Προς το περιεχόμενο

Prince of Persia: Sands of Time

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει το ότι βασίζεται σε παιχνίδι, δεν λέει τίποτα.

Είναι φτιαγμένη για να την καταλάβουν και αυτοί με διψήφιο IQ.

Welcome to hollywood !!

+ Το ένα είναι ξεχωριστή τέχνη από το άλλο. Το ίδιο ισχύει και οταν είναι based on book, βλέπε Νο country for old men, που και να μην είχες διαβάσει το βιβλίο πάλι άξιζε άπειρα η ταινία.

Εγώ πιστεύω ότι ήταν μια δικαιολογία το game για να βγάλουν την ταινία. Σου λέει έχω έτοιμο σενάριο, χαρακτήρες, σύμπαν, concept και abilities-effects, γιατί να μην δοκιμάσω και εγώ την τύχη μου στην μεγάλη οθόνη? Σόρρυ, αλλά με τον Uwe Boll που μπλέξαμε πρέπει να είμαστε και καχύποπτοι.

Μακάρι πάντως να έβαλαν μεράκι και όχι να το είδαν σαν μια χρηματομηχανή.

Εφέ και ακροβατικά θα έχει σίγουρα, το μεράκι για το material λείπει, συνήθως.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι ήταν μια δικαιολογία το game για να βγάλουν την ταινία. Σου λέει έχω έτοιμο σενάριο, χαρακτήρες, σύμπαν, concept και abilities-effects, γιατί να μην δοκιμάσω και εγώ την τύχη μου στην μεγάλη οθόνη?

Μην ξεχνας το ετοιμο fan base..

Δημοσ.

Μια γρήγορη ερώτηση σε αυτούς που το 'χουν δει το έργο, και κατα προτίμηση έχουν παίξει και τα παιχνίδια.

Αφήνουν καμία υπόνοια για Dahaka?? αν ναι απλά Respect.

Δημοσ.

Μουσική φοβερή, χορογραφίες στο πνεύμα του Prince of Persia (αν και ήθελα περισσότερες αλλά μετά θα ήταν τσίρκο) παραγωγή φαίνεται ότι δε λυπήθηκαν το χρήμα αλλά παρόλο το potential κάτι με χάλασε και δε ξέρω τι.

φοβερα γραφικα και εφε αλλα υπαρχουν μερικα σημεια που με χαλασαν στο story:

σε μερικα σημεια ειναι τελειως αμερικανια οπως θα σωσουμε τον κοσμο απο την καταστροφη και εκει που δεχεται τα βελη ο αδερφος και λεει τα τελευταια λογια και μετα πεθαινει... κλπ

με μερικες αλλαγες στο story θα μπορουσε να ηταν και εργαρα αλλα τωρα απλα καλη...

8/10 απο μενα... :-)

Δημοσ.

Ωραια ταινια.Βλεπεται ευχαριστα και εχει πολυ δραση.Επισης επειδη εχει πολυ πραμα απο εφε ειναι καλη και για cinema!

Δημοσ.
μονο που τα βιντεογκειμς δεν ειναι τεχνη

Ειναι αμφιλεγομενο αυτο το ζητημα για αρκετα χρονια τωρα.

Για μερικους ειναι,για αλλους παλι οχι.

Οταν πρωτοπαιξα το Syberia αρχισα να τα θεωρω ειδος τεχνης....:-D

Btw την ειδε κανεις αλλος την ταινια??? :)

Δημοσ.

Κινηματογραφο ρε συ.Δεν εχει βγει ακομα και κει? (δεν ειμαι σιγουρος).

Παντως θελω πολυ να τη δω.Οι μισοι λενε ειναι φοβερη και οι μισοι αθλια ....

Δημοσ.

κοιτα αν σου αρεσανε οι Πειρατες,θα σου αρεσει και αυτη.στο ιδιο μοτιβο ειναι αφου τους ιδιους παραγωγους εχει.Παντως αυτο που επαναλαμβανεται απο πολλους ειναι πως ο Μολινα κλεβει την παρασταση ενω ο Γκαλαχερ ειναι μετριος σαν πρωταγωνιστης.

Εγω παντως δεν σκοπευω να το δω σινεμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...