Sotosgl Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Πολυ βολικα ξεχνανε μερικοι πως οταν η AMD εβγαλε την σειρα 5χχχ η Nvidia ακομα ετοιμαζε την νεα σειρα των GTX την οποια εβγαλε πριν λιγοτερο απο 2 μηνες. Οποτε γιατι πρεπει να εντυπωσιασουν αυτα τα νουμερα αφου εκεινη την εποχη οι μονες DX11 καρτες ηταν της ATI ? Μην ειμαστε υπερβολικοι και μην πεφτουμε θυματα του Marketing, και η NVIDIA να εβγαζε κατι αναλογο τα ιδια θα ελεγα, αυτες ειναι απλες κινησεις εντυπωσιασμου τπτ περισσοτερο. Grimpgr αμα δεν ξερεις τα βασικα κολπα marketing της αγορας καλο θα ηταν να μην μιλας. Το οτι τα στατιστικα τα εβγαλε αλλη εταιρεια δεν σημαινει κατι, οσοι ξερουν καταλαβαινουν τι λεω. Που κολαει αυτο με οσα ειπα ? Ακομα βρισκεται στο χειλος χρεωκοπιας με βαση τα δανεια που εχει παρει, αυτο δεν θα αλλαξει και σε 5 χρονια απο τωρα. Ακομα ομως δεν καταλαβαινω που κολαει αυτο. Ποτε δεν βγαινει ακρη σε θεμα που αφορα την ΑΤΙ η την NVIDIA οποτε δεν το τραβαω αλλο.Αν θελετε να δινετε βαση σε τετοιες αναφορες λες και παιζουν ρολο η θα αλλαξουν κατι για σας κανενα προβλημα Με την ιδια λογικη η ΑΤΙ δεν μπορεσε να ακολουθησει την NVIDIA απο το 95 μεχρι το 99 και απο το 2000 μεχρι το 2009, αυτο δλδ τι σημαινει ? Δεν νομιζω πως βγαζουν αυτες οι κουβεντες πουθενα. Χαχαχαχα βγαινει ενα μελος και δημοσιοποιει μια ειδηση που του κεντρισε το ενδιαφερον,γουσταρε ή στην τελικη σηματοδοτει μια αλλαγη στην αγορα. Ανεφερε την Nvidia ως το αντιπαλο δεος μονο και μονο για τις συγκρισεις και ξαφνικα ερχεσαι εσυ και αρχιζεις τα δικα σου λες και το θεμα εγραφε: Η ΑΤΙ ΞΕΚΩ*&%#ΣΕ ΤΗΝ NVIDIA ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΡΕ ΚΑΡ%#@ΛΙΑ!!!! Γιατι δεν δικαιολογηται αλλιως το υφος και αυτα που γραφεις.. Sorry αλλα σαν 3ος που στα @@ του για τον πολεμο Nvidia ATI αυτο βλεπω. Απο οτι ειδα και σε ενα παιδι προτεινες και ΑΤΙ καρτες. Σε πειραξε ο Grimpr;Να τον μαλωσω;Αλλα πληζ μη γα:Xς το θεμα.
ocSe7en Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Με την ιδια λογικη η ΑΤΙ δεν μπορεσε να ακολουθησει την NVIDIA απο το 95 μεχρι το 99 και απο το 2000 μεχρι το 2009, αυτο δλδ τι σημαινει ? Δεν νομιζω πως βγαζουν αυτες οι κουβεντες πουθενα. Μια χαρά και τότε λοιπόν τα νούμερα έδειχναν την κατάσταση στην αγορά καρτών γραφικών. Αφού ήταν καλύτερη η nvidia αυτό έδειχναν. Θα ήταν κίνηση εντυπωσιασμού αν η ΑΤΙ άρχιζε να βγάζει σποτάκια και κάθε είδους διαφήμιση με αυτό το θέμα. "Αύριο" δεν θα το θυμάται κανείς αυτό, αν έρθουν τούμπα τα πράματα. Οι περισσότεροι κοιτάνε την τσέπη τους, όχι την ATI και την Nvidia.
