Προς το περιεχόμενο

Prince of Persia: Sands of Time

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

princeofpersiaposter1j.jpg

Παραγωγή Bruckheimer με Disney (see Pirates of the Caribbean) με σκηνοθέτη του Donnie Brasco.

Μουσική φοβερή, χορογραφίες στο πνεύμα του Prince of Persia (αν και ήθελα περισσότερες αλλά μετά θα ήταν τσίρκο) παραγωγή φαίνεται ότι δε λυπήθηκαν το χρήμα αλλά παρόλο το potential κάτι με χάλασε και δε ξέρω τι.

Direction? Ο Jake Gyllenhaal? (see Donnie Darko) δε μπορώ να καταλάβω. Ένώ είχε το look δε με έπεισε ρε γμτ. Πολύ γλυκανάλατος μου φάνηκε. Καθώς και τα αδέρφια δεν μου γέμισαν το μάτι ούτε καν ο Sir Kingsley. Η princess πάλι στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Δε ξέρω, κάτι δε μου καθόταν καλά.

6/10 απο μένα με ελαφρά την καρδία και ψιλό biased.

ΥΓ. Καλά τα computer graphics για το εφέ των sands ΕΠΙΚΑ!

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν έχω δει την ταινία, αλλά πιστεύω η επιλογή του Jake για το ρόλο του πρίγκιπα ήταν λάθος.

Απλά μερικοί χαρακτήρες δε κολλάνε σε κάποιους ηθοποιούς.

Δημοσ.

To cast μετριο εως καλο φαινεται.Απο λιγους που την ειδαν ,δεν ειναι τοσο καλη λενε...

Για να δουμε.Προφανως θα μου παρει καιρο μεχρι να μου λυθουν οι αποριες...cam / ts κτλπ δεν βλεπονται.Θα περιμενω μεχρι 480p+

Δημοσ.

Πιστεύω θα είναι μεγάλη απάτη η ταινία.Απλά αν βγει 3d είναι εμπειρία να πας cinema με 3d γυαλιά ktlp

Δημοσ.

Χαλαρά από τα καλύτερα game->movies adaptation για μένα. Τα είχε όλα, στον σωστό βαθμό. Το περπάτημα στον τοίχο, το zoom στα σημεία κλειδιά για να λύσεις τον Χ γρίφο, τις μπηχτές με την πριγκίπισσα, πασσάλους και eagle view αλά Assassin's Creed και δεν βίασαν το γενικότερο concept των sands of time ή του dagger. Μπράβο τους που σεβάστηκαν τόσο το κλίμα του παιχνιδιού και πρόσφεραν ανάλογη εμπειρία με το παιχνίδι. Έτσι πρέπει να είναι οι μεταφορές, πραγματικά, έτσι πρέπει να είναι!

PS: Το στιλ του Jake θυμίζει ΕΝΤΟΝΑ τον πρίγκιπα του cell-shaded Prince Of Persia ;)

Δημοσ.
Χαλαρά από τα καλύτερα game->movies adaptation για μένα. Τα είχε όλα, στον σωστό βαθμό. Το περπάτημα στον τοίχο, το zoom στα σημεία κλειδιά για να λύσεις τον Χ γρίφο, τις μπηχτές με την πριγκίπισσα, πασσάλους και eagle view αλά Assassin's Creed και δεν βίασαν το γενικότερο concept των sands of time ή του dagger. Μπράβο τους που σεβάστηκαν τόσο το κλίμα του παιχνιδιού και πρόσφεραν ανάλογη εμπειρία με το παιχνίδι. Έτσι πρέπει να είναι οι μεταφορές, πραγματικά, έτσι πρέπει να είναι!

PS: Το στιλ του Jake θυμίζει ΕΝΤΟΝΑ τον πρίγκιπα του cell-shaded Prince Of Persia ;)

Ωραια, τετοια να διαβαζω :P

Δημοσ.

O σεναριογράφος της ταινίας είναι και ο δημιουργός του παιχνιδιού sands of time, οποτε για αυτό και εγινε καλή μεταφορά...

Δημοσ.

Δεν νομιζω να χει και τοσο σημασια αυτο bnvdarklord,γιατι το σεναριο αλλιως εκτυλλισεται στην ταινια και αλλιως στο παιχνιδι.

Δημοσ.

Ναι λογικό ειναι αυτό δεν γινεται το σενάριο του παιχνιδιού να γινει ταινία αυτούσιο...

Απλα πιστευω οτι αν το εγραφε αλλος μαλλον δεν θα ηταν τόσο καλη.

Δημοσ.

Ρε παιδιά σοβαρά αν έχετε παίξει το παιχνίδι και έχετε κάψει εγκεφαλικά κύτταρα μετά από άπειρες ώρες gaming τότε ok θα γουστάρετε με την ταινία.

Για μένα που δεν έχω παίξει το παιχνίδι και το βλέπω μονο σαν ταινία sorry αλλα είναι πολύ κακή ταινία. :-(

Δημοσ.
Ρε παιδιά σοβαρά αν έχετε παίξει το παιχνίδι και έχετε κάψει εγκεφαλικά κύτταρα μετά από άπειρες ώρες gaming τότε ok θα γουστάρετε με την ταινία.

Για μένα που δεν έχω παίξει το παιχνίδι και το βλέπω μονο σαν ταινία sorry αλλα είναι πολύ κακή ταινία. :-(

Για μισο λεφτο ρε φιλε, γιατι ειδες την ταινια απο τη στιγμη που δεν εχεις παιξει το παιχνιδι και αφου ξερεις οτι ειναι παιχνιδι -> ταινια οπως και πολλες αλλες στο παρελθον? Το Silent Hill που μεχρι τωρα ειναι η καλυτερη ταινια απο παιχνιδι (χωρις να εχω δει το PoP) αμφιβαλλω αν αρεσε σε πολλους που δεν ξερουν για το παιχνιδι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...