macabre_sunsets Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Αυτό λέω... έχεις περιορισμό στο τι να χρησιμοποιήσεις? Γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει εύκολα με PHP. Τώρα για hoster, οποιονδήποτε βρεις (είτε free είτε όχι) θα σου παρέχει ftp (λογικά).
sarakinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Και γώ PHP θα πρότινα , εκτός και άν υπάρχει κάποιος λόγος να χρησιμοποιήσεις c#..
thanos713 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 ΛΟΛ, χαίρω πολύ, όταν γεννήθηκα ούτε να περπατάω δεν ήξερα... Αλλά.... Αξίζει να μάθω PHP?
macabre_sunsets Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Πρέπει να είσαι από τους λίγους ε? Τι θέλεις να φτιάξεις? Έτσι κάτι για να περάσει η ώρα? Αν θες να ασχοληθείς με Web Developing αξίζει η ΡΗΡ, ειδάλλως όχι.
thanos713 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Κοίτα, είμαι 14... Μαθαίνω C για τον διαγωνισμό πληροφορικής. Έχω δει και VB.net και Pascal και Python, όλα από λίγο... Με έχει πορώσει η C. Αυτό που θέλω κυρίως να "φτιάχνω" είναι... δεν ξέρω ακόμα... Δεν με χαλάει πάντως το Web Development...
sarakinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Καταρχήν μπράβο που ασχολήσαι από τοσο μικρός... Να ξέρεις ότι δεν υπάρχει λόγος να ξέρεις όλες τις γλώσσες του κόσμου και κανείς προγραμματιστής δεν πρόκειται να σου πεί "Η τάδε γλώσσα είναι η καλύτερη"...καλύτερη είναι αυτήν που καλύπτει τις ανάγκες σου...Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω αν θες να ασχοληθείς με Web Developing τότε η PHP είναι απαραίτητη... Πάντως γνώμη μου είναι να μάθεις μια γλώσσα καλά (εγώ ξεκίνησα με C).Έπειτα θα δείς ότι η μετάβαση σε άλλες γλώσσες είναι σχετικά εύκολη.....
thanos713 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Είναι Web developing ή Web Development? Αυτό με την μετάβαση το έχω νιώσει... C# δεν έχω διαβάσει ποτέ αλλά γράφω τα βασικά λόγω C... Δηλαδή ή PHP είναι αυτή στις ιστοσελίδες? Είναι scripting, έτσι? Δεν φτιάχνει εκτελέσιμα αρχεία?
macabre_sunsets Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μάλιστα... τώρα καλύτερα. Μείνε με την C# τότε και άρχισε να φτιάχνεις ότι σου κατέβει. Η ΡΗΡ μοιάζει πάρα πολύ με την C, άρα σε ενδεχόμενη ασχολία σου δεν νομίζω να δυσκολευτείς να μάθεις τις "ιδιοτροπίες" της. Στο θέμα μας τώρα, ψάξε για κάποιο free web hosting και πειραματίσου με το FTP, χρησιμοποιώντας τον κώδικα που βρήκες ή ότι άλλο βρεις. Επίσης, ίσως θα μπορούσες να πειραματιστείς και με κάποια βάση δεδομένων (Access, SQL) και να αποθηκεύεις εκεί τα δεδομένα που θέλεις αντί σε κάποιο αρχείο κειμένου. edit: Τα εκτελέσιμα αρχεία της ΡΗΡ είναι ακριβώς οι σελίδες που βλέπεις. Είναι Web developing ή Web Development Είναι σαν να λες "Αναπτύσω εφαρμογές" ή "Κάνω ανάπτυξη εφαρμογών" (λίγο χύμα παράδειγμα βέβαια). Η ουσία είναι ότι είναι το ίδιο πράμα.
thanos713 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Επίσης, ίσως θα μπορούσες να πειραματιστείς και με κάποια βάση δεδομένων (Access, SQL) και να αποθηκεύεις εκεί τα δεδομένα που θέλεις αντί σε κάποιο αρχείο κειμένου. Πες το έτσι!!! Αυτό πως θα το κάνω? Αυτό ήθελα από την αρχή αλλά δεν ήξερα πόσο εύκολο είναι... Online θέλω πάντα να είναι... Εκτελέσιμα εννοώ exe... Η PHP βγάζει?
macabre_sunsets Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Όχι η ΡΗΡ δεν βγάζει *.exe αρχεία. Επίσης δεν μπορεί να "τρέξει" εκτός browser. Το πόσο εύκολο ή πόσο δύσκολο είναι να "παίξεις" με κάποια βάση, είναι κάπως σχετικό (και ανάλογο της όρεξής σου). Προϋποθέτει να έχεις κάποιες βασικές γνώσεις περί αυτών. Αν διαβάσεις μερικά παραδείγματα πιστεύω θα βγάλεις άκρη. Αλλιώς, περιορίσου προς το παρών στο να μάθεις τα βασικά πάνω στην C(#) και σιγά σιγά προχωράς.
thanos713 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Κατάλαβα... Αργότερα θα το καταφέρω δηλαδή αυτό... Εντάξει, ευχαριστώ πολύ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.