Chief90 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μια χαρά και τότε λοιπόν τα νούμερα έδειχναν την κατάσταση στην αγορά καρτών γραφικών.Αφού ήταν καλύτερη η nvidia αυτό έδειχναν. Θα ήταν κίνηση εντυπωσιασμού αν η ΑΤΙ άρχιζε να βγάζει σποτάκια και κάθε είδους διαφήμιση με αυτό το θέμα. Αύριο δεν θα το θυμάται κανείς αυτό, αν έρθουν τούμπα τα πράματα. Οι περισσότεροι κοιτάνε την τσέπη τους, όχι την ATI και την Nvidia. σωστός . έτσι και αλλιώς εμάς μας νοιάζει να υπάρχει ανταγωνισμός για να πευτουν οι τιμές.. Γιατί με όσα γίνονται στην ελλαδιτσα μας.....ειλικρινά δεν μας βλέπω καλά
Nik.K Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 SotoGl δεν ειμαι ουτε NVIDIAκιας ουτε ATIακιας, γιαυτο και δεν κολαω στο να προτεινω και ΑΤΙ καρτες οπως ειπες. Απλα δεν μπορω την υποκρισια, δεν μπορω μια δεκαετια να βλεπω πως οι καρτες τις ΑΤΙ ηταν θορυβωδεις (οχι πως οι 5870/5970 δεν ειναι), σπαταλουσαν περισσοτερο ρευμα κτλ κτλ και ολοι οι κατοχοι ΑΤΙ ελεγαν πως δεν πειραζει. Τωρα ομως που οι GTX470/480 κανουν το ιδιο εχουν βγει ολοι και τα χτυπανε. Το ιδιο ισχυει και εδω, εκανε η ΑΤΙ μετα απο 9 χρονια ξανα μια ανακαμψη στις πωλησεις και ενω μεχρι πριν λιγο καιρο κανεις δεν νοιαζοταν που η NVIDIΑ ηταν μπροστα τωρα βλεπουμε να αναρτουνται τετοιες ειδησεις. Ε οκ τι να κανουμε, ισως να ειμαι καπως "ευεξαπτος" οταν βλεπω τετοια πραγματα, αλλα δεν μπορω και να μην μιλαω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ειναι θορυβωδεις η 5870.....Εζησα να το ακουσω και αυτο
Sotosgl Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Κοιτα επειδη δεν βγηκα και ειπα ο Nik.k ειναι Nvidiakias ου ου εξω απο εδω αλλα απλα ειπα οτι ειδα καταλαβα οτι εισαι ευεξαπτος Αλλα δεν καταλαβαινω το γιατι; Η ΑΤΙ κανει πλεον καποιες στατηγικες κινησεις και βρισκεται μπροστα,δινει φτηνες και τιμιες καρτες στο κοσμο κατι που θα κανει και η Nvidia και μαντεψε ποιος θα βγει κερδισμενος στην τελικη...;ΕΜΕΙΣ! Το παρελθον δεν μου λεει κατι δεν θα παω να παρω καρτα 5ετιας ουτε θα πληρωσω με δεδομενα 3ετιας μια καρτα,το πορτοφολι μου ειναι στο παρον και αυτο ειναι που μετραει. Και ΟΧΙ το οτι εχω μια EAH4670 των 60€ που κανει σαν τουρμπινα δεν μου αρεσει αλλα το οτι παιζω παιχνιδια αξιοπρεπως μεχρι και σημερα ειναι κατι που θα με κανει να την ξαναπροτιμησω αλλα αν μεχρι να ερθει η στιμη που θα αλλαξω καρτα η Nvidia βγαλει κατι ανταγωνιστικο με καλη αποδοση τιμης/αποδοσης θα το παρω χωρις 2η σκεψη. Κολπα marketing κανουν ολοι(δες αρθρα οπως Iphone σωζει ανθρωπο απο ερειπια,δινει φωνη σε κοριτσακι,τετραγωνιζει τον κυκλο,περπαταει σε νερο) αλλα εδω παρουσιαζονται στοιχεια! Αν καθομασταν και σκαγαμε για αυτα και γινομασταν πιο ευεξαπτοι και ευερεθιστοι καθε φορα που τα βλεπαμε αστα να πανε. Ασε τα Trolls να σκοτωνονται εσυ τουλαχιστον βοηθας και κοσμο εδω μεσα.
