70 βαθμοι και 70% πηγαινε το ηλιθιο.Νικ.Κ αυτη που εχεις εσυ ειναι reference PCB με non-reference cooler.Παντως εμενα τωρα δουλευει οπως του SlackulatoR. Αυτη ειναι η δικια μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.