forgotten Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 λοιπον μια και προκειται να πειραξω το λειτουργικο του netbook που θα παρω και τα starter εχουν περιορισμους που δεν μου αρεσουν τυχαια ψαχνοντας βρηκα μια τετοια εκδοση 740 mb με αυτο το τιτλο ,απορια μου να το διακυνδινεψω και να την βαλω η να μεινω ησυχος ,γενικα εχω καποια εμπειρα με το θεμα αλλα ρωτω μπας και την δοκιμασε και κανεις απο εδω
lakis.makis Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 δεν μπορώ κι ούτε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά μία έκδοση extreme που έβαλα εγώ σε παλιό μηχάνημα, δεν με ενθουσίασε κι ιδιαίτερα και ετοιμάζομαι να βάλω μια "κανονική' ... την συγκεκριμένη βέβαια, δεν την ξέρω αλλά συνήθως αυτά είναι πειραματισμοί που τα αποτελέσματα, άλλου του κάθονται και άλλου όχι
forgotten Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 χμ τοτε θα βαλω τα starter edition και ο θεος βοηθος ,ελπιζω να τα καταφερει με 1gb
abracs Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 χμ τοτε θα βαλω τα starter edition και ο θεος βοηθος ,ελπιζω να τα καταφερει με 1gb φίλε καλύτερα βάλε xp. με ένα 1gb μνήμη ram θα δουλεύουν καλύτερα από τα 7. θα το δεις και μόνος σου.
lakis.makis Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 εκτός από 1 γιγα μνήμη τι άλλα χαρακτηριστικά έχεις (επεξεργαστής/κάρτα γρφκών) ??? εγώ με "αρχαίο" μηχάνημα με 3,00 γίγα Ρ4 επεξεργαστή και 1,50 γίγα μνήμη, με ultimate είμαι ικανοποιμένος ... δεν πετάει βέβαια το μηχάνημα, αλλα ούτε και σερνέται ....
forgotten Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 λοιπον ειναι με επεξεργαστη n280 1.66ghz και 950gpu ,λογικα θα χει παραπανω μπαταρια με τα 7 απο οτι εψαξα στο νετ οποτε και θα κανω την μεταφορα απο xp σε 7
stelios_kom Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά έχει και το netbook της αδελφής μου το οποίο έχει πάνω τα starter και πάει σφαίρα δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα
lakis.makis Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 @forgot κι εγω πιστεύω ότι με σταρτερ θα πας μια χαρα... κι οχι χρ ... τώρα αν θες πειραματίσου και με αυτά τα lite που λες αρκεί να δοκιμάσεις τα κανονικά, για να δεις τη διαφορά.
forgotten Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 λοιπον τα starter πηγαν στο καιαδα και εβαλα μια πειραγμενη εκδοση που εδω και 2 μερες μου προσφερει και στασθεροτητα και ταχυτητα ,προτεινεται λοιπον για Netbook tiny7rev2 απο experience
lakis.makis Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Οκ θα τα έχω στα υπόψιν μου... απο drivers& utilities πως πάνε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.