SlackulatoR Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Εμένα πάντως είναι αθόρυβη ακόμη και overclocked η 5870
ocSe7en Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 SotoGl δεν ειμαι ουτε NVIDIAκιας ουτε ATIακιας, γιαυτο και δεν κολαω στο να προτεινω και ΑΤΙ καρτες οπως ειπες.Απλα δεν μπορω την υποκρισια, δεν μπορω μια δεκαετια να βλεπω πως οι καρτες τις ΑΤΙ ηταν θορυβωδεις (οχι πως οι 5870/5970 δεν ειναι), σπαταλουσαν περισσοτερο ρευμα κτλ κτλ και ολοι οι κατοχοι ΑΤΙ ελεγαν πως δεν πειραζει. Τωρα ομως που οι GTX470/480 κανουν το ιδιο εχουν βγει ολοι και τα χτυπανε. Το ιδιο ισχυει και εδω, εκανε η ΑΤΙ μετα απο 9 χρονια ξανα μια ανακαμψη στις πωλησεις και ενω μεχρι πριν λιγο καιρο κανεις δεν νοιαζοταν που η NVIDIΑ ηταν μπροστα τωρα βλεπουμε να αναρτουνται τετοιες ειδησεις. Ε οκ τι να κανουμε, ισως να ειμαι καπως "ευεξαπτος" οταν βλεπω τετοια πραγματα, αλλα δεν μπορω και να μην μιλαω. Ποιος χτυπάει τι; Τι σχέση έχουν όλα αυτά που λες με μια ανακοίνωση αύξησης του ποσοστού της εταιρίας στην αγορά καρτών γραφικών. Βλέπεις fanboys χωρίς λόγο ρε σι Nik.K
Nik.K Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Με αυτα που ακουω με κανατε να ανεβασω Audio File απο ATI XFX Radeon 5870 AVP Edition sto 30-40-50-60-70-80-90-100% του Fan... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=HYCrMy-6btI[/ame] Η καρτα σπανια παει πανω απο το 70% του Fan ακομα και με OC αλλα ακομα και στο 50% δεν την λες "αθορυβη". SotoGl καταλαβαινω τι λες και το ασπαζομαι αλλα ωρες ωρες δεν μπορω να μεινω σιωπηλος σε οσα ακουω. Seven αν δεν το εχεις καταλαβει σε τετοια θεματα παντα υπαρχουν Fanboys, διαβασε απλα οτι η 5870 ειναι αθορυβη....Νομιζω αυτο αρκει.
ocSe7en Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Off Topic. Sorry. Ok! Πρώτα να σου πω ότι πάντα καταλήγει ένα τέτοιο θέμα σε κόντρα επειδή κάποιος (όπως εσύ τώρα) αρχίζει τις συγκρίσεις. Όσον αφορά την 5870, επειδή αυτή έχω, αν είναι fanboy αυτός που λέει ότι είναι αθόρυβη άλλο τόσο είσαι κι εσύ που ανεβάζεις τέτοια βίντεο στο Youtube. Το ότι έβαλες το fan της 5870 χειροκίνητα στο 100% δεν πάει να πει ότι η κάρτα πάει σε τέτοιες στροφές ακόμα και μετά από ώρες με τα ποιο απαιτητικά Games. Φιλικά πάντα! End from me.
Nik.K Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Και στο 50% ειναι θορυβωδης καρτα. Οσο για το Youtube απο το να πω πως ειναι θορυβωδης και καποιος να πει οχι αποφασισα να σταματησω αυτη την κοντρα οπως λες και εσυ γρηγορα με το να δειξω με αποδειξεις πως ειναι, γιατι το βρισκεις κακο ?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Τα στατιστικα και τα νουμερα οπως ολοι ξερουμε μπορουν να μας πουν 2 αντιθετα πραγματα αναλογως πως θα διαβαστουν. Ετσι λοιπον μπορει να πει κανεις οτι κερδιζοντας 8.2 μοναδες η AMD στις πωλησεις καρτων γραφικων ανακαμπτει εντυπωσιακα. Καποιος αλλος μπορει να πει οτι οταν μια εταιρεια εχει πιασει πατο στις πωλησεις και παραλληλα δεν υπαρχει αντιπαλο δεος το 8,2 ειναι μικρη ανοδος (καθως οταν βγηκαν στην αγορα οι νεες σειρες της ΑΤΙ, η nvidia ειχε παρωχυμενα μοντελα). Σαν το χρηματηστιριο. Αλλο να ειναι στις 3000 μοναδες και να ανεβαινει 3% καθε μερα και αλλο να ειναι στις 1000 μοναδες και να ανεβαινει 3%. Στην 1η περιτπωση μιλαμε για κατι εξαιρετικο, στην 2η μιλαμε για κατι αναμενομενο. Επισης: Αν μια εφημεριδα πουλαει 200.000 φυλλα καθε Κυριακη και παρουσιασει μια ανοδο 8%, τοτε σημαινει οτι οι πουλησε 16.000 φυλλα παραπανω. Αν μια αλλη εφημεριδα πουλαει 100.000 φυλλα και παρουσιασει μια ανοδο 8%, τοτε σημαινει οτι πουλησε 8.000 φυλλα παραπανω. Εναλλακτικα αν η πρωτη εφημεριδα παρουσιασει μια ανοδο μολις 4% στις πωλησεις, ενω η δευτερη εφηεριδα 8%, η ανοδος και για τις 2 εφημεριδες θα ειναι στα 8.000 επιπλεον φυλλα. Που θελω να καταληξω. Οταν εχεις τη μεριδα του λεοντος στις πωλησεις (βλεπε nvidia) ειναι δυσκολοτερο να παρουσιασεις μια θεαματικη ανοδο. Σε αντιθεση με το να βρισκεσαι στο ναδιρ των πωλησεων σου και να βγαλεις μια νεα σειρα καρτων οπου ενα 8% μου ακουγεται καπως φυσιολογικο, δεδομενων των γηρασμενων μοντελων της ανταγωνιστριας εταιρειας (DX10 οταν η ΑΤΙ υποστηριζει DX11). Οποτε οκ ενα μπραβο στην ATI αλλα επαναλαμβανω η στατιστικη μπορει να πει πολλες αληθειες ταυτοχρονα, αναλογα πως διαβαζεται. Οπως διαβαζω εγω αυτα τα νουμερα λοιπον μπορω να το θεωρησω πιο πολυ αναμενομενο παρα εντυπωσιακο, ανεξαρτητως ποιοτητας ή μη των νεων μοντελων της ΑΤΙ.
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Nik.k μιλαμε για stock καταστασεις οπου παει full load 30% δεν ακουγεται το παραμικρο.....Σε αντιθεση με τις νεες GTX που ακομα και σε stock κανουν θορυβο
benign Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Η δικια μου παντως,και στα πιο βαρια παιγνιδια ειναι αθορυβη. Καθαριζω τα παντα με blower καθε μηνα παντως 2 φορες.Νομιζω παιζει κι αυτο καποιον ρολο,εστω μικρο.
Nik.K Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Psycho_Warhead σε βαρια παιχνιδια (πχ AVP με DX11 / Mass Effect 2) βαραει ανετα 50% ο ανεμιστηρας της αν τον αφησεις στο Auto. Η δικια μου παντως,και στα πιο βαρια παιγνιδια ειναι αθορυβη. Καθαριζω τα παντα με blower καθε μηνα παντως 2 φορες.Νομιζω παιζει κι αυτο καποιον ρολο,εστω μικρο. Η συγκεκριμενη καρτα ειναι ουτε 2 εβδομαδων οποτε αυτο δεν υφισταται